ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Побеђује онај који смера да изгине

Ово је коментар на текст академика Василија Крестића на сајту Нови стандард
кликни да погледаш коментар ОВДЕ

Богосав Стојменовић • 05.12.2012

− Укратко о излазу из ћорсокака: Побеђује онај који смера да изгине а губи онај који смера само да физички преживи. Побеђује историјска и духовна НЕБЕСНОСТ БИЋА СРБСКОГ НАРОДА, као што рече цар ТРАЈАН, шпански СРБИН, учини СВЕТИ ЦАР ЛАЗАР, а 1990- 1999.г беседи пок академик Енрико Јосиф. А Уприличи Љубомир Перуновоић у књизи "РАЗГОВОР СА КОСОВСКИМ ИКОНАМА" Пешић и синови, Београд 2000.г., језгровито на страни 129. и 130. којим путем ићи. А на 160. и 161. страни ..."Биће србског народа је вечно и неуништиво. Његова суштина је одређена при образовању, васељенским печатима и божанским измирењем. ЊЕГА НЕ МОГ ДА МЕЊАЈУ ЗЕМАЉСКИ ВЛАДАРИ ПО СВОЈОЈ ЖЕЉИ. Удаљавање великог дела србског народа од свог бића и његове одречне радње и понашања нису могле да га промене....... У њега не улазе све србске радње и стварања, већ само оне, које су у складу са печатима. БИЋУ СРБСКОГ НАРОДА МОЖЕ САМО ДА СЕ ДОДАЈЕ АЛИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОДУЗИМА. Ниједна страна сила није могла да освоји биће србског народа и да се у њега усели......Људи који стварају у духу бића свог народа имају велику моћ, јер су повезани са читавом васељеном преко народног бића и при стварању осећају ВЕЛИКУ БЛАГОДАТ. Тиме небо награђује своје поданике. .......ЕТО шта треба србски умови да поштују. БОГ ЧУВА СРБИЈУ, СРБИЈА ЈЕ БОЖИЈЕ ОКО, КОСМЕТ ЈЕ ЗЕНИЦА БОЖИЈЕГ ОКА. ДОГОДИНЕ У  ПРИЗРЕНУ, ШИПТАРИ СЕ СЕЛЕ СА БАЛКАНА!!!!!!!!!

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat