ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Čuvajmo jedni druge

Праскозорје Свете Стриборије

Тајна знања Белих Срба, записана у Књизи Кедровој, пре четрдесет и осам векова.

Драган Симовић


Чувајмо једни друге, и спашавајмо једни друге!
Ми смо бића светлости, бића што светле у тами!
Од наших Предака Великих, од Оца и Мајке што су Светлост Пречиста, рођени смо и пре но што смо били рођени, са сврхом и смислом рођени!
Бити рођен, и бити Животом вечним дариван од Великог Духа Стварања, то је управо оно на што смо кроз стотину и осам Сваргиних Великих Коловрата у нигдини таме и студени ништавила чекали!
Стога, чувајмо једни друге, и спашавајмо једни друге!
Да чувамо једни друге, и да спашавамо једни друге, то је Завет наш са Сваруном Сваргом Сварогом, Завет којега се ми више и не сећамо.
Али, ако га се ми сада не сећамо, тај Завет, свеједно, влада нам нама, и ми смо, свесно или несвесно, под тим Заветом и Законом, који никада и нигде, све од Пра Искони тја до Пра Пра Искони, уистини, престати неће!
Кад будемо по истеку нашега времена –
 а то наше време у Потку је Предака светлописом уткано – тада ћемо се снова
срести са Великим Духом Стварања, пре него што у Ириј, у Сваргино Небо, ступимо и, уместо нас, дела ће наша о нама да сведоче.
Највредније од свих дела наших, а што је Створитељу Светлости и Живота најмилије, јесу жртве наше за ближње наше у нама.
Колико си ближњих својих сачувао и спасио, колико си од својега живота придодавао животима ближњих, толико су и дела твоја велика пред Једним Свесилним, што Јесте Светлост Без Почетка И Свршетка!
Свако себично и саможиво дело наше, пред Оним Што Јесте Светлост Од Светлости, нема никаквога смисла!
Наши су Велики Преци, Бели Срби Стриборјани, вазда овај Завет и Закон, имали пред својим унутарњим видом. И, све док су се, наши Велики Преци, држали тога Завета и Закона, ниједан им народ никада ништа нажао није могао, нити смео, учинити!
Бели су Срби Стриборјани били нерањиви, и непобедиви, у оно Праисконо Доба Свете Стриборије.
То што смо сада смртни, рањиви и трошни, то је само последица нашега заборава и напуштања Завета и Закона наших Великих Предака, који су они васпоставили са Великим Духом Стварања, у Девичанско Доба, у Праскозорје Свете Стриборије.
Кад обновимо Завет и Закон Великих Предака Стриборјана, тада ћемо снова стећи бесмртност и нетрулежност, и живот вечан у Светлости Вечној!


На водама Словенског Дунава,
у пролеће, 7520/2012. године.

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat