ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Копље србског спаса

Са ходочашћа поводом постављања крста на месту изградње науке у част Николе Тесле на Радан планини. Слику креирао Јово Марић новинар трећег ока у складу са визијом пок Љиљанић Миливоја са астралног путовања 2001 године и проглашења Тесле за Свеца на сабору светаца на Радану.


Радански крст у коме се садржи реплика Теслиног торња из вондерклифа као место за изградњу храма у част Николе Тесле на Радану где треба да се прогласи за свеца у наредном периоду.


Ово је слика сликара Мише Јелића где Тесла са делфинима чува планету.


Кота 1149 метара одговара времену 11 сати и 49 минута када је послат телеграм дана 18.08.1939. године вајару Мештровићу у Њујорку ради израде Теслине бисте. На овој коти постоји црква Светог Петра и Павла као што је била и у Смиљану где јје службовао отац Николе Тесле. 


Новак Ђоковић Теслин брат



Преломна тачка разрешења свега лежи на Радану. Преко ове коте се повезују Ртањ и Брезовица са горње стране и са доње Бела Паланка (кота 1389) и Пећка Патријаршија чиме се потврђује да је на Космету најјача сребрна енергија на планети земљи. По визији Артура Кларка будућа космичка путовања са најмањим утрошком енергије ће се изводити са простора оивиченог дијамантским планинама што је Космет као најаче место и видимо зашто је оно толико важно за Американце.

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat