ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Културни клуб о Додику и Милошевићу

Све у свему све, се више исксзује истина да је Милошевић био велики родољуб, бранио је Србију од окупације НАТО завојевача, бранио је Косово од окупатора Запада и квислинга Шиптара, али није успео да се избори против деветнаестоглаве аждаје НАТО. Да се не би открила истина и доказала невиност Србије, јер је планирано да се Србија нађе на оптуженичкој клупи у Хагу и да се изопшти из светске заједнице народа како би се опљачкало њено природно и културно богаство, убили су Слободана Милошевића у Хагу. Али ипак су успели да Србију опљачкају до голе коже захваљујући марионетском режиму ДОСА. Сада нас понижавају штапом и шаргарепом ЕУ и ми машемо репом као праве пудлице.


Српски народ се полако освешћује из сулуде заблуде и сопствене мржње и презира према самом себи, Срба према Србима. Али све је то недовољно и Србија је и даље болесник од НАТО заразе,али је ипак у реконвалесценцији. Неопходно је да српски народ дође до пуне свести и да види светско подло дело према српском народу. И да полако скида грехе са себе. Прво мора одати поштовање и признање Слободану Милошевићу и да му се јавно извини и затражи опроштај тиме што ће га сахранити у Алеји великана на Новом гробљу у Београду. Чврсто верујемо да ће му, ако не ово покољење, онда неко наредно српско покољење подићи заслужан споменик у Београду и бар једна улица у Србији носиће његово име.
Да ли је дошло време да сада то урадимо или да чекамо да прођу векови као што су прошли векови од смрти Стефана Немање а српски народ му до дана данашњег није подигао достојан споменик.


Објављено у рубрици Колумне Tags: Dejton, Dejtonski sporazum, dobrosav nikodinović, Dodik, emisija Svedok, Milorad Dodik, Radovan Karadžić, Republika Srpska, Slobodan Milošević

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat