ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Руски СУ-30 оборили два немачка ловца, нема информације о преживелима

 

Su30 MKIXL_0
(СРБИН.ИНФО: Нажалост ова вест је била лоша и непрофесионална шала  грчког сајта defencenet.gr. , који је био познат по свом професионализму. Редакција СРБИН.ИНФО  је тужна што је преварена од стране једног братског веб портала и што је довела у заблуду своје читаоце којима се искрено извињавамо. Због непрофесионализма, који су показали данас, СРБИН.ИНФО,  више неће преузимати веста са грчког војног сајта – defencenet.gr.)
Како јавља грчки војни сајт defencenet.gr,  позивајући се на руске изворе, за време НАТО ваздушне војне вежбе, која се одвија на Источном Балтику, изнад, Литваније, Летоније и Естоније, срушена су два немачка НАТО војна авиона од стране руских ловаца СУ-30.


Како извештава Глас Русије данас су у ваздушном простору балтичких држава почели летови обуке ратне морнарице НАТО снага, у којима учествују војни авиони САД, Шведске и Литваније. Сличне војне вежбе се већ неколико година одржавају у балтичком региону, али су ове године организоване због забринутости земаља источне Европе поводом Русије и њеног деловања по питању Украјине.
У двонедељној вежби  учествовују и припадници ратне авијације САД, који сада патролирају изнад Балтике на ловцима F-15C Eagle, као и ратна авијација Шведске на ловцима JAS-39 Gripen и ратна авијација Литваније са транспортним авионом C-27J Spartan и хеликоптером Mi-8.
Међутим, по грчком војном порталу, defencenet.gr, на ваздушном простору Источног Балтика појавили су се и два немачка ловца Eurofighter Typhoon, који су се опасно приближили руској војној поморској бази у Каљинграду и руском  авиону Ил-20М, које се користи за електронско извиђање, а који је пратио поменуту НАТО ваздушну вежбу.
Два немачка Eurofighter Typhoon су тражила да се руски авион склони са тог простора, одакле је пратио НАТО војну вежбу, док је из руске ваздушне базе у Каљинграду упучен налог немачким борбеним ловцима да се удаље од руског електронско-извиђачког авиона ИЛ-20М и каљинградске области где је и стационирана јако битна руска противаздушна војна база. Пошто су немачки авиони се оглушили од захтева руске стране према њима су полетели два руска ловца СУ-30, који су их пресрели и упутили им прво ракета упозорења, а онда, како се немачки ловци нису уклонили, него су и даље претећи летели према руским авионима, оборили у ваздушној борби.
Како извештава defencenet.gr, позивајући се на руске изворе, оба немачка авиона су оборена и видео се падобран једног пилота који је пао у Балтичком мору. Засада грчки портал нема информације да ли су немачки пилоти преживели ваздушни борбу која се десила између њих и руских пилота на Источном Балтику.
(defencenet.gr, Србин.инфо)

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat