ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Откривен План издаје Србије!

Организација „Команда-540“
Братство „Срб и ја“
-Служба за информисање и безбедност-
11.2.2015.г. у 02,39 ч.
-Главни Штаб-


Откривен План издаје Србије!

-Јединствена замисао-

„Не постоји ништа што је тајно, а да се не дозна!“
-Парафразирано из Светог писма-

„Без мене ништа не можете!“
-Их својим ученицима-

„Не бој се, ја сам са тобом!“
-Божије охрабрење људима-

У славу Света три Јарарха!  Светих Василија Великог, Григорија Богослова и Јована Златоустог-светаца и теозофа*, којим је посвећен сутрашњи дан као њихов заједнички дан, мада имају и сваки свој посебан дан у који им се одаје почаст верника Христове Православне цркве.
*Теозоф је човек који је Бога и Његову Силу лично спознао, на начин  који му је дозвољен што ће рећи да се теозофом не постаје учлањењем у неку секцију, секту или покрет, не постаје се учењем или читањем теозофских књига, то се не може ни купити ни отети ни задобити на превару, због чега их и СПЦ (теозофе) сматра јеретицима, јер су спознали Бога мимо њихове, црквене, јерархије, као да су они добили тапију на такве ствари, а будале међу Србима им верују, мада је највећи теозоф Новог Доба управо био и јесте самИсус Христ – Риста Сарабејац, тада Риста Арамејац, што му дође на исто!
_______________________
Нестрпљивост Атлантиста је уочљива, нервозни су, журе, мењају планове, прете, држе митинге, одржавају саветовања, све би да до Рата Одлуке, у којој би одмерили снаге са људима који нису предали своју душу и тела Палим Анђелима, дође што пре јер они, видевши свој крај, желе да искористе своју преосталу снагу у том рату!
То није рат за Украјину, за Русију, за било који други део Планете Земље, јер се већи део Земље спремио да им се преда, онако без борбе, из страха и уверења да се са ПА може направити договор.
Ове претње и разигравања, ова позиционирања војне силе не могу прерасти у прави Рат Одлуке, нити у отворену и масовну употребу силе којим обе стране располажу, све док се не освоји СРЕДИШТЕ, док се не освоји СРБИЈА, као Божије Ограђено Имање.

Обе силе знају за то – и обе су у исто време започеле борбу за освајање Србије, заправо за стављање у своје редове свих Срба који би им се могли приклонити, док се територија подразумева, све као да је она територија као што су и остале, као да се не ради о Посебној Територији, а чине све у знању да је Србија Посебна Територија.

Државе под командом ПА су недавно, пре само неколико дана у Немачкој држале свој састанак о наводној Глобалној безбедности – тамо су позвали и онога који је одабран да преда Србију, без борбе, Атлантистима, за почетак би га тапшали по леђима и хвалили како је он стуб и ослонац у њиховом јуришу на супарника, на Русију, потом би се догађало оно што је намењено војницима који ће бранити Србију, и њима ће све благовремено бити објављено. Важно за нас је: Он је пристао да преда Србију Атлантистима (ПА)!Наравно, после нереда који ће се организовати у марту, бар тако најављују атлантисти и други издајници из Србије!

Други, онај који ће командовати војском која ће се борити против Атлантиста у Рату Одлуке, за нас Србе је вазда био, или требао да буде Први, али се колебао, плашио, није веровао, није слушао, није читао, није имао праве информације, до недавно, а када их је добио прво се много уплашио, па се повукао да размисли и то је период од око 10 дана када се о њему ништа није ни знало ни чуло, а потом се повратио међу живе - међу верујуће, па је пре неколико дана у Москви, на Скупштини представника синдикалних организација Русије, објашњавајући укупну ситуацију у којој се нашла Русија, објавио у самој завршници свог обраћања „Да се Русија узда у Бога, да онај који рачуна на Божију помоћ никада није био и никада и неће бити побеђен!“-(парафразирано), да ће се Русија уздати у Њега, ући у борбу и победити.

И дочекано је оно што се од овог човека чека више од 14 година – да се врати на пут са ког је ко зна како и због чега скренуо, или су га намерно навели на тај погрешни пут.

Њему је одређено да у циљу спасења свог народа, државе и самог свог спасења, уради следеће:
*Да се врати Богу;
*Да подели обрадиву земљу својим грађанима и учини их домаћинима, какви су и били у време када су се звали Србима, чиме би поништио све оно што су учинили комунисти остављајући их без земље и сигурности, кидајући везе са државом и самим Богом;
*Да изнесе скривену Прави Историју Срба/Руса, да се назову опет синовима Бога Срба – Србима, Србиним синовима.

Прву, најважнију ставку је извршио, на другој се раде закони о подели земље грађанима Русије, а трећа ће следити после догађаја који се планирају у Србији, опет у марту!

Русија је добила најмање пет милиона војника у самој Србији, она, Русија,  не може толико да мобилише у великој Русији која је по броју становника 20 пута бројнија од Србије, а по величини територије је чак 200 пута већа од ње – ова војска није војска наоружана пушкама, топовима или тенковима, она нема ракете, нема новац, нема ништа до снаге вере – најјачег оружја које се уопште  може и замислити.

Русија ће задобити спрегнуту силу енергија од најмање пет милиона Срба и тој сили се ништа на Земљи не може супротставити!

Русији прети велика опасност, овде је то давно објашњено у наслову „Окупација Србије је почетак краја Русије“

Русија не сме дозволити да Србија буде окупирана! 

Одбраном Србије, Русија брани саму себе – то је пропустила пре 16 година, по плану ПА и садашња ситуација је последња ОДБРАНЕ РУСИЈЕ!
Државама којим управљају ПА је ово познато – оне су направили план да му помогну - да помогну Команданту свих ПА!
Добили су пристанак онога који се мимо свих људских и Божијих закона ваздигао као да је он сам власник Србије, али не верују у његове могућности, јер је његов задатак по плану помоћи која се очекује од тог који је пристао да Србију преда без борбе - ја га називам Планом предаје - тај План је План издаје и око њега се ангажовала Служба за информисање и безбедност(иначе непостојеће) Организације „Команда-540“ -резултат је:
·   План који су саставили ПА, а који треба да се реализује у Србији, је јединствен у свему, опасан по Србију, јер се ПА ангажују са својим најбољим слугама – Србима и многобројним кандидатима за пријем у војску ПА, који ће чинити оно што је потребно.
 ·     План је у целости постао познат, ноћас у 02,39 ч. јер у самом врху твораца тог Плана издаје седе и неки од чланова Организације „Команда-540“, и они дају свој допринос прављењу тог плана како би изгледао беспрекоран и како би са себе скинули и најмању могућност сумње у лојалност, а сваки план који је познат супротној страни је у својој суштини једаннекористан план!
·   Сачињен је целовит Извештај о мерама које се планирају и биће дат онима којима је у задатак припало да се техничким и физичким начинима боре са војском ПА, која би се ангажовала у марту у Србији, како би се створили услови за отпочињање Рата Одлуке. На дан 16.3.2015.г. истиче постављени рок до којег ће се свака страна легитимисати ознакама војске којој припадa 
   
Вама којима ће бити стављено  у задатак да се борите за Србију и изгубите(!) да је предате ПА - не  чудите се, и ја сам у својој каријери имао задатак да учествујем у екипи криминалистичких инспектора која је добила налог да разјашњава једно  убиство, са задатком да НЕпронађе убицу, јер је то тада објашњавано„интересима државе“ – и вама ће та издаја коју ви треба да реализујете, тако бити објашњавана, а недељу дана пре отпочињања блефирања одбране уставности и законитости, са крајњим циљем да се Србија преда ПА, сигурним каналима ће свака јединица добити писмено и детаљно објашњење намера изПлана издаје коју планирају присталице ПА у Србији, и онда ће вам такође бити остављено на слободу како ћете се определити.

Овај Извештај је готов и могао би вам одмах бити прослеђен, али би се могло догодити да Штаб ПА дозна да нам је њихов план познат па да врше измене до одређеног рока - овим начином  сво остављено време за неке измене сводимо на само недељу дана и у том времену  неће моћи да мењају ништа од онога што су већ испланирали, а нама постало познато!

Команда-540 ће својих 1.000 чланова придодати снагама које ће се борити против предаје Србије, а обећано је потпуно учешће свих чланова Групе „Србих-888“ која се сада налази у Србији, јер је стање у Украјини стабилизовано и спремљено за борбу, и уз учешће Монаха без манастира који је ипак најбољи познавалац људских размишљања, јер је он само обичан човек, обични србски сељак.

Моја улога се састоји да пренесем коме треба све оно до чега долазе чланови „Команде-540“ састављене од Срба-патриота, са петљом да се потпишу и да примеЗаветну Легитимацију после дате заклетве којом су се заветовали на борбу у војсци чији је Покровитељ и Командант Св. Арханђел Михајло.

Ова информација је моје охрабривање свих вас који се не саглашавате са предајом Србије, као и објашњење свима оним из Србије, и широм света, који читају, у удвострученом и утрострученом броју, моје блогове„Златни Билтен“ и „Команда-540“ – без бриге, без панике, све је под контролом, знамо шта смерају, имамо план елиминисања свих њихових покушаја, потом ћемо Србију уредити онако како би самом Богу било мило, па ће и Он увек бити са нама.

Браћо Срби, ако се наш брат Владимир Путин, после свих премишљања и после освајања производње најстрашнијих оружја, определио да моли за помоћ самог Бога, зар би ми, који никада нисмо ни веровали само у силу оружја, могли неког другог да молимо?!

Није ли Он лично ишао испред наше војске на Косову1389.г., на Колубари, на Кајмакчалану, па опет наКосову 1999.г. све пре ове битке која нам се спрема – да није, па како би ми много мањи по броју и слабији по оружју, побеђивале велике војске ПА које на нас хиљадама година јуришају?!

*Бог са нама – Прихвати Боже!

*Слава Команданту Небеске војске и Покровитељу и Начелнику Организације „Команда-540“, Светом Арханђелу Михајлу!
КОМЕНТАРИ:
ПУК БОГИ :
2005 године на дан12.02. - Три Јерарха снимљена је емисија на ТВ Бел АМИ зона светлости водитељ Дејан Станковић саговорници пук Богосав Стојменовић, и др.Драгољуб Татомировић. 
Анониман,  12. фебруар 2015. 21.26
Данас се, пред нашим очима, одвија Бој на Косову.
Није то бој крвљу и телом, већ бој светосавско-православног духа са духовима таме и зла у поднебесју - ''Бриселског споразума''.
Представник светосавско-правосланог духа је србски народ са КиМ, а промотер и представник таме и зла /''Бриселског споразума''/ је Александар Вучић /са свим својим домаћим и страним помагачима/.
Дакле, Срби са територије КиМ су на историјском простору и у историјском тренутку, у првој линији одбране светосавско-православног духа, и њима је припала та част и достојаснтво да одбране КиМ за вјек и вјеков.
Они су у томе сложни /сви до једног, са изузетком појединачног олоша/, без обзира на све лукавости ''ЛАТИНА - СТАРИХ ВАРАЛИЦА''.
А тамо где је слога - ето и Бога за савезника.
А тамо где је Бог - ко ће онда против Бога и Његових савезника - СРБА! 
Срби са КиМ добили су савет и подршку свог Епископа Артемија, на правди Бога протераног са КиМ - по директиви Вашингтона и Брисела, заклетих непријатеља Бога и Срба!

СРБИ НА ОКУП:
''Став и савет Еп. Артемија Србима о “бриселском споразуму”
in Србија / on 11/05/2013 at 10:31 am /

Срби на Косову и Метохији не смеју пристати на издају КиМ на коју је политичко вођство у Србији већ пристало. Став Срба са Косова и Метохије треба да буде да власт у Србији може да чини шта год хоће, али Срби са Косова и Метохије на то не смеју да пристану и тако као недужни народ прихвате на своја плећа одговорност ове националне и историјске издаје.
Епископ Артемије''

Драган Славнић

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat