ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Нема потребе за страхом

 "У књизи КРЕМАНСКО ПРОРОЧАНСТВО стоји : Риђи човек са севера ће доћи у Константинопољ."

Ово је прича о једном муслиману господину Сејх Имран Хусеин који говори како ортодоксни муслимани и православни хришћани треба да буду у ствари пријатељи. И како ће ортодоксни муслимани помоћи Путину да дође у Константинопољ.

Предавање одржано у Малезији

15. 2. 2013.



Ел хамду лиллахи ве кефа, вес-салату вес-селаму ала ибадихил-лезинес-стефа. Хусусан ала ефдалихим ве хатемен-небијјин, Мухаммединил-емин, ве ала алихи ве сахбихи еџмеин. Е’узу биллахи минеш-шејтанир-раџим. Бисмиллахир-Рахманир-Рахим. 'Ми објављујемо Књигу као објашњење за све и као упуту и милост и радосну вијест за оне који једино у Њега вјерују'. (16:89)

Поштовани ефендија, браћо и сестре, овдје у Месџидул-Гуфран, у Куала Лумпуру, есселаму алејкум ве рахметуллахи ве берекатуху. Задовољство ми је што сам се вратио у Месџидул-Гуфран у којем сам раније одржао неколико предавања. Захваљујем се на вашој љубазности и позиву. Наша вечерашња тема је неуобичајена и захтијева дубинску проницљивост. „Каква је улога Константинопола (Истанбула) у посљедњем времену?“ Методологија која је потребна да се на то одговори је она коју ме научио мој учитељ Фадлу-Рахман-Енсари, Аллах му се смиловао. Ако немате одговарајућу методологију онда се немојте ни трудити јер нећете моћи доћи до исправног одговора.

О тој методологији сам већ раније говорио више пута. Зато вечерас нећемо пуно трошити времена на понављање старих лекција. Једино морам нагласити да НЕ СМИЈЕТЕ узимати један ајет и тумачити га ИЗОЛОВАНО од осталих ајета. Такође, НЕ СМИЈЕТЕ узимати један хадис и тумачити га ИЗОЛОВАНО од осталих хадиса, и тако доносити закључак. Ако тако будете радили – сигурно ћете погријешити. Одговарајућа методологија захтијева да урадите задаћу. Исправна методологија захтијева да сакупите све податке о некој теми. Најприје сакупите све ајете из Кур'ана који говоре о тој теми а онда их доведите у једну хармоничну цјелину. Да бисте то постигли морате имати систем у истраживању. А то није задаћа за малу дјецу.



Морате имати висок ниво у образовању да бисте могли имати систем у истраживању неке тематике. Након Кур'ана, окрените се хадису и интегришите га у ранији систем. Хадиси који су у хармонији с ранијим системом ће довести до тога да ће се ваша тематика константно ширити. Треба да ускладите све из Кур'ана и све из хадиса. Ако наиђете на хадис који је у конфликту са већ постављеним системом, с ранијим ајетима и хадисима, – онда га игноришите. Мухаммед (ас) је говорио о граду по његовом имену – Константинопол. Он се позивао на град по његовом имену, на арапском се каже Константинијја. Ово је име града како га је назвао Посланик (ас) – Константинијја. Па када нађете хадис који спомиње име града а ви га морате ИНТЕРПРЕТИРАТИ као Константинопол, то није у сагласности са оним што ја зовем ДОСЛОВНИ СУННЕТ. Ако га је Посланик (ас) увијек звао Константинијја, зашто га данашњи муслимани (поготово селефије) тако не зову? Зато ме, када говорим о овој теми, не прекидајте говорећи: „Има онај хадис – има овај хадис“. Зашто (селефије) овдје користите ИНТЕРПРЕТАЦИЈУ а код других хадиса нећете. Овдје је халал а тамо није?

Значи, ово је наша методологија. Посљедње доба је доба које ће кулминирати онако како нам је Посланик (ас) наговијестио прије више од 1400 година. Појавиће се човјек – Жидов. Ово није антисемитска изјава. Он ће бити Жидов. Младић, крупне грађе, имаће кикице са стране које носе само Жидови. Он ће себе прогласити Месијом у Јерузалему. А како би убједио Жидове да је он баш очекивани Месија, он мора управљати државом Израел као што су некада управљали Давуд (ас) и Сулејман (ас). Давид и Соломон. А такав Израел мора управљати свијетом. Само тада он може тврдити да је Месија, опонашајући обећаног Месију – Иса (ас). Он ће бити лажни Месија – Деџал. Ово сви знају. Ово се понавља одавно.



Када се прогласи Месијом отпочет ће напад на Мекку и Медину. Он ће кренути с војском из правца истока. Више од 20 пута је Посланик (ас) показао прстом према истоку говорећи: „Деџал ће доћи на магарцу. Магарац ће летјети брже од облака. Имаће дуге уши“. Уочавате ли овдје вјерски СИМБОЛИЗАМ? Често ми говоре: „Брате Имран, зар ниси учио географију? Посланик је рекао да ће Деџал доћи са истока а у твојој књизи 'Јерузалем у Кур-ану' стоји да ће Деџал бити пуштен са острва  (Британија).“ Сјећате ли се тог предавања о острву? Не? Не сјећате се острва? Па онда прочитајте 'Јерузалем у Кур-ану'! Тамо сам објаснио хадис који говори о острву. Сад ме (селефије) питају како могу рећи да је то острво Британија када је она на западу? Посланик (ас) је рекао да ће доћи са истока а Имран говори са запада. Је ли он чуо за географију?

Да, он ће доћи са истока када његова мисија буде комплетирана. „Дан као година“ је завршен, „дан као мјесец“ је завршен, „дан као седмица“ је завршен, још мало времена је остало. Тек тада ће Деџал ући у наш простор и вријеме. Тек тада ће он управљати свијетом из Јерузалема. Тек тада ће отпочети војни напади (на Мекку и Медину) са борбеним авионима (летећим магарцима). То је наша интерпретација хадиса. Они који инсистирају на томе да је „летећи магарац“ прави магарац (а не авион) имају право на то. Ми поштујемо њихово мишљење. Али ми не желимо догматска објашњења и вјеру па интерпретирамо хадисе на разумљив начин, и опет на крају кажемо: Аллах зна најбоље. За нас су „летећи магарци“ уствари борбени авиони. Главни напад на Мекку и Медину ће кренути са истока али ће мелеци спријечити тај напад. У књизи „Повратак Медине у центар збивања“ детаљно сам описао тај догађај па је прочитајте. Након тога, када их мелеци спријече, започет ће напад на Сирију. Стога, ми знамо да ће Израел напасти Сирију јер ће Деџал бити тамо. Тада ће Дамаск постати центар збивања! Деџал ће бити у Дамаску. Такође, и Имам-Мехди ће бити у Дамаску.

Деџал ће с војском напасти а Имам-Мехди ће бити у џамији с вјерницима. Тада ће и Иса (ас) бити поново враћен на Земљу и то у Дамаск. Сада знате зашто је Дамаск веома важан и зашто се воде крваве борбе у Сирији. Ту ће бити кулминација свих збивања. У Дамаску. Али, наша тема је Константинопол. Препознајемо да се ближи час. Одбројавање до коначне кулминације је близу. Ахируз-земан је отпочео! У сури Јунус се каже: „И Ми преведосмо преко мора синове Исраилове (Јевреје), а за петама су им били фараон и војници његови прогонећи их ни криве ни дужне. А он, кад се поче давити, узвикну: “Ја вјерујем да нема бога осим Онога у којег вјерују синови Исраилови и ја се покоравам!” “Зар сада“, рече Аллах, „а прије си непослушан био и раздор сијао?! Данас ћемо избавити само тијело твоје да би био поучан примјер онима послије тебе“ - али многи људи су равнодушни према Нашим поукама.“ (90-92)

Значи, фараон је тлачио народ, а када га је Аллах потопио водом – он је узвикнуо да вјерује у Бога. Затим је Аллах одредио да сачува његово тијело како би било поучан примјер свима послије њега. И његово тијело је откривено отприлике 1897. год. Исправите ме ако сам погријешио годину. Његово тијело је сачувано да буде опомена људима послије њега. Они који буду живјели као што је фараон - завршиће као фараон. Аллах је наредио Мусау (ас) да удари штапом по води и море се раздвојило. То је било чудо! И овај пут ће бити чудо. Сви људи који буду опонашали фараона ће исто скончати. Али овај пут од руке Иса (ас). Сви који тада буду умирали ће умирати као што је и фараон умро. Значи, у задњем моменту свога живота ће схватити истину као што је и фараон схватио. Знаће да је Мухаммед (ас) истински посланик од Бога Једнога. Као што је био и Ибрахим (ас), или Муса (ас). Тада ће схватити да је Кур'ан ријеч од истинског Бога који је раније послао и Теврат, и Инџил, и Зебур. Схватит ће да је Иса био син Мерјемин, а не копиле, да нас Аллах сачува од таквих гадних ријечи. Он је био истински Месија а не лажљивац. Схватит ће да су пропали и да иду у џехеннемску ватру.

Хисторија ће се поновити. А ко су они који ће скончати као фараон? Па то су Јевреји. Они тероришу читав свијет а највише муслимане и Ислам. Они су креирали тиранске државе. Ово је одбројавање посљедњег доба. Почело је отприлике 1897. и ближи се крају. Пазите, ахируз-земан није почео с откривањем тијела египатског фараона. Не господо! Ахируз-земан је почео прије тога. Један од примарних циљева непријатеља у ахируз-земану је било уништење хилафета. Када су муслимани имали хилафет били су јединствена заједница. Тада није било алжирског национализма, нити мароканског национализма, египатског и пакистанског национализма нити осталих будалаштина.

''Заиста су вјерници браћа!'' (49:10) Ми смо били уједињена заједница под водством једног вође. И стога смо имали моћ и снагу. Имали смо моћ када смо били уједињени. Када смо били уједињени у хилафету, Израел се није могао основати. Да би основали Израел – морали су уништити хилафет. А град Константинопол је одиграо веома важну улогу у уништењу хилафета. Како? Хилафет који нам је оставио Посланик (ас) би требао бити у граду у којем је он основан – Медина. Данас је тај град потпуно заборављен. Не игра никакву улогу на Арапском полуострву. Политика Арапског полуострва, стратешки утицај полуострва избацује Медину из било чега. Она више не игра никакву улогу у свијету ислама. Куала Лумпур игра већу улогу од Медине. Медина је заборављена а Посланик (ас) је рекао: „Процват Јерузалема ће назначити стагнацију Медине.“

Двије опаске од преводитеља:

- Самопрозваним селефијама ова чињеница нимало не смета, али им јако смета када виде теспих у руци неког старог деде који је одрастао у исламу. Спремни су ићи у 'џихад' како би тог деду исламизирали јер, кориштење теспиха је, тобоже, велики гријех;

- Самопрозване селефије су спремне отићи у Либију како би 'ослободили' муслимански народ Либије, али радити на томе да Медини врате њено достојанство, да је ослободе од саудијско-ционистичке власти, ех то ће 'мудро' оставити да Имам Мехди одради.

Какву улогу Медина игра данас у свијету? Какву? Ма никакву! Њихов циљ је био да прво извуку хилафет из Медине. Да извуку хилафет из Хиџаза. Хиџаз више није центар исламског свијета. Медина више није центар свијета. Пренијели су хилафет у Дамаск. Муавија је пренио институцију хилафета у Дамаск. Затим је пренешен у Багдад. Па је пренешен у Каиро. Па је пренешен у Шпанију од стране Умејада. Међутим, иако је преношен из града у град, и даље је хилафет био арапски а Мухаммед (ас) је био Арап. И рани муслимани, тзв. СЕЛЕФ, они су рекли да хилафет припада Курејшу. Ја то нисам рекао! То је рекао селеф и уммет се сложио с њима. То је била заједничка одлука уммета Мухаммеда (ас). Хилафет припада Курејшу јер су они одржавали Кабу. Мухаммед (ас) је рекао: „Најбољи потомци Исмаила (ас) су потомци племена Кенан, а најбољи потомци из племена Кенан су Курејшије, а најбољи од Курејшија су Бену Хашим, а ја сам најбољи из Бену Хашима.“ Значи, племе Курејш је имало племићки статус, велики племићки статус. Најбољи потомци посланика Исмаила. А затим се десила трагедија. Мистериозна трагедија се десила. Мораће се исламски учењаци намучити да објасне ову мистерију. Морају нам објаснити како су људи из Централне Азије (Турци) имали толику моћ да поразе моћно Бизантско царство у 13. вијеку и да освоје Константинопол. Када су освојили Константинопол 1453. говорили су да је то остварење хадиса Посланика (ас).

Посланик (ас) је рекао: „Освојит ћете Константинијју. Велики војсковођа ће то бити. Величанствена војска ће то бити.“ Значи, војска која освоји Константинијју ће бити величанствена. И онда су дошле Османлије. Говоримо о султану Фатиху за којег се сматра да је особа која се спомиње у хадису. Ову лекцију слушају и у Турској. Али ми им кажемо да су погријешили. Освајање Константинијје тек треба доћи. Погледајте моје предавање које сам одржао на Међународном исламском универзитету у Малезији, о освајању Константинопола, тамо сам све детаљно објаснио. Тада су они силом основали тзв. хилафет - исламску владавину. Али, затим су војску окренули према Арабији, и за неких 100 година су освојили Мекку и Медину. Замислите, они су им били мета војног напада. Зашто? Па када су освојили Мекку и Медину могли су тврдити како су они сада халифе (исл. владари). Затим је цијели исламски свијет признао Истанбул као сједиште хилафета (исл. власти). Структура хилафета је смјештена ту.

Али, то је био лажни хилафет. Он је имао за циљ да уништи стварни хилафет. Да га одвоји од Мекке и Медине, од Арапа. По први пут у хисторији! Враћање хилафета у Хиџаз више није било могуће. Непријатељи то неће дозволити. И они су (Турци) држали хилафет све док ционистичке снаге нису одлучиле да им више не требају. Ово је оштар језик. Свијет ислама није навикао на овакав оштар језик. Али то је истина. И душмани су одлучили да им Османлије више не требају. Преко 600 година владавине Османлија је ишло на руку Ционистима и Ватикану. Османлије су водиле сталне ратове с Русијом, не могу се побројати ти ратови. Русија (Бизант) им је била непријатељ број један, а Западна Европа (Ционисти и Ватикан) су се припремали. То исто видимо и данас.

Турска је чланица НАТО-а, и никада неће напустити НАТО јер се боји Русије. То им је као полица осигурања. Данашња Русија је моћна и мораш се пазити. Ово преношење хилафета из арапског свијета је уствари ПАРАВАН за потпуно уништење хилафета. А затим, стални и брутални напади на Бизант (православље)... Знате да постоји Источно кршћанство (православље) и Западно кршћанство, а цијела једна сура у Кур'ану говори о Бизанту. То је сура Ер-Руум. У тој сури Аллах позитивно говори о Бизанту. Они су били поражени у једној бици па је Аллах наговијестио њихову каснију побједу. Па ко је „Ер-Руум“? То је Бизантијско царство. Ако желите рећи да је Ер-Руум америчко-израелски савез, НАТО, и вјерујете у то смеће, ја вам не могу помоћи. Јасно је да Ер-Руум представља Бизантију, Источно кршћанство. Римско царство представља Западно кршћанство с папом на челу (Ватикан). Зашто вам ово говорим? Ево, сад ће бирати новог папу (већ је одабран). Чудно је то да им је папа увијек био Европљанин. Је ли било малезијских папа? Арапских папа? Индијских папа? Афричких? А најчудније је да папа увијек мора бити БИЈЕЛАЦ. То је лажни облик кршћанства! Аутентичнији облик кршћанства слиједи Бизант.

Када је Константинопол био освојен, а он је био срце Бизанта, срце Руума. Тада је Руум пребачен у Москву. Кур'ан говори позитивно о Руум-у! Посланик (ас) је, такођер, говорио да ћемо морати склапати савез са Руум-ом у ахируз-земану. Значи, Отоманско царство је послужило душманима да тај савез са Руум-ом никада не заживи. Преко њих су нападали ове људе, поробљавали их, отимали им синове силом и тренирали их да буду војници како би служили Отоманском царству. Жалосно! Жалосно! То је жалосни период „исламске“ владавине. Силом отимати кршћанску дјецу и одгајати их у исламу правдајући то хајром за родитеље. Поштедите ме глупости! Затим, поробљавати жене и смјештати их силом у харем као робиње султана. Није ни чудо што они (православци) мрзе ислам толико жестоко. Сви у Источној Европи мрзе Ислам! У Русији, Бугарској, Румунији, Грчкој... Све због 600 година Османског угњетавања а не хилафета – исламске власти.

Алијанса са Руум-ом је данас немогућа захваљујући Отоманском царству. Стога, Отоманско царство игра важну улогу у ахируз-земану. Прво, отпочели су урушавање хилафета. Нема га више ради њих! Друго, онемогућавање алијансе са Руум-ом, а то је данашња Русија. Затим је дошло Арапско прољеће. Не говорим о овом Арапском прољећу него о оном прије 100 година. Оно раније Арапско прољеће је резултирало пропашћу Отоманског царства. Тај распад Отоманског царства је почео помјерањем „шаховских фигура“. Британија је одиграла најважнију улогу у у тој партији шаха, у сламању Отоманског царства. Британија! А затим долази Француска која је подржала Британију. Тијело египатског фараона је откривено 1897. а већ 1907. видимо прве „шаховске потезе“. Тада, 1907. долази до уговора између Француске, Британије и Русије. Провјерите ово у књигама хисторије.

Додатак преводитеља:

Почетком 20. стољећа, европске велесиле се налазе подијељене у два велика супротстављена политичка блока. На једној страни се налазе Француска, Велика Британија и Русија (Силе Антанте), а на другој страни су Аустро-Угарска, Италија и Њемачка (Средишње силе).Натјецање тих велесила за колоније, трговачке повластице и контролу над Балканом (Османлијама) резултират ће избијањем Првог свјетског рата. Повезивање између Француске, Британије и Русије почело је 1891. године потписивањем низа споразума о сарадњи, а посљедња етапа у настанку блока Антанта збила се 1907. године кад су се Руси и Британци договорили о подјели интересних зона у Ирану (хилафету). Тада је и Русија, по први пут у повијести, ушла у савез с двјема западноевропским силама.

Зашто су Британија и Француска склопили савез са Русијом, вјечитим непријатељем? Разлог је једноставан, циљ је био да коначно униште Отоманско царство. Када су направили савез са Русијом, само након неколико година, и мислим да је то био тајни споразум, Османско царство се распало. То сви знамо. Европа то зна. А онда се мудровало ко ће добити шта. Британија и Француска су предложиле да Русија добије Константинопол. Као да се дијеле бомбоне. Русија се сложила јер она то највише жели. Русија је још увијек, колико-толико, хришћанска земља. И кад је рат кренуо у корист Русије а руске војне трупе пришле Константинополу, Ционисти су осјетили пријетњу и све пореметили. Ционисти не желе да Русија заузме Константинопол. Убацили су издајнике и отпочела је Бољшевичка револуција која је уствари жидовска револуција. Због Бољшевичке револуције Русија је стјерана уза зид. Иако је договор постигнут да Русија добије Константинопол ипак је то прекинуто. Бољшевичка револуција изненада од ХРИШЋАНСКЕ Русије прави АТЕИСТИЧКУ совјетску унију више земаља (СССР). Измислили су комунизам да униште Руум. Да униште православно кршћанство.

Због првог Арапског прољећа, Османлије су изгубиле Мекку и Медину. Арапи су већ одавно загријани да врате „арапски хилафет“. Ако простудирате књиге шејха Мухамеда Абдуху-а из Египта, видјећете да је био арапски интелектуалац. Он је предводио интелектуални покрет: „Повратак хилафета арапском свијету“. Од тада имамо покушаје 30-50 година, како би се хилафет вратио Арапима. Османлије су пропале. Они не могу носити прави хилафет. Али, када је Османска империја уништена 1924., онда су Арапи прогласили хилафет у Мекки. Халифа је био Шериф Хусеин бин Али. Одабран је само након 4 дана. Питам се како је тако брзо сазнао да је Османски хилафет уништен? Значи, 3. марта 1924. званично престаје хилафет у Константинополу а већ 7. марта Хусеин бин Али проглашава свој хилафет. Како је могао то сазнати? Онда сам прочитао да су тада имали телеграф. Стигле су му вијести (британским) телеграфом. Ни Британија, ни Француска, ни Ционисти то не би допустили. Па они су толико уложили да униште хилафет а да им сада СЛУЧАЈНО прође таква вијест. То мора бити дио подлог плана.

Затим су се Ционисти окренули Абдул-Азизу бин Сауду с којим су постигли договор, тј. највећу издају за муслимане. Ево, сада има доста Саудијаца који се слажу са мном. Пишу ми сваки дан. Многи Саудијци се слажу са мном. Саудијско-вехабијски режим је одиграо најважнију улогу у рушењу остатака хилафета. Они су напали Хусеина па је он морао побјећи. Затим су освојили Мекку и Медину, те цијели Хиџаз. Ми сада контролишемо „Два харема“ и хаџ. Више нико не може прогласити хилафет јер ми контролишемо хаџ. А ми никада сами нећемо прогласити хилафет нити ћемо дозволити да неко други прогласи хилафет. То је крај хилафета. Значи, Константинопол је одиграо најважнију стратешку улогу у уништавању хилафета. Ех, заборавио сам споменути још једну важну ствар. Османлије, не само да су освојили Хиџаз и однијели хилафет у Константинопол који је био почетак распада хилафета, не само да су водили бесконачне крваве ратове против Источне Европе, тј. против Руум-а, Османлије су покретале и бесконачне ратове против шија у Ирану. Радили су на томе да изазову оружани сукоб између шија и сунија.

Када се десило прво Арапско прољеће, један „клијент“ је замијењен другим. Ова два клијента су уствари двије сестре које су имале исту подлу улогу. Гдје је један стао – други је наставио посао. Основана је Саудијско-вехабијска држава која је имала исту подлу функцију коју су раније имале Османлије. Сестре подлости. Знамо да су Османлије имале одличан однос са Британијом и Француском. Када су ушли у рат са Русијом, мислим крајем 19. вијека, руске трупе су дошле до Константинопола. Шта мислите ко је тада спасио Османско царство од катастрофе? Британија је послала флоту у Константинопол. Када су Руси то видјели знали су да даље не смију наставити. Морали су склопити мировни споразум са Османлијама. Тај споразум је назван „Сан Стефански мир“. Морали су га склопити (1877). Значи, Британија је спасила Отоманско царство јер иначе би пао Константинопол и хилафет.

Због тога су Османлије имале пријатељски однос са Западном Европом, а константно су били непријатељски настројени према Источној Европи. То исто је урадила, и данас ради, Саудијска Арабија. Ционисти им дају оно што желе. Играју се с њима. Абдул-Азиз бин Сауд се састао са америчким предсједником на броду у Суецком каналу 1945. Са њима је у зачуђујуће добрим односима. А за само ТРИ године након тога родила се држава Израел. Која држава је прва признала Израел? Сједињене Америчке Државе! Па и Саудијска Арабија је њихова творевина. Они су им већи пријатељи него било која муслиманска држава. А Кур'ан јасно забрањује успостављање пријатељских односа са Јудео-кршћанском алијансом. То је у сури Ел-Маиде, 51. ајет. Вријеме је да улема Саудијске Арабије схвати поруку тог ајета и да јавно проговори о забрани савеза са Ционистима те сталном непријатељству према Бизанту.

Сада се враћамо другом Арапском прољећу. Хисторија нам се понавља. Друго Арапско прољеће наставља оно што је започело прво. То је доношење промјена у арапски свијет, формирање влада у арапском свијету које ће служити само Ционистима и њиховом подлом циљу. Они желе да Израел преузме улогу од Америке као водећа земља у свијету. Када се то деси, Деџал ће ући у „дан као седмица“. То је оно што ми говоримо цијело вријеме. То нам се одвија пред очима. Сви то видимо. Америка више не може бити водећа земља свијета. Амерички долар је већ одавно на инфузији. Још мало му треба да умре. Долар више није потребан. Довољно су га искористили. С њим су опљачкали људски род до крајњих граница а себе учинили страшно богатим. Угњетавали су људски род с доларом дуго времена.

Не замјерам што ме људи критикују. Нема везе. Свако има право да нешто напише или каже. Али, само је лидер ове земље, доктор Махатир, подигао свој глас против подлости ММФ-а и долара. Нико више у цијелом исламском свијету! Ово вам не говорим да на изборима гласате за њега. О не, ја желим да кажем истину, ваши избори ме не интересују. Истина се мора рећи. Значи, раније сам причао о доктору Махатиру и о Шарл де Голу. Америка пропада а неко је мора замијенити. Наше знање о ахируз-земану нам говори да је Паx Британница дјеловала у „дану као година“. Онда је дошла Паx Америцана у „дану као мјесец“. И коначно, дошао је Паx Јудаица када ће Израел доминирати свијетом у „дану као седмица“. Они који су произвели ово Арапско прољеће имају управо циљ да Израел апсолутно преузме улогу водеће земље свијета. Израел се сигурно крије иза паравана свих ових ратова. Али, они су мудри, неће да изгледају као агресори. Ово говорим преко 15 година. За сваки рат они нађу оправдање. Зато су и произвели Арапско прољеће које ће довести исламске владе на власт. А кад дођу исламске владе онда ће свијету показати како је ислам зло за човјечанство. Тако ће ОПРАВДАТИ израелску интервенцију и ратове који ће „спасити“ свијет од заосталих муслиманских џихадиста (милитаната) који желе силом наметати ислам свима.

Ето на чему смо сада, и шта нас чека у будућности. Али, пуно сумњам у све, дијелим своја размишљања са вама, и вјерујем како Деџал има још један трик у рукаву. Мислим да он има још планова за Константинопол. Наравно, ово је моје мишљење, а Аллах зна најбоље. Свијет ишчекује долазак Мехдија (ас). Добијам е-маилове сваки дан. Шејх, имам Мехди је рођен. Имам је овдје, имам је ондје. Свијет ислама ишчекује Мехдија. Ми кажемо да је имам Мехди – Арап. Неће бити Индонежанин, нити Јапанац, нити Суданац. Он ће бити Арап. Он ће доћи из Медине а не из Џакарте. Доћи ће у Мекку и прогласит ће се имамом у Мекки. Још један показатељ да је сједиште хилафета морало остати у Мекки и Медини. Мекка никада није била шиитски град. Ово не значи да нема шија у Мекки. Никада то нисам рекао. Говорим јасно и коректно. Мекка никада није била шиитски град. Ово је јасна и коректна изјава. Мекка никада неће постати шиитски град из којег ће се појавити Имам. Не љутите се јер говорим вам истину.

Значи, тај имам мора бити сунија а не шија. Али шије се томе противе. Они очекују да ће Мехди бити шија. Једно је сигурно, душмани су већ покренули долазак (лажног) Мехдија. Сигурно ће се ускоро појавити „Мехди“ међу шијама. Чим Израел нападне Иран, ја очекујем појаву (лажног) Мехдија. Зато савјетујем браћу шије, ви сте наша браћа, надам се да се не љутите на мене. Мислим да ће се то десити и да ће се већина шија томе радовати. Кренуће за њим као овце, вјерујући да је то прави Мехди. Преостаће ми само да заплачем за њима у Куала Лумпуру или Тринидаду. Мислим да је то Деџалов план за шије.

Међутим, Деџал има план и за суније. Са имамом Мехдијем ће доћи и хилафет. Турци ће видјети шансу за повратак хилафета. Нови Отомански хилафет. Имаћемо и турског Мехдија сигурно. Ено већ се један појавио (Харун Јахја). Ако погледате садашњу турску владу, видјећете исти шаблон као и раније. Ова влада (муслиманска) није случајно дошла на власт. О не! Постоји скривени план. Протеже се све до Америке. Они су довели нову власт у Турској. Замислите да муслиманска влада има контролу над војском (чланицом НАТО-а). То је до јуче било немогуће! То Америка (Ционисти) не би допустила да нема скривени план. Много је турских генерала стрпано у затвор. Ова нова турска влада је чак и мене једно вријеме преварила. Зашто? Па ми прихватамо формалности. Ако неко каже да је муслиман – ми то прихватамо. Ако још говори о исламу – па онда је стварно муслиман. И тако је све док се не покаже супротним.

Значи, преварили су ме, али ми није тешко то признати. Не. А када су урадили оно што су урадили у Либији, онда сам видио право лице Турске. Они нису чланица НАТО-а само да би се заштитили од Русије. Не! Они су послушници који служе само ционистичким интересима. Подржали су ционистичку интервенцију у Либији, слали оружје и људе, а само да би скинули власт у Либији на потпуно срамотан и крвав начин. Био је рамазан, да вас подсјетим, људи су постили цијели дан, а ви – сљедбеници шејтана, сте ишли у џихад. Није то био џихад! То је био Јенки-џихад! Одабрали сте рамазан за напад како би лакше убацили људе у Триполи. Изазвали сте сукоб у којем је погинуло преко 1200 људи (муслимана). Избила је паника у Триполију. Гинули су људи који су тај дан постили. Зар вас није стид (Турска)? И онда су британски и француски премијер дошли у Либију како би показали подршку новом либијском режиму (и Турској). Погодите ко је дошао након њих у Либију? Срамите се премијеру Турске! Тада смо видјели право лице турске владе.

Ово што сад Ционисти раде у Сирији је управо оно што смо и очекивали. Ако нови хилафет буде успостављен у Константинополу и неки Турчин буде „Мехди“, онда се Турска мора проширити. Турска ће добити Сирију и поново ће Русија морати одступити. Сада је руска поморска база у Сирији. Ционисти то не желе. Такођер, не желе ни Турску у ЕУ. И никада неће допустити да Турска уђе у ЕУ. Зато ће им допустити обнављање „хилафета“. То ће задовољити турске власти јер ће они поново своју моћ проширити муслиманским земљама (а не Европом). Турска већ има најјачу војску у читавом исламском свијету. Најјачу! А то ће западни свијет, ционистички свијет, искористити и створити нови хилафет. Тај лажни турски хилафет, или лажни шиитски Мехди... Не љутите се на мене јер то сигурно долази. Искористиће нови Отомански хилафет да покрену рат против шиитског „Мехдија“. А касније ће тим (лажним) хилафетом поново покренути рат против Руум-а како би поразили Русију.

У ахируз-земану ћемо свједочити Мелхами. Сјећате ли се хадиса из Сунена од Ебу Давуда? Хадис каже: „Процват Јерузалема ће најавити пропаст Медине“. Када Јерузалем буде у центру свих свјетских збивања, у то доба ће Медина нестати са свјетске сцене. Управо то вријеме живимо. Посланик (ас) је након тога рекао Муаз бин Џебелу: „Процват Јерузалема ће узроковати појаву Мелхаме“. А ми управо то вријеме живимо. Мелхама је велики рат који ће избити између двије велике силе. Данас имамо на једној страни НАТО, англо-америчко-израелски савез који жели да влада свијетом из Израела; и на другој страни Русију. Владимир Путин је патриота. И она безбожна СССР је отишла на сметљиште хисторије. Ционисти су покушали нешто али им није успјело. Русија се вратила православљу и то је стратешка реалност овог времена. Русија се враћа православљу. Како објашњавате да Државни универзитет у Москви, са једним од четири најзначајнија интелектуалца у свијету на челу Међународних односа, има велико поштовање према мени? Контактирали су ме, траже да им дођем и одржим предавање на Државном универзитету у Москви. Ово је доказ да се Русија враћа православљу. Руум се враћа а браћа селефије ме не слушају. Они никог не слушају.

Русија се враћа православљу и Русија се неће поклонити Ционистима. И Кина је поносна цивилизација. Не мислим на Јенки-Кинезе у Сингапуру. Кина је поносна нација. Ни Кина се неће поклонити Ционистима. Не! Е ту ја видим долазак Мелхаме. Посланик (ас) је рекао: „Када Мелхама дође, од силине рата, птице ће падати са неба“. Значи, ја мислим да тада нико неће моћи летјети. Ни обични авиони, ни борбени авиони. Неће бити електронског ратовања. Неће бити крстарећих ракета. Рат ће се водити без савременог оружја на копну и мору. Русија је свјесна да то долази. Она не може добити рат ако НАТО буде контролисао Константинопол. Путин то зна. Сваки Рус то данас зна. Не можете преживјети нити добити тај рат ако НАТО буде контролисао Константинопол.

Константинопол има највећу стратешку улогу у ахируз-земану. Ово је војна наука а ја нисам експерт у војној науци. Они који су експерти у војној науци могу вам ово детаљно објаснити. Ја вам дајем опћениту слику. Значи, нешто се спрема Константинополу у ахируз-земану. Погодите шта је рекао Посланик (ас)? Рекао је: „Пропаст Медине ће узроковати појаву Мелхаме“. Али, затим је рекао: „Појава Мелхаме ће узроковати освајање Константинопола“. Значи, ради се о БЛИСКОСТИ времена. Или ће почетак Мелхаме означити и ПОЧЕТАК освајања Константинопола; или ће освајање Константинопола доћи ВРЛО БРЗО након Мелхаме. Ја мислим да је прва констатација тачнија. Када Мелхама отпочне, а ми смо врло близу тог догађаја, онда ће се десити и освајање Константинопола. Тада ће се окупити и велика муслиманска војска...

Али, желим да вам још нешто кажем, мада, сумњам да ће се неко сложити са мном. Русија нема снаге да сама освоји Константинопол. Русија нема територију преко које би слободно пребацила копнене трупе до Константинопола. Морала би користити само зрачне и поморске снаге. Зато ће затражити помоћ од муслимана. И мислим да је то значење хадиса у којем се каже: „Сигурно ћете освојити Константинопол“. Значи, муслиманска војска ће копнено ући у Константинопол. Ниједна не - муслиманска војска то неће моћи сама учинити. Мораће ангажовати муслиманску (копнену) војску. Муслиманску турску војску! Стога говорим да ћемо ускоро свједочити грађанском рату у Турској. И да ће тај грађански рат доћи када предсједник и премијер Турске одобре војну интервенцију на Сирију.

Они ће сигурно одобрити напад на Сирију и видјећемо грађански рат у Турској. Тај грађански рат ће довести до тога да ће се муслиманска војска морати УЈЕДИНИТИ и поново ОСЛОБОДИТИ Константинијју. Посланик (ас) је рекао: „Дивна ће то бити војска и диван ће их војсковођа предводити“. Мислим да ће многи у тој војсци бити муслимани Курди. Сјећате ли се Салахуддин Ејјубија? Да Салахуддин Ејјубија. Он је био Курд. Много Курда ће бити у тој војсци. У тој војсци ће сигурно бити муслимана из Алжира. Многи ће из Марока, Туниса, Египта..., бити у тој војсци. Али Алжираца ће бити највише. Либијаца ће бити мало јер су они НАТО држава захваљујући оним будалама који су подржавали Јенки-џихад.

То освајање Константинопола ће бити ломљење леђа НАТО-у. Када НАТО више не буде контролисао Константинопол, само ће тада руска поморска флота моћи проћи кроз Босфор и ући у Средоземно море. То ћемо ускоро својим очима гледати. Свиђало се то НАТО-у или не. Одобрили то Ционисти или не. Ово су ријечи Мухаммеда (ас). Хадис каже: „Ослобађање Константинијје ће означити појаву Деџала“. Ми живимо у времену када ће се Деџал појавити у људском облику. Биће младић који ће управљати свијетом из Јерузалема. Али бојим се да ће Мелхама уништити 90% људске популације. Многи од нас неће бити живи да посвједоче ове моје ријечи. То ће бити нуклеарни рат са преко 1000 нуклеарних експлозија. Вјероватно ће бити толико нуклеарних печурки (дима) да ће блокирати сунчеву свјетлост. Претпостављам да ће то бити ДУХАН (дим) о којем је Посланик (ас) говорио као великом предзнаку Судњег дана.

На крају, оно што желим да схватите је важност стратешке улоге Константинопола коју ће одиграти у ахируз-земану. Предлажем да ову тему, уистину, дубоко истражите и да продрете у њену срж. Поучите друге овоме. Ми старимо, многи ће ускоро бити у мезарима, а на младима је да изучавају Илму-ахируз-земан или Исламску есхатологију, како би истина Ислама допрла до свијета. Молим Аллаха Узвишеног да вам помогне на том путу. Амин.

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat