ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Медији су слепи а држава ћорава

Учестали су скупови водећих медијатора на ТВ мрежама како би одгонетнули куда даље да се иде. Истовремено све светске владе и скупови то раде.

А у суштини по србској пословици "слеп ћоравог води", јер медији служе да помогну владарима или државама да то реше.

Основна дијагноза болести је непостојање одговарајућих цивилизацијских доктрина, одређених космолошким релацијама где Господ Бог уређује основе за све доктрине.На планети не постоје институције које то могу да ураде без Божије помоћи. То се зове Боговођење унутар кога се налази САМОУПРАВЉАЊЕ, РУКОВОЂЕЊЕ И КОМАНДОВАЊЕ тзв ТЕТРАЕДАР УПРАВЉАЊА.

Адекватно овом стању имамо у природи појаву четири стања материје ПЛАЗМА - БОГОВОЂЕЊЕ, САМОУПРАВЉАЊЕ - ПАРА ИЛИ ГАСОВИТО СТАЊЕ, РУКОВОЂЕЊЕ - ТЕЧНО а КОМАНДОВАЊЕ ЈЕ ЧВРСТО СТАЊЕ - ЛЕД.

По аналогији са стањем воде на планети и у атмосфери молекуларно срачунато  0,08 је ПАРА или САМОУПРАВЉАЊЕ, 97% ЈЕ ТЕЧНО ИЛИ РУКОВОЂЕЊЕ а 2,7% ЈЕ ЧВРСТО ИЛИ КОМАНДОВАЊЕ У ВИДУ ЛЕДА. Четврто стање је ПЛАЗМА, по зашремини најбројнија је ПЛАЗМА јер је она као Господ Бог свуда присутна, после долази ПАРА или ГАСОВИТО СТАЊЕ ТЕЧНОСТ а најмање има ЛЕДА или КОМАНДОВАЊА (програмирано управљање)

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat