ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Војислав Шешељ: Улазак у ЕУ био би пропаст за Србију; У идеју „Велике Србије“ заклињали су се годинама и Вучић и Николић, они су за месец дана издали више него што би Тадић успео за 10 година

Председник Српске радикалне странке и хашки оптуженик Војислав Шешељ, другог дана по пуштању из притвора Трибунала, обратио се новинарима у Београду. Лидер радикала је рекао да и даље планира да се активно бави политиком.

Српска радикална странка данас започиње да мобилише људе у свим местима у Србији и позивамо чланство и медије да нас подрже – рекао је Војислав Шешељ, хашки оптуженик и лидер Српске радикалне странке на првој конференцији за новинаре по повратку их Хага.
Према његовим речима, ситуација у последњих 25 година никад није била гора.
- Овде нема никакве концепције када је у питању економска политика. Стално се наговештавају некакве активности, али од них нема ништа. Улазак у ЕУ био би пропаст за Србију, тамо за нас места нема. Узалуд Вучић галами на албанског премијера, што се није супротставио онима из ЕУ који исто причају и мисле – рекао је Шешељ.
У идеју „Велике Србије“ заклињали су се и Вучић и Николић 15 година
Смисао СРС је идеја „велике Србије и без тога радикали немају шта да траже на политичкој сцени“.


- У то су се заклињали Вучић и Николић 15 година, али то говори о томе да су они у већој мери спремни на издају, јер су били на потпуно супротној страни. Они су на власти за једнократну употребу – рекао је Шешељ.
„Вучић и Николић су за месец дана издали више него што би то Тадић успео за десет година. Они су у већој мери спремни да издају јер су били на супротној страни“, рекао је председник СРС-а.
На питање у вези с покојним премијером Зораном Ђинђићем, Шешељ је одговорио да је он давна прошлост.
- Када је убијен Ђинђић радовао сам се и био поносан на то, јер је тако српски народ ослобођен мафијаша и издајника. Зашто бих се сада због тога кајао – рекао је Шешељ.
- Ја сам саслушан због изјаве око крвопролића коју сам дао пре његовог убиства, али нисам наслућивао то што се Ђинђићу десило. Очекивао сам да ће бити више крвопролића и добро је што га није било – рекао је Шешељ.
Он је нагласио да су Томислав Николић и Александар Вучић много више заинтересовани да се прича око Ђинђића разреши него он.
Када је у питању његово здравствено стање, рекао је да је проблем са срцем саниран, да има две метастазе које зове Александар Вучић и Томислав Николић, али да их је могуће оперисати и уконити.
На питање да ли је у Србију даошао да би се светио Шешељ каже да такве приче пласира Александар Вучић.
- Не долазим да се светим. То сам изговорио када је било речи о условима које је Хаг постављао за мој долазак – рекао је.
Шешељ је рекао да слуша и „генералног секретара ЈУЛ-а“ Александра Вулина како су га Американци послали да уздрма Србију.
Вучићу било лако да галами на Раму, јадника из мале земље, што није тако реаговао када су исту ствар говорили неки из великих земаља
Коментаришући реакцију Вучића на изјаву албанског премијера Едија Раме о независности Косова, дату на конференцији за новинаре са српским премијером у Београду, Шешељ је рекао да је Вучићу „било лако да галами на јадника из неке мале земље“.
„Што није тако реаговао када су исту ствар говорили неки из великих земаља“, рекао је шешељ.
Према његовим речима, идеја велике Србије остаје идеја водиља СРС, а у њу су се до пре неколико година клели и Николић и Вучић.
„Вучић и Николић су за месец дана издали више него што би то Тадић успео за десет година. Они су у већој мери спремни да издају јер су били на супротној страни“, рекао је председник СРС-а.
Шешељ: Курир измишљао информације, џип о којем су писали је купио Томислав Николић страначким новцем
На молбу НСПМ да прокоментарише медијске извештаје о његовом повратку, Шешељ је рекао да у принципу нема замерки.
- Не можете рећи да је то све било унисоно. То је све зависило од новинара и од медија у којима се информације објављују, али већина извештаја је била коректна. Захвални смо онима који су нам дали највише простора, неки су ту били максимално коректни, неки нису. Неки, попут „Курира“ су измишљали ствари, наводећи да је нама Мишковић дао џип пре пет година, после чега сам затражио комплетну документацију и томе. Међутим, тај џип је купио Томислав Николић страначким парама – рекао је Шешељ, додавиши да он лично, да је у то време био у Београду, никада не би дозволио да странка толико новца издвоји за такво возило.

КОМЕНТАР АУТОРА:
Војислав Шешељ је стекао огроман #КАПИТАЛ# за победу. Али свака ПО-БЕДА на србском значи ПОЛА_ БЕДА. Елем – ПОБЕЂУЈЕ ОНАЈ КОЈИ СМЕРА ДА ИЗГИНЕ ( У СРЦУ) А ГУБИ ОНАЈ КОИ СМЕРА САМО ДА ФИЗИЧКИ ПРЕЖИВИ !!!!!!!

А да ПОБЕДА не постане БЕДА, БИЋЕ СРБСКОГ НАРОДА мора да се искаже у
ДОКТРИНАМА у све четири сфере делатности ( ОДБРАНА-стратегика, ПОЛИТИКА-тактика, ПРИВРДА-логистика и АКСИОЛОГИКА- вредносни ситеми- духовни И материјално-технолошки, физилошки, социјлно,- правни, културни, просветни и др..Парадигма за ово налази се у КЊИГА ТАЈНЕ НЕБА_Драган Симовић , ПАРАДИГМА_БОГОСАВ СТОЈМЕНОВИЋ- као и други садржаји на сајту-“ slikeizakonpostanja.blogspot.com“
према Божјем светоназору- ВЕРА__ ЉУБАВ___НАДА____МУДРОСТ, на сајту
# otkroveniya. info“ са Мојсијеве горе, од 19.08.2004 до 09.11.2014 године,
сапштена руском академику МАСЛОВУ.

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat