ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Kontrola uma – dr. Rauni-Leena Kilde

Превела и коментирала Ниара

У Хелсингин Саномат, највећим новинама у Скандинавији, у издању од 9. рујна 1999., била је објављена, процјена „Сциентифиц Америцан Магазине-а“ да би након пријелаза тисућљећа сви људи могли добити усађен “ДНА-микрочип”. Колико је људи схватило што то заправо значи? Потпуни губитак приватности и потпуна извањска контрола, свих функција физичког тијела човјека, (носиоца имплантата) као и духовних, емоционалних и менталних процеса, укључујући подсвијест и снове! И то до краја живота!
Звучи као знанствена фантастика, али то је тајна технологија контроле војних и обавјештајних служби, с којом се експериментирало готово пола стољећа, без икаквог знања јавности, па чак и опће академске популације. Суперрачунала у Марyланду, Израелу и другдје, могу истовремено пратити милијуне људи, с брзином од више од 20 билијуна бита / сек. Заправо би цијело човјечанство могло бити потпуно контролирано интеракцијама од стране тих тајних мозгова-рачунала.
Погледајмо што о тој теми има за рећи Др. Рауни Килде, која има докторат с 3 специјализације; била министрица здравља у Лапонији на сјеверу Финске; директор „Здравља, околиша и образовања“ Финске при „Националном институту за здравље“ и у тој функцији била замјеница МИнистра здравља у одсутности.
Јо Цонрад, њемачки новинар, аутор и водитељ телевизијског интернет-канала www.беwусст.тв водио је с Др. Рауни Килде интервју 2006., који је – у што ћете се моћи увјерити и сами – актуелнији него икад, јер се све што је описала, појачаније спроводи у задњем десетљећу.

Рат против човјечанства 2





Јо Цонрад: Стојим овдје с др. Рауни Килде из Норвешке – не, Финске.
Др. Рауни Килде: Ја сам Финкиња, али живим у Норвешкој.

Јо Цонрад: Ваша је тема контрола ума. Можете ли објаснити што је контрола ума? Је ли то техничко значење нечег или …?
Др. Рауни Килде: Па, ја мислим да је то најгора технологија на свијету. Особно бих рекла да је то горе од атомске бомбе, јер мијења људски карактер. То су електромагнетска поља која могу бити усмјерена на вас, такођер су ту и лијекови/дроге који могу имати учинак на вас. То је психолошки рат против цивилног становништва, ради тога да вас држе испод, као зомбије и нажалост су планови елите, да се уколни двије трећине свјетске популације. И то звучи потпуно сулудо, али је чињеница.

Јо Цонрад: Који је био Ваш први сусрет с овом темом, већина људи уопће не зна да постоје такви планови. Тко је то наредио?
Др. Рауни Килде: Па, ја сам аутор бестселера на шест језика у парапсихологији и уфологији, и сада контроли ума и годинама ми је требало да схватим, да владе планирају елиминирати свој властити народ. Била сам на међународним конгресима, упознала људе из цијелог свијета. Разговарала сам с козмонаутима, астронаутима и знанственицима из цијелог свијета, па учиш мало по мало. И мислим да би људи требали сазнати о томе, јер не желе да њихова дјеца и унуци постану биолошки роботи, за супер рачунала.

Јо Цонрад: Каква је то технологија, како већ могу људе учинити попут зомбија?
Др. Рауни Килде: Зато јер је то војна техника, зато се држи у тајности. То је такођер технологија коју тајне службе користе против нас. Обично ставе уређај у стан или кућу која се налази одмах поред циља (напада). За циљеве изаберу – обично су то различите врсте жена, поготово неудане жене, јер жене које су саме и немају подршку обитељи. Наравно одаберу менталне болеснике, затворенике, војнике итд, али данас могу изабрати било кога да буде циљ, поготово политичаре, јер су политичари наравно ти, који допуштају сустав, али мислим да они не знају што допуштају. Тако шаљу зраке кроз зидове, шаљу зраке из сателита и из доставних возила, из хеликоптера и зракоплова и то има ужасан учинак за људско биће.

Јо Цонрад: Је ли то нека врста микровалова или …?
Др. Рауни Килде: Да, између осталог, да.

Јо Цонрад: Ако би ја био „циљ“ и могао побјећи ​​на друго мјесто, они би их могли слати кроз зидове?
Др. Рауни Килде: Апсолутно, или попут споменутог, паркирају доставно возило у твојој близини, или из хеликоптера.

Јо Цонрад: И исто са сателита …
Др. Рауни Килде: Точно. Али како се можете заштитили од сателита? То је једноставно немогуће.

Јо Цонрад: Што сте Ви особно доживјели, откада истражујете о томе, мислим да је прилично опасно.
Др. Рауни Килде: Ох, знам то. Истраживала сам то десет година и такођер сам „циљ“ више од 10 година. Убили су моја оба родитеља, покушавајући ме ушуткати и моју најбољу пријатељицу у вељачи, јер је знала превише и давала ми информације. Ја сам добивала пријетње смрћу и била у бесвијесном стању колима хитне помоћи одведена у болницу, јер су ме били отровали и када су рекли: “Ви исто можете бити убијени”, рекла сам: “То је у реду, но, смрти нема.” И то је моја снага, јер знам да се људско тијело састоји највећим дијелом од воде, а то што ми јесмо, је енергија. И тако само изађеш из свог тијела, што сам понекад учинила, а понекад то чине и неке жене које порађају дјецу и имају велике болове – такођер излазе из тијела и затим се гледају како рађају дијете и потом се врате. Дакле, када знаш да не можеш умријети – јер енергија не може умријети, само мијења облик, мијења фреквенцију – ето, то је моја снага. Ја знам да не могу умријети, они могу радити што год желе, ја не могу умријети.

Јо Цонрад: Дакле, тема контроле ума – стварно се може бојати да могу учинити било што, али Ваше рјешење такорећи, јест, да ми нисмо тијело, него дух или нешто друго?
Др. Рауни Килде: Тако је и кад знате истину тко сте, како сте дошли на ову планету и када сте енергија и наравно и вишедимензионални и да можете бити у много, много димензија у исто вријеме. То је врло, врло тешко схватити за људе – јер ми мислимо на вријеме као линеарно вријеме, али то не ради на тај начин – тако да у исто вријеме можете бити на некој другој планети, овако како сте овдје – то је ваша енергија, не ваше физичко тијело.

Јо Цонрад: Ова тајна друштва или што год, такођер судјелују у манипулацији времена?
Др. Рауни Килде: Ох, да, у Сједињеним Државама, знате пројект Монтаук у којем путују кроз вријеме – и неколико дјеце, дјечака, умрло је приликом тих експеримената – али они су у могућности ићи у будућност и прошлост, па чак су и у стању промијенити прошлост, што изгледа потпуно невјеројатно.

Јо Цонрад: То је врло опасно. Они могу учинити пуно ствари.
Др. Рауни Килде: Точно.

Јо Цонрад: Чуо сам да је ЦЦР Пхармасаве из Шведске имала незгоду, јесте ли ви чули ишта о томе?
Др. Рауни Килде: Која? Говорите ли о госпођи која је убијена, министрица вањских послова? Анне Линдх? Па, да, она је била убијена од младог југославена, који је по мом мишљењу био потпуно контролиран да то учини, јер то је оно што они чине, програмирају људе за убијање, атентате, или за шпијунажу и наравно, постоји разлог зашто циљају на одређену особу. И мислим да је то дивље, да је младић који је у принципу нормалан – буде мјесецима или годинама озрачиван (микроваловима или сл.) и то мијења његову личност/карактер у мржњу, јер можете промијенити било шта, можете промијенити било коју емоцију – нетко вас воли – они могу промијенити да вас нетко почне мрзити, тако да не разумијем – јер имају ту технологију – зашто не шаљу фреквенцију љубави, вибрацију љубави, сви бисмо се вољели, то би био рај, не …

Јо Цонрад: Они то не желе, они желе контролу и што је иза тога?
Др. Рауни Килде: Точно, они желе контролу и према мојим изворима, планирају елиминирати средњу класу, тако да желе само елиту и класу робова, јер средња класа је опасна, они знају читати и писати и могу реагирати.

Јо Цонрад: О.к. које је рјешење? Да људи буду свјесни да нису тијело, или да ослободе свој ​​ум, или што је рјешење?
Др. Рауни Килде: Па, број један је спознаја, то морате рећи људима. Врло многи не вјерују у то, јер звучи тако … то је једноставно неетично, неморално, управо као знанствена фантастика – али ако не знате, онда сте постали жртва, а ако знате, онда можда можете учинити нешто у том правцу и с енергијом свих нас, да усредоточено слање љубави и свјетлости онима који нападају – то им одузима оружје, они то (даље) не могу чинити – али на првом мјесту морамо придобити људе да то учине. 

Јо Цонрад: Рекли сте да Вас они могу убити било када, преко сателита …
Др. Рауни Килде: Да, управо овдје …

Јо Цонрад: Знају ли гдје сте баш сада?
Др. Рауни Килде: Да, апсолутно, они сада слушају што говорим, али зашто то нису учинили – мислим, убили су моје родитеље, узроковали мождани удар мојој мајци и унутарње крварење мом оцу и рак мојој пријатељици. Мислим да сам заштићена од свемира, јер сам толико пута била спашена из апсолутно смртних ситуација. Енергија је дошла и зауставила се – кад сам требала умријети – тако да претпостављам да желе да нешто направим.

Јо Цонрад: Као виши духови на високој разини, или како их желите назвати? 
Др. Рауни Килде: Не волим користити различите ријечи, ја само кажем снага свемира.

Јо Цонрад: Добро, а може бити заштитна?
Др. Рауни Килде: Апсолутно!

Јо Цонрад: Дакле, што можемо учинити да изазовемо тај позив, да би добили ту заштиту?
Др. Рауни Килде: Питате, број један је, да питате. Кад питате, то ће вам се дати.

Јо Цонрад: Аха, у реду …
Др. Рауни Килде: Тако једноставно.

Јо Цонрад: Опростите, али то је стварно тешка тема, а људи нису свјесни тога. Који је ваш сљедећи пројект, пишете књиге?
Др. Рауни Килде: Па, баш имам са мном рукопис – једна књига је већ прошле године изашла – и сада га завршавам. Преведена је на норвешки – морам ићи издавачу и онда када буде била тискана, мислим да ћу узети одмор, јер то су тешке, тешке информације.

Јо Цонрад: Можда бисмо требали погледати за објављивање на њемачком језику?
Др. Рауни Килде: Да, у било које вријеме. Моја претходна књига је била продана у 250 000 примјерака. То је сасвим добро.

Јо Цонрад: То је заиста добро.
Др. Рауни Килде: С обзиром да нисам лијечник, да то није моја професија.

Јо Цонрад: Дакле, људи су заинтересирани?
Др. Рауни Килде: О да, апсолутно јесу. 

Јо Цонрад: Како људи могу бити манипулирати преко ТВ-а или ПЦ-рачунала или како год?
Др. Рауни Килде: … и телефона и радија, јер они шаљу одређене фреквенције, и понекад посебно преко телевизије. Ја немам ТВ, а немам више ни мобител, јер вас ставе на попис за одстрел – једноставно могу повећати микровалну моћ 20.000 пута и изгорити ваш мозак. Али одашиљају у одређеним програмима, као онима за дјецу, Покемон или Телетуббиес. То су програми контроле ума за дјецу и то је страшно, то је стварно грозно. Све то можете прочитати у интернету, све што тиме мисле, „велико сунце излази“ – то је знате „ауторитет“, “повинуј се ​​ауторитету”.

Јо Цонрад: Симболи …
Др. Рауни Килде: Симболи, у свему … и кад су у Јапану приказивали Покемона, с намјером да програмирају, око 900 дјеце је добило епилептичне нападе, јер су ставили фреквенцију епилептичког напада. Могу укључити фреквенцију рака, могу ставити фреквенцију можданог удара, могу ставити било коју емоционалну фреквенцију, и знате, то је прилично застрашујуће, јер људи не знају, они само гледају ТВ попут зомбија. ТВ је као хипнотизер и понекад видите како слика промијени боју, појави се свијетло зелена, умјесто да буде нормална боја. То је када стварно одашиљају зрачења, па би било боље да се макнете с пута.

Јо Цонрад: Како то можете видјети, ако знате …?
Др. Рауни Килде: Да, да, ако знате што тражите.

Јо Цонрад: Обично би помислили да је то технички проблем …
Др. Рауни Килде: Не, не, то је значило да су одашиљали зраке у ваш мозак, негативно.

Јо Цонрад: Јесте ли ишта знали о масакру Цолумбине и свих средњих школа, студенти ће …
Др. Рауни Килде: Да, ми смо имали у Финској два таква случаја. Томе је увијек политички разлог, а број један је, како би цивилма одузели оружје, тако да се не могу заштитити, ако дође до неке кризе. Ми у Финској смо били једина земља у Еуропској унији, која је гласовала “Не, нећемо ограничавање оружја”, јер имамо границу с Русијом дугу 1700 км, коју медвједи и вукови прелазе, тако да имамо младиће изнад
15-е, који лове. Имамо трећину више оружја у Финској, према становништву у цијелом свијету, тако да смо рекли НЕ.
Затим је дошло до пуцњаве у школи и наш премијер је рекао: “Ох, добро, имат ћемо ограничење”, и сљедећи дан је дошао главни тајник НАТО-а – Финска није у НАТО-у, не желимо ући, да нама владају Американци итд. – па смо ограничили, али врло мало. Прошла је једна година, била је друга пуцњава у школи и затим је премијер рекао, “сада ћемо стварно ограничити”, тако да су добили оно што су хтјели. Размислите о Непалској краљевској обитељи када је принц убио краља и краљицу и цијелу обитељ и на крају се сам убио и то је управо програм контроле ума, да се сам убије, тако да не можете бити …

Јо Цонрад: Може ли се програмирати некога да почини самоубојство?
Др. Рауни Килде: Да, то је други програм, а увијек се морате питати: Тко има користи? Онда знате тко је иза. Тко је имао користи у Финској? ЕУ, Еуропска унија, јер смо рекли да. Тко је имао користи у Непалу? Краљев брат, који је био Каин и постао краљ, али срећом сада је отишао. Но, тко је тај који ради програмирање? То су ЦИА-и тајне службе у цијелом свијету и неетични лијечници који су људима уградили микрочипове.

Јо Цонрад: Јесу ли они у првом плану, а иза њих су они које би назвали Илуминати или било како другачије?
Др. Рауни Килде: Па, можете их тако назвати ако желите. Нови Свјетски Поредак

Јо Цонрад: Они употребљавају тајне …?
Др. Рауни Килде: … службе као извршитеље, да раде прљави посао. То је точно.

Јо Цонрад: И они имају технологију, али према ономе што знамо, не знамо у којој је мјери та технологија напредна.
Др. Рауни Килде: Наравно да је, они могу читати ваше мисли, вашу подсвијест, снове и могуутјецати на вас – па рекла их да је то прилично напредно.

Јо Цонрад: Апсолутно …
Др. Рауни Килде: Рекла бих, да људи опћенито не знају ништа о томе. Ево како то можете доказати. Како да докажете тајне војне акције? Ако сте добили у руке нека војна извјешћа – због чина слободе информација у САД-у је пуно снимки изашло на јавност – и то је како сте сазнали.

Јо Цонрад: И Ви имате пуно докумената у књизи?
Др. Рауни Килде: Па, неке.

Јо Цонрад: Свугдје је исто и Далеки исток и …
Др. Рауни Килде: То је посвуда, поглавито у Јапану. Добила сам писма из Јапана, од мушкараца и жена, који су били подвргнути злостављању контроле ума и тако је на цијелом свијету.

Јо Цонрад: Па, звучи застрашујуће што говорите. Но како сте рекли, рјешење је да сви постанемо свјесни тога што се догађа и знамо да нисмо ово тијело, и да се не бојимо да изгубимо то тијело …
Др. Рауни Килде: То је точно, морате имати на уму да нема смрти и да нисмо сами у свемиру, што нам кад то знамо, може јако пуно помоћи.

Јо Цонрад: Мислим да би то била лијепа завршна ријеч. Хвала Вам др. Килде за овај интервју.
Др. Рауни Килде: Хвала.

Коментар: 

„…планови елите, да се уклони двије трећине свјетске популације„
Видео такозваних „Георгиа Гуидестонес“, гдје је у камен уклесан “пожељан” број становништва на Земљи, што би према одређеним круговима било 500.000.000.


„Је ли то нека врста микровалова?“
Типични “валови” који свједоче о умјетним фреквенцијама у атмосфери Земље. Имате ли код куће микровалну пећницу? Па, ако да, можете размислити о њеном дјеловању на храну коју једете.




„… пројект Монтаук“


„… планирају елиминирати средњу класу“
Је ли вам сада нешто јасније који је прави разлог одузимања кућа и станова и намјерног осиромашивања људи?
„ТВ је као хипнотизер“

Сјећам се да је моја мама проводила доста времена гледајући ТВ и скоро редовито заспала пред упаљеним телевизором. Сваку пута кад сам га била угасила, редовито се исте секунде пробудила. Можда вам је познато и из ваше породице или околине?
Изворник:


Даљњи изворници:





Ако сте стварно заинтересирани за више информација и донекле владате енглеским језиком, овај интервју бих свакако препоручила.


О планираном чипирању људи и животиња, као задњи корак према поробљавању човјечанства, већ сам била писала неколико пута на овој wеб-страници, па чланке можете поново прочитати и успоредити с овим.

Чипирање, посљедњи корак до поробљавања човјечанства
РФИД Цхипс

Рат против човјечанства 1

Рауни-Леена Лууканен-Килде спеакс абоут УФОс, 
Алиенс, Минд Цонтрол & Цонспирациес



ЗАКЉУЧАК АУТОРА БЛОГА:

Кад си у седлу, кад си у средишту, кад си без страха, онда ти нико ништа не може учинити лоше. Не може ти пореметити духовну равнотежу. Онда си у директној вези са језгром космоса одакле се добија сва потребна енергија. Прочитајте шта је наш чувени научник Никола Тесла је изјавио http://slikeizakonpostanja.blogspot.com/p/novinar-gospodine-tesl-stekli-ste-slvu.html


0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat