ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Баштован - Господ Исус се враћа у врт 17.06.2024


Испод површне људске поданичке покорности, испод грађевине палога света, моја Визија се настављала, и наставља се и сада. У степену у коме су људска бића учествовала у мојој Визији, у том степену су упознала живот; колико су дозвољавала да струје моје љубави протичу кроз њихова срца, толико су упознала Стварност. Током целог доба Пада, прихватао сам вас као савршена бића. Још увек вас видим као савршене. Прихватајући то, вратите се кући. Представа вашег Творца постаје ваша властита.

До мог доласка јој увек остаје један догађај у вашој колективној будућности. Можете ми пожелети добродошлицу сада и осетити како моје Присуство улази у ваше животе пре крајњег тренутка. Тада ће мој долазак остати иза вас, неће бити праг или раскрсница које тек треба прећи. Отварајући ми своје срце сада, олакшавате мој пролазак у људску породицу, омогућавате да мој долазак буде постепенији. Светлост мог Присуства је равномерније распоређена на Земљи.

Ваше молитве су вам донеле ове речи. У вашим срцима чезнете да покидате везе са онима који желе да владају вашим животима; чезнете за слободом и благонаклоношћу вашег истинског духа, Светога Духа, у љубави. Опустите се, ваше исцељење је осигурано. Немате ништа што бисте могли изгубити изузев несигурности. Молите се свакодневно и ја ћу вас благословити мудрошћу и вером које ће учинити да ваш нови живот буја, на вашу радост и свих оних које волите.

Сигурност лежи у духу. Сам дух је вечан. Ваш дух је овде да би стварао у пејзажима времена и материје. Не дозволите да одрази које видите на платну времена одређује ваше вредности; јер тада се дефинишете као материја. Они који траже материјалну сигурност, пронаћи ће је. Али уколико чезнете за већом сигурношћу, положите своју веру у љубав и свесрдно се посветите духовном васпитању.

У овим временима потребни су ми људи и жене који ће целим својим срцем посветити себе, укључујући сва земаљска добра којима управљају, образовању и лечењу људског света, буђењу Светог Духа у мислима и срцима свих. Онима који дају и ја дајем да би могли дати више. Кроз њих ја каналишем своје дарове: све ово је потребно да би се свет људи превео у радосно царство новога стварања. Моји дарови су начињени да буду дати преко инкарнираних људи и жена. Кроз оне који све од себе дају образовању и лечењу у овим временима, све моје ће тећи.

Не преносите сва своја богатства на једног вођу, јер мој други долазак има широку основу и желео бих да одиграте одговорну улогу у расподели богатстава којима, са разлогом, располажете. Искористите мудро своје богатство, мало овде, мало тамо, помажући оне који доносе светлост и добру вољу меду људе; али исто тако створите своје сопствене програме образовања. Не расипајте било који облик енергије на оне који се опиру; јер иако они могу да имају најбоље намере, њихови начини приступа промени су застарели и неефикасни. Уколико сте позвани да радите са њима, помозите им да ступе у везу са Духом. Ја ћу им показати бољи пут.

Мој Дух ствара. Они чији су животи поравнати са мном не раде против мрака. Екстремна супротстављања се морају назвати правим именом: облици у којима су утеловљене рушилачке енергије. Зло цвета тамо где је борба; оно ишчезава тамо где је знање, благослов, искреност, добра воља и, изнад свега, љубав. Право је чудо да тако једноставна мудрост, која је позната и птицама и травама, није дошла до већег изражаја у људским културама; јер која се птица супротставља правцу ветра и које се житно поље нежно не приклања току времена? Џепови људских илузија неће постојати још дуго. Непоштењу је сваким даном све теже да се супротставља току мојих нарастајућих енергија; јер као никада раније, ова времена су моја времена.

Ја сам извор Ветра са Новог Неба који сада реорганизује људски свет. Јер због ових времена, мојих времена, ви сте створени и дошли сте на Земљу са својим талентима, својим богатствима, својом веродостојношћу и својим људским утицајем. Употребите своје дарове сада, без резерви, да служе циљевима љубави. Ова времена најбоље разумеју они који у њима нуде највеће излечење и благослов. Пустите да у вашим земаљским договорима одјекује дух моје посвећене људске песме. Пустите да ваша срца буду отворена за љубав коју без надокнаде делим кроз вас. Време за веће послове је стигло.

У овим, мојим временима, све ствари раде за мој долазак или се непосредно испред мене растварају. Природна богатства Земље све брже стижу у људске руке да би послужила мојим циљевима. Богатства која још увек нису под надзором мојих људи ускоро ће бити. Ваше улагање је битна компонента у одређивању начина на који се ова богатства најкорисније могу употребити. Желим да сада усмерим сва богатства ове планете ка једном циљу: образовању. Лечење долази након образовања, а обухвата и практичну помоћ тамо где су услови крајње тешки.

Они који покажу да имају практичне способности за испуњење највећих исцељења, учења и благослова, биће канали кроз које ћу пренети богатство овог света. Онима који су у мојој служби треба да буде добро; нема потреба за оскудним или испосничким начином живота. Ипак, ток мора бити непрекидан. Претерана удобност је опасна. Не дозволите да та удобност постане претерана или изван равнотеже; јер ако дође до тога, настаје застој а не канал, а мој благослов више не може да пролази у свет кроз вас. Они које позовем да буду надзорници над богатствима ове планете, не добијају ово овлашћење да би сами уживали у моме богатству које сам кроз њих пренео, већ само да узму оно што им је потребно и да се посвете колико год то могу великом послу образовања и лечења.

Током ових последњих неколико година, пре него што Истина свима постане очигледна, имајте милости према онима који се повлаче у стари поредак страха. Немојте их нападати и осуђивати. Многи од њих би прихватили путеве љубави, изменили политику својих предузећа, променили смер нација, кад не би било сталне осуде од стране такозваних праведника. Они који нападају су део проблема, а не решења. Они намећу мишљења без љубави у свом срцу и стога поспешују снажне и круте ставове који иду у прилог имагинарним оградама. Они подстичу апсолутизам у ставовима, тврдњама и понашању, и тако отежавају онима који су задужени за промену. Ти нису миротворци. Зла су присутна свуда у свету где се страх поштује као добро, али напад их неће променити. Они који нападају - уколико су упорни, постају оно што сами критикују.

Одувек је било да ће само онај који воли моћи да разуме, и зато што је то истина, не гледајте с висине на оне који се напрежу да задрже устројство старога. Најгори од ових људи могу се посматрати са сажаљењем, збуњени следбеници сада одсутног господара, који не знају ништа друго до да следе путеве које им је одредио њихов ранији господар. Не осуђујте их. Чак и они знају да се не могу супротставити току живота. Уколико се не промене, они ће ускоро напустити Земљу. Овде су сада због једног разлога: Ја знам њихова срца. Она нису тако окорела како изгледају. Још увек се могу променити. Могло би се догодити да сте ви инструмент те промене. Нека виде вашу љубав и кроз вас нек дођу да упознају Господара Љубави.

ПРЕИМУЋСТВО СВАКОГ ЉУДСКОГ БИЋА ЈЕ ДА БУДЕ ОБРАЗОВАНО.

Делити свест Једнога који је створио сва сунца на небесима највећа је радост, најфинија енергија, истинско задовољство. Интелигенција је присутна у већини људских бића да би схватили мудрост рећи које су истински истоварене. Запамтите то и не задржавајте изговорену реч. Потребан је само један тренутак окретања, један тренутак отворености према мом Светом Духу, а тада, спољашњи учитељ се може уселити, посејати семе, и добро ће бити учињено.

Тамо где сте позвани, ви сте оснажени. Понудите ваше виђење само тамо где сте добродошли. Тамо где нема позива, одређујем вам да то не чините. Али тамо где постоји добродошлица, где су срца отворена, тамо ће моја Визија сијати и Истина ће се упознати.

Не покушавајте никога да измените споља, нападајући понашање, премда можда видите јасно да га је потребо променити. То је стари приступ, прави узрок борби. Поделите ваше властито искуство. Испричајте своју сопствену причу. Поделите задивљеност, радост, узбуђење, користи које сте упознали у служби Присуства које се подиже на Земљи. Не прописујте детаље о томе како треба живети. Поделите Дух Живота који познаје све ствари. У том дељењу, мој Дух ће се пробудити. Уколико се икада мој Дух помакне, макар за тренутак, семе је посејано. Ваше речи могу бити заборављене, али Дух ваших речи ће наставити да живи. Они које сретнете, па чак и они које сте једва очешали у последњим данима, вратиће се у своја станишта измењени, отворенији за љубав, за Вечну Љубав, која наставља да расте. То је оно што значи имати мисију унутар времена, припремање пута за Господа.

Поново уверавајте оне који се опиру да приступе изазову мог Присуства. Они мисле даје савршенство одмах потребно. Савршенство није никада не грешити, савршентво је никада не грешити свесно. У старом свету грешке су правдане; у новом, оне се признају и опраштају. Грешке, греси, упадање у плашљиво понашање, све то представља део великог преображаја. Они који воле, раде најбоље што знају. А остало опраштају.

Многе заједнице су већ организоване на премисама љубави и пријатељства. Они који бораве у таквим заједницама могу имати успоне и падове, али кад год превара није намерна и кад год искреност управља давањем и примањем у поштеној размени, не постоји разлог за бригу. Људи таквих заједница не морају да имају никакву ширу представу, они се већ налазе меду мојима. Они ће тећи низ промене нежно, временом ће усавршавати своју љубав и продубити своје знање. Овакве заједнице ће цветати током овог преображаја; јер ја ћу видети оно што им треба. Оне представљају центре стабилности који ће обезбедити непрекидност људске породице са развојем преображаја.

Моје биолошко Буђење представља врхунац процеса који је отпочео пре неких четири милијарде година, према вашем мерењу времена. Свестан сам замаха иза Стварности који се сада пробија у ваше догађаје. Ви сте свесни историјске љуштуре кроз коју изданци љубави тек треба да продру, али ја сам свестан свега онога стоје испод, изнад и унутар тих изданака. Ја знам одакле долазе. Уколико треба да се пробију кроз асфалт и бетон, они ће то учинити; али ни једно људско срце није толико тврдо. Истога тренутка када је људска свест пала, било је заповеђено да ће се једнога дана велики камен страха откотрљати са вратница људских срца и да ће се Баштован вратити у Врт. Кривуље сваког циклуса од почетка времена - циклуса кратких и циклуса дугих - уздићи ће се у једном тренутку, убрзо по наступању Трећег Миленијума после смрти Криста. Огроман је замах стварности који стиже у људско време. Буђење је осигурано. А природа тога буђења?

Постоји неколико сценарија по којима се може одиграти. Неки од њих би допринели здравијем преображају од других. У најгорем сам намеравао да вас испровоцирам, да усрдно молите за предузимање свог првог корака. Али још увек нисам говорио о најбољем. Упркос свим људским превртљивостима, имам поверења. Имам поверења у вас као врсту. Имам поверења у тебе, лично. Познајем интелигенцију која се већ инфилтрирала у ваше послове. Она може само да се повећа. Ускоро неће бити града нити села, чак ни у најзабитијем углу земаљске кугле, које неће бити благословено присуством Пробуђенога, људи који вас воде у моју љубав. Процват мудрости, експлозија интелигенције, успон свести, развој разумевања - како год га назвали, оно је већ почело.

Због тебе и због хиљада других који су слични теби, који нуде своје животе Светоме Духу, наредних четврт века на Земљи биће сведоком бујања најпросвећенијих и најефикаснијих образовних програма који су икада красили духовну атмосферу било које планете. Постоји могућност да се исцељење човечанства одвија нежно, као отварање цвета. Овде је моја Визија. Срећна прича. Хоћете ли помоћи да постане истина, управо онако како ћу је ја сада поделити са вама?


http://www.objave.com/poglavlje.php?na=vizija&gl=010&r=

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat