ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Србијо лажу Те о Европи

UMRLICA ZA EVROPU

Књига „ Србијо, лажу Те о Европи!“ збирка је друштвено ангажованих политичких есеја, писаних у традицији најбољи политичких критичких текстова, уз огромну ерудицију, савршеним стилом и надахнутим лирским тоном.

Књига поручује: не слушајте о Европи од оних који је политички и по задатку промовишу, већ само од Срба који су у њој дуго живели. Како изгледа Европа изнутра и какве се борбе у њој воде? Како се у Европи наказне личности намерно промовишу у политичаре? Зашто медији ћуте о великом незадовољству европских народа? Ко су српски пријатељи и шта нам они поручују? Хоће ли победити Унија педофила, травестита, некрофила и зоофила, или Европа здравих људи и духовних народа? Зашто прави Европљани данас беже у Русију? Откријте оно о чему америчка амбасада у Србији забрањује да се говори!

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat