ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Почетак трећег пута из Креманског пророчанства

Трећи Креманац који се појавио после другог светског рата наставио је тумачења Митра и Милоша Тарабића рекавши неколико истина. На питања новинара који су штампали књигу 1970 -тих година о Креманским пророцима.

На питање: Хоће ли Комунизам победити и каква је разлика између Комунизма и Капитализма? (у беседи Србима из 1994 год. стоји порука Божија Тодору у коме се каже: Да је Комунизам - Низак умом, А Капитализам - За плакати, по методологији емисије слагалице на РТС)

На ову тему додатно тумачење исказали су аутори ПРОЈЕКАТ РУСИЈА са две тврдње:
ПРВА: Комунизам је ПРАВОСЛАВЉЕ БЕЗ БОГА
ДРУГА : Капитализам је ПРОТЕСТАНТИЗАМ БЕЗ БОГА - Бог је НОВАЦ и ПРОФИТ  

Тада се он замисли па рече новинару после неколико тренутака : "КОМУНИЗАМ ЋЕ ПОБЈЕДИТИ АЛИ САМО УЗ БОЖИЈУ ПОМОЋ" а затим додаде : "То што ТИ и остали школарци називате Капитализмом, ТО јењава само по себи. Зато што човек на овој земаљској кугли више није ВО да трпи било чији јарам. Што рече Митар од Ђавола је гора само људска омама, тј. заблуда. Ријеч је само о имену а не о правој ИСТИНИ.

Читав свијет иде ка једној социјали. Али људи никад не могу бити исти јер ни у шуми нигде нема истог дрвета. Један се човјек роди леп други ружан. Један воли печење други смокве...

Кад би ТИ свим људим, женама и деци сваког месеца давао једну исту плату, опет не би исто живјели. Опет би неко живео боље неко горе (коментар: Због оштећености ДНК спирала).

На сајту откровениа.инфо академик Маслов печати Божије поруке да ће се социјални системи у ствари организовати по Божијој монархији. Где хијерархија постоји само на духовном плану а на плану материјалног човенчанства неће бити ни први ни последњи међу људима. Сви ће бити истог ранга.

То  И С Т О ће доћи заједно са Архангел Михајлом када међу људима буде завладала ЉУБАВ и СЛОГА, вјечити мир и вјечити живот.  (коментар: По виђењу Исламског Имама сајт dedzal.info вероватно ће се догодити кад ортодоксни ислам подржи враћање православља у Константинопољ односно када РИЂИ човек са севера (Владимир Путин) уђе у Константинопољ). 

Пратите само след догађаја преко измештања јужног тока близу Константинопоља и Грчки шамар Европи.

   


0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat