ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Зашто су дошли и који су циљеви трилатералне комисије

Давне 1944 године амерички видовнјак Едгар Кејс је прорекао да ће се потопити источна и западна обала Америке а такође и средишњи део од Њу Орлеанса до Мичигена (увелико се врши евакуација војних и поморских ефектива са ових простора).

По тибетанским мудрацима тоне Енглеска, Француска до Алпа, земље Бенелукса, Данска, Немачка итд.

Овај простор као нова Б(В)изантија као прва Европа остаје као Нојева барка. Финансијски лоби монетарног система финансира Београд који треба да преузме улогу Њујорка за остатак света.

Крушевац ће бити главни град србских земаља.

Монах Гаврило изрече пророчанство да је Београд давно изгубио престонички статус србских земаља због пуно порока и неморала. Предстоји му потапање и урушавање зато бизони или бизнисмени џабе све то раде и нема им спаса по Божијој мисли. Овде се још увек шепуре али благи поветарац Господњи ће их одувати у неки Адски део на планети земљи.

Наравно Бог увек чека наше покајање, уколико се светски моћници покају за сатанизовање Срба и Србије који траје већ 6000 година, пишући јој лажну историју, одузимајући јој културне вредности, не признајући јој најстарије писмо (Винчанско писмо старо 3500 год), не признајући њена дела Тесла је хтео да струја буде бесплатна за цео свет итд. Само са тим покајањем светских моћника могу се спасити. Господ чека сваку своју залуталу овцу и радује јој се кад се врати у стадо.

Србски народ је лучоноша међу народима, носилац светлости. У будућности ће цео свет мерити дела своја у осносу на Србе и Србију. Србија ће до краја света бити носилац светлости и светионик другим народима који су се изгубили у магли.

Ако се питате зашто баш Србија? Па ето само то што смо набројали је довољно, срби то све мирно прихватају, на никог се не љуте и даље сарађују са тим истим светом и хоће да сарађују са њим да му помогну да живот на земљи буде достојан Богочовека јер је то једини смисао човеков. Србски народ се није никада светио чак ни својим суседима који су му много зла учинили. На тај начин срби су се вековима учили смирењу и стрпљењу што је одлика само Божанског народа.

За дан окупљања у Београду Ротшилди и трилатерална комисија изабрали су дан Светог Луке апостола и јеванђелисте који у знамњеима својим има Бика (Бизона) као заштитника.

Турнир на Роланд Гаросу се одржао у време празника Ноћ вештица. За победнички пехар су узели као симбол дрво Имелу. Имела је полупаразитско дрво има ту златно жуту боју а вероватно је добила име због своје лековитости. Имела лечи од 7 болести (лимфне болести, срце, неплодност итд). Римски император Калигула је користио у магијске ритуале које је изводио на посебном броду пловећи језером Албано, а Ватикан те ритуале упражњава и даље у летњој  резиденције папе у  Каштел Гандолфо.  Објашњење ритуала детањније можете прочитати у књизи Златна Грана од Фрејзера.



Проф. др Смиља Аврамов: „Између САД, Ватикана и Немачке склопљен је 1976. године тајни споразум у 11 тачака. Једна од централних теза овог споразума била је идеја о федерализацији света… Једна од тачака која је мене посебно погодила, кад сам читала тај споразум, била је – тотално уништење Православља.

Православље мора бити избачено из светских комуникација, као религија, јер је то једини хомогенизирајући моменат православних земаља који има политичке димензије,  и глобализација уз Православље тешко да ће успети. Отуда уништење Православља, али и продор у Православну Цркву и бацање тешких пара да би се придобили поједини руководиоци Православља и да би се на тај начин уништила срж теологије православне. Јер оно што су констатовали, а што нама православцима, који верујемо у Православље, што је врло значајно, и што је констатовано на једном од њихових састанака, – да је једина теолошка мисао – православна, која се може везивати са цивилним схватањем друштва и са оним што они зову глобализација, уз онај минимум социјалног момента.“

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat