ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Молитва за спасење од Пресвете Богородице

Ово је молитва коју је мајке Мара добила од Пресвете Богородице. Мајка Мара је једна сирота старица (по богатству) али врло Богата духовно. Сваке недеље иде у цркву, увек има чоколадицу или бомбон да да деци која долазе у цркву. Са 82 године кречи цркву, вози бицикло а њени колачи су најлепши јер их прави искључиво од ЉУБАВИ. Ово је молитва коју је Мајка Мара такође добила од Пресвете Богородице да се моли:

Слуга сам живог Бога,
то већ свако зна,
молим милог Спаситеља, да ми љубав да,
Спаситељу и Господе дај ми Љубави
да те могу ја на земљи верно служити,
да славимо владичицу, ми на земљи сви,
да се њено свето име не заборави,
Светитељи Света Браћо, молите се за нас,
да нам Господ Љубав да, нама свима спас. 

Пресвета Богородица јој се јавила и научила је још једну молитву коју ни монахиње у манастиру Ђунис нису могле ни да запишу ни да сниме магнетофоном. Кад је дошао Владика и питао шта су се узмувале, шта се дешава, оне су му испричале да су хтеле да сниме молитву коју зна мајка Мара на касету, али се  ништа није могло снимити. Очито је молитва само за мајка Мару. Владика је онда рекао да клекну на земљу и да узнесу молитве Пресветој Владичици.

Требало би сви да се запитамо где смо се запутили и где срећу тражимо. Није ли Господ рекао Царство Небеско је у Вама. Тражите и даће Вам се, али морамо и ми да повратимо Веру у Живог Бога да схватимо да је Господ дошао на земљу и страдао ради откупа наших грехова и ради нашег спасења. Он тражи мало од нас, само да се њему обраћамо за све што нам је потребно и да се само у њега уздамо. Кад добијемо то што смо тражили да му Славу узнесемо.
Онда ћемо бити Богу мили и Свети Дух ће кроз нас спроводити вољу Божију. 

Браћо Срби, тешка су времена за наш Србски народ, много је издајица и проданих душа, који су спремни за шаку долара да одведу земљу у тоталну пропаст. Оно што ми можемо да урадимо у ове Божићне празнике, да би зауставили даље пропадање земље, је, да се у ове дане поста окренемо Вери. Да кренемо да постимо, да се исповедамо и причешћујемо телом и крвљу Христовом, и на тај начин примимо Бога у себе и постанемо Богољуди. Наш патријарх Павле је рекао будимо Људи. Јер нам је Господ ту улогу и наменио да постанемо Богови. А онда ће Господ наш, учинити да се непријатељи наши посвађају и простреће непријатеље наше пред ногама нашим. Једино тако мала војска побеђује "велику".

Нек Вам ова старица буде пример како није Богат онај који има него онај који даје. Чак и сама реч Богат значи онај који има Бога. Тада ћемо бити Светило другима у овом мраку који нас је заплјуснуо.

Богатство треба да нам служи да друге усрећујемо јер је само тад човек срећан, а не да гомиламо материјална Богатства која нам неће требати ни на овом ни на оном свету.

Слава теби Боже,

Раб Божији Саша
22.12.2014 

1 коментара:

Анониман,  28. мај 2015. 10:03  

Дивно! Слава Богу!

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat