ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

О партијама

О партијама и партизанству неће народ више да чује. Народ хоће само један програм, а то је јединство. Јединство ради образа србског. Јединство ради спасења. За партијама кукају само они који су једино кроз партије, а то значи кроз заваду народну, постајали нешто и значили нешто у овој земљи.

Партијска подела и кавга служи само за то да се без труда и без службе дође до богатства.

Песници су једини у стању да читају јероглифе у природе; Они их једини читају и виде да је природа песма. То научници не могу. Научници виде слова, но не виде реч, они не виде шуму од дрвећа, и не чују музику од појединих тонова. Научници нису песници но људи а бити човек није ништа особито, особито је бити песник.

владика србски Николај Велимировић из књиге О Богу и о људима

Знати срицати слова није никаква реткост, читати и разумети песму СВЕТА то је реткост. Драган Симовић (као први министар истине у Срба) то збори погледај сајт "србски журнал".

Партије су као прсти од шаке и њихово дејство раширено и одвојено важи само за време избора, кад се заврше избори онда се прсти споје - уједине у складу са бићем србског народа. То значи да срби немају доктрину па свака странка прави своју доктрину. Јединство значи ту доктрину око које се сви боре ко ће најбоље њу да реализује. Страначке доктрине су незамисливе. Милојко Креманац у књизи тајне неба дивани :"Србијом треба да влада човек уз помоћ 77 мудраца тако да ништа се неће чињети без консултација са њима" А у ширем смислу нам говори порука монаха са Хиландара да 300 честитих срба могу да изведу овај народ из блата. 43=Срб 7x43=301 Србских посвећеника.


Имали смо школу без вере политику без поштења војску без родољубља државу без Божијег благослова. Отуда нам пропаст школе, и политике и војске и државе. Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем држава са Божијим благословом. Школован је онај човек који је успео да очисти језик од гадних речи. И своје срце од смрадних жеља и свој ум од безбожних мисли.

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat