ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Srbski svetlosni zapis


Србски светлосни запис

Драган Симовић


Срби већ вековима, без престанка, воде одбрамбене ратове.
Ратови за уништење Срба воде се у свим видовима, и на свим пољима.
Ратови против Срба нису случајни, и уопште немају никакве везе са објашњењима и тумачењима која даје званична повесница и повесничка наука.
Одговор за вековне ратове против Срба, добићемо само од тајне духовне науке, која је рођена у Белом Братству Ведских Срба Стриборјана, пре двадесет и седам векова, на Северо-Истоку Стриборије. 
Уистини, ратови за истребљење и поништење Срба немају економске нити геостратешке разлоге и узроке, како то жели да представи лажна србомрзачка певесничка школа, чији су оснивачи и утемељивачи заклети србомрсци, већ су разлози много дубљи, и они су расне, светлосне, генетске и духовне природе. 
Србски ген и србски светлосни запис илити божански код Србског Бића и Битија, јесте једини истинити и прави разлог за вековне ратове против Срба.
Ко у ово не верује, нема разлога да настави са читањем овог песничко-тајинственог списа!
Срби нису само један од народа, нису само једна од нација, већ су Срби једна јединствена ванземаљска, самосвојна и самобитна, звездана раса!
Срби су божанска раса; Срби су потомци Оних који су сишли Одозго!
Звездана раса која је добила задатак од Духовних Светова, да Мајку Земљу као и сва бића на Њој, узнесе на виши ступањ Божјега Стварања.
Нама је јасно на какав је жесток отпор свеколиких мрачних сила Земље наишла та звездана раса божанских бића!
Тама је наумила да буде једини неоспорни господар овога земаљског света.
И, заиста, до појаве звездане расе Белих Стриборјана, Тама је заистински владала Земљом.
И све бејаше Тами подређено.
Силазак Одозго, из Духовних Светова, једне божанске расе, изазвало је вртлог, пометњу и узбуну мед потомцима Таме.
Јер, самим уздизањем и узношењем Мајке Земље на Пети Ступањ Божјега Стварања, била би поништена сва она бића и битија која нису саобразна са Великим Духом Стварања.
А то су бића и битија противна Животу и Пра Светлости!
Све што је мицало, гмизало и бауљало Земљом, било је окренуто против звездане расе.
Ратови против бића светлости, против Срба Стриборјана, воде се већ седамдесет и шест векова, будући да је ово 7520. година од трена низвођења звездане расе на Мајку Земљу!
Задатак који је звездана раса добила од Духовних Светова из Срца Пра Васељене, није у потпуности и ваљано остварен.
Задатак је само у више наврата започињан, али никада није могао бити заокружен, због јаког дејства Таме.
Ведских Белих Срба, после свих паклених ратова, остало је сасма мало.
И ово мало што је преостало, већ се, у последње време,  и изнутра разједа.
Стога ће у времену долазећем, у времену које се убрзано низводи, уследити изравна припомоћ из Виших Светова. Припомоћ Мајци Земљи и бићима светлости на Њој.
И то ће бити ново Праскозорје Свете Стриборије!
У том долазећем времену, снова ће се, али Одозго, родити Бели Срби Стриборјани, будући да су припремани за Осми Дан Божјега Стварања!
Србски светлосни запис, упркос вековним ратовима против сила Таме, ипак је, донекле, успео да направи помак на Мајци Земљи!
Само се, на тренутак, присетите свих србских наума и изума, минулих векова, које су предали Човечанству!
Без тог србског светлосног записа, без тог србског стваралачког гена, Човечанство би још било у мраку средњевековља.
А да се србски светлосни запис, а да се србски стваралачки ген, није трошио на непрестане ратове, данас би Човечанство, песнички речено, било у тридесет првом, или ко зна којему, веку!
Ово су објаве из Поља Беле Сварге, из Духовних Светова, а ко то не прихвата, и ко у то не верује, нека и даље настави да лута завојницама и лавиринтима вештаствене, умишљене лажне повеснице коју пишу по разноразним србомрзачким школама.
Јер, корен србомржње јесте мржња према Пра Светлости!
Ово моје виђење, уистини, никога не обавезује.
Ако вам се овај мој песничко-тајинствени спис учини   несувислим и бесловесним, онда вас молим, да заборавите, како овај спис, тако и мене!

1 коментара:

Анониман,  8. август 2012. 12:22  

Србски ген и србски светлосни запис илити божански код Србског Бића и Битија, јесте једини истинити и прави разлог за вековне ратове против Срба.

Na ovu rečenicu moram da dam komentar : neka nam grupa naučnika genetičara objasni u čemu se taj gen razlikuje od drugih gena, a i ako ima razlike, već smo istrebljeni. Ni za svoje gene nisam sigurna jesu li turski, nemački, džingiskanski, ili ko zna čiji, jer je ovu zemlju u tih 27 vekova gazio ko je kako stigao. Treba li sad da prebiramo po kostima- slava im-, ili, da kao drugi narodi živimo normalno, ko smo da smo, i koliko goda da nas ima. Čemu takva mistika.

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat