ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Београд на води Рокфелеров град

Лорен Морет – Не таласајте Он вас посматра
КОМЕНТАР ПУК БОГИ: Ово што Абу Даби планира изградњу Београда на води у ствари је Рокфелеров план за 30 градова који се по свету промовишу ових дана, где наш Градоначелник иде да пасе траву и да не замајава више народ о срећи коју нам нуде Рокфелери.

Погледајте још у плавој фиоци Србија спашава свет од нуклеарне катастрофе

ВИЗИЈА пот.пук Милорада Стојковића за време операције срца у Хјустону имао је визију да се владари света селе у Јужну Америку (северна Америка је пуштена низ воду и служи као пљуваоница за озлојеђене народе света) 

Ови градови су већ изграђени у Јужној Америци где се већ исељавају владари и бизнисмени. Они се облаче скромно тако да не одударају од народа тог простора.

Од наших тамо је боравио Чедомир Јовановић наводно као туриста кога је описао гост у емисији Голи живот на хепи ТВ код Миломира Марића.

Мара Кнежевић Керн: Са Лаурен Морет о радијацији, тоталној контроли становништва, HAARP-у, FEMA логорима, „имунизацији“, брисању историје и памћења човечанства, спровођењу Агенде 21


 Rate This

Док светска јавност с гнушањем прати уништавање историјских споменика Месопотамије, оптужујући „фундаменталисте“ за варваризам, већина медија прећуткује чињеницу да је пљачка започела даном упада америчко-енглеских наоружаних хорди у Ирак.
Познаваоци тврде да се ради о једном од стратешких потеза из Агенде 21 осмишљених у циљу брисања историјског памћења човечанства, уз уништавање трагова најстаријих цивилизација. Окупација територије представља само прву фазу у мефисторвеловском освајању душа, мозга, свести и памћења.


Leuren Moret

Забринути вешћу (децембар 2014) да је фондација Рокфелер, у оквиру пројекта за изградњу 100 резилијентних градова широм света, објавила списак од 35 градова – међу којима је и Београд “позван да се придружи све бројнијој мрежи урбаних центара који се припремају да одговоре на изазове 21. века”, потражили смо везу између рушења и грађења, која је промакла добронамерним критичарима из архитектонско-урбанистичке бранше, као и већини медија забављених комерцијалним ефектом и трачевима о шеицима и преварантима.
Обратили смо се Лаурен Морет (Leuren Moret), научници изузетне храбрости, која је 1999, након напуштања Livemore лабораторије за нуклеарно оружје, постала “звиждач” износећи у јавност детаље “највеће научне подвале вазане за Juka Mauntain”. Морет је била члан Парламента и Конгреса, а појавила се као сведок-експерт на Међународном суду за ратне злочине везане за Авганистан, у Токију. Из перспективе геолога (једна од првих жена са дипломом Универзитета Davis из Калифорније), и експерта специјализованог за област “деловање јонизујућег зрачења на природно окружење и жива бића”, Лаурен се годинама бави врхом “научне мафије”, а као признати експерт за бројне области у своја открића уноси додатну димензију, коју немају независни новинари истраживачи.

* Ви сте својим истраживањима обухватили читав сет пројеката везаних за реализацију Агенде за 21. век. Сем научне мафије, истражујете улогу бројних извођача радова, трагајући за врхом одакле се директиве спроводе системом спојених судова. Србија је, након уранијумске НАТО агресије 1999, нападнута HAARP-ом, GMO, законима о обавезној “имунизацији”, а тренутно је изложена још једном софистицираном пропагандном трику из Рокфелеровог шешира. Како тумачите Рокфелеров пројекат изградње “резиденционалних градова” и вест да ће ови градови добити “бесповратна средства за именовање директора за резилијентност града, чији задатак је да управља, планира и спроводи стратегију резилијентности града”? Држава у држави?
– С обзиром на то да живим у једном од “специјалних Рокфеклерових” градова, имам и лично искуство у томе: живети у њему постала је ноћна мора. Ми имамо четири таква града – Сан Франциско, Окланд, Аламеду и Беркли. Рокфелер је предвидео (планирао) да до 2050. године, уместо данашњих 50% становништва, број становника урбаних области порасте на 70%, што значи да ће се сеоско становништво протерати са својих поседа, уз убрзану трансформацију ове популације у урбану сиротињу-беземљаше, чиме би еугенички пројекат уништавања вишка становништва био заокружен.
Америка управо преживљава фазу елиминације бескућника, произведеним оваквом политиком, што је упоредиво са Хитлеровим коначним решењем. Амерички бескућници се прослеђују у сабирне FEMA кампове, да би их уместо гасних комора подвргли чиповању и принудној стерилизацији.

Ако је било ко у Србији помислио да су Рокфелер и братија “резиденцијалне центре за изазове 21. века” наменили локалном становништву, грдно се вара. Навешћу вам пример неколико “затворених градова” у Латинској Америци, изграђених на државном земљишту, ограђених и заштићених “безбедносном технологијом”, у које се улази уз посебне идентификационе картице (уграђене чипове) а радна снага која их опслужује нема слободу изласка и уласка по сопственој вољи. У овим градовима станује белосветска елита, која не подлеже законима земље домаћина, има сопствену валуту и пореска правила – речју недодирљиви.
* С обзиром на то да се ради о иницијалној донацији фондације Рокфелер, у вредности од 100 милиона долара, на који начин ће “фондација” контролисати резиденте?
– Контрола се врши најсавременијом технологијом уграђеном у сваку стамбену јединицу, ради могућности праћења свих активности, а велики део информација са лица места биће обрађен уз помоћ smart meter (паметног струјомера), за мерење потрошње електричне енергије у домаћинству. Они имају базу, такозвани “midware”, или “flat array” антена, малу али моћну, пројектовану за пренос информација о свему што се у кући дешава. Она има “узгред” црпи информације из свих електричних уређаја, компјутера… и бележи све што сте изговорили, радили па чак и помислили.
Све те информације преносе се у централу, одакле их преузима брод стациониран у оф шор зони (међународне воде). Били смо сведоци претварања MERSK брода у офшор брод, напуњен компјутерским серверима. Преуређивање брода трајало је преко две године, да би пре шест месеци испловио. У броду се налазе сви подаци из наших градова, сваки смарт метер се повезује са INMARSAT сателитом, умреженим са геостационарним сателитом изнад Камеруна у Африци.
Чак су и подаци Америчке службе безбедности преузети тим сателитом, одакле се прослеђују INMARSAT централи у Лондону. INMARSAT је основан у Холандији, а познато је да су Холанђани увек били умешани у фашистичке пројекте, као што су рентген машине на аеродромима. Њихова умешаност у педофилски ланац, укључујући и холандску краљевску породицу, говори о природи ове државе и менталном склопу владајуће елите.

* Да ли је најављено увођење паметних бројила у Србију један од механизама за успостављање контроле над становништвом, укључујући и оне осуђене на живот у сенци “града за елиту”?
– Овде у Берклију, и оближњим “специјалним градовима” изненада су се појавила паметна-бројила, уграђена у све пословне зграде и станове; ново улично осветљење, као и моћни преносници телефонских веза (уз адаптирање постојећих на већу снагу уз помоћ каблова за електричну струју). Моћне антене уграђене у зидове зграда, спроводе снажне сигнале сличне онима из smart meters.
Ови сигнали вас могу оборити на под или изазвати неподношљиве главобоље, што ће даљинским управљањем бити примењивано на сваког ко није “хармонизовао” понашање са новим правилима Агенде21. Они прате сав саобраћај и кретање људи уз помоћ уличних светиљки, а имају могућност да вас изложе удару EMF таласа – изазивајући бол кад год им се прохте. Ти Рокфелерови градови имаће технoлогију којом ће бити онемогућен приступ непожељнима, што се управо догађа у Берклију.
* Ко стоји иза овог војног пројекта?
– С обзиром да свака технолошка иновација одлази у руке војних стратега, ову технологију је искористила холандска војска ради праћења бродова на мору. Убрзо је, паралелно с развојем програма, започео војни бизнис. Привикавање становништва на методе контроле и државног терора започиње операцијама “под лажном заставом”. Сателитским системом INMARSAT желели су да прате сав авионски саобраћај, али им је било потребно “мистериозно” рушење два малезијска авиона, како би оправдали увођење INMARSAT праћења летова.

* Како ће се ова технологија одразити на наш будући живот?
– Они су развили софистициран начин да прате људе широм планете. У ту сврху користе ДНК електрични сигнал (слично отиску прста), да одређену особу прате из сателита ма где се нашла, дању или ноћу, користећи инфрацрвене зраке. Све што је људски креативни ум смислио преузели су у своје руке, а открића једног од највећих умова – Николе Тесле, служи као неисцрпан извор информација. Они томе нису дорасли али их ништа не спречава да експериментишу, згрћући огроман новац лажном причом о “климатским променама”, смишљеном у Ал Горовој кухињи.
Крајњи циљ је стварање глобалног робовласничког друштва, а докле су спремни да иду може се закључити из Рокфелеровог говора о неопходности укидања новца. Уколико их не зауставимо они ће успоставити такав систем који омогућава држави (Рокфелеру као њеном стварном власнику) да вам укине рачун без икаквог објашњења – притиском на дугме, а довољно је да им се учини да превише “таласате”. Све што сте зарадили током живота биће у њиховом сателитском компјутеру, под строгом контролом оних који никоме ни за шта не одговарају, као што нас данас принудно вакцинишу не преузимајући одговорност за трагичне последице. Рокфелер и Бжежински су о томе писали у књизи “ Између два века”, а ја то посматрам како се остварује пред мојим очима, брже него што је могуће замислити.
* Били сте један од најбољих студената генерације. Ваш дипломски рад везан је за проучавање историје Земљиног магнетног омотача. Ко вас је увео у ово подручје?
Ментор ми је био Марион Фулк, научни сарадник из Менхетн пројекта. Захваљујући његовој подршци освојила сам једно ново подручје – ради се о опасном и моћном оружју за масовну деструкцију, базираном на Теслиној технологији, познатој као HAARP. Ја тумачим геополитику кроз науку, из чега произилази занимљив поглед на свет и открића о функционисању света. Моји закључци су, понекад, толико неочекивани и застрашујући да људи не желе да у њих поверују. Али временом схвате да је то једина опција која има смисла.
Тренутно сам преокупирана догађајима у Украјини; бојим се да је ситуација много опаснија него што људи могу претпоставити. Полудела кијевска хунта, контролисана од стране језуита из америчке владе, у стању је да нас увуче у планетарну катастрофу. Посебно је забрињавајући гест Џона Керија, који им је у новембру 2014. поклонио 4 мини-нуклеарне бомбе, а још више забрињава експлозија у Запорошкој нуклеарки, у децембру 2014. Кијевска хунта крије да је том приликом дошло до ослобађања радијације слично чернобилском акциденту, али сам у међувремену пронашла податке на званичном блогу шведске, литванске и грчке владе.
Према овим извештајима, облак радијације се проширио Европом, а био је највиши над Грчком током председничких избора. Као што је Путин од почетка говорио: кијевска хунта је у стању да уради највеће глупости, с обзиром на капацитет кадра постављеног на највиша места у влади. Иза овог људском руком изазваног хаоса стоји Рокфелер, који је на Бизнис конференцији УН, септембра 1994. рекао – “Налазимо се на ивици глобалне трансформације. Све што нам је потребно је добро припремљена криза и нације ће прихватити Нови светски поредак”. Кад год вам спомену реч криза, сетите се да се не ради о спонтаном процесу.
 * У украјинској драми се препознаје матрица по којој систематски уништавају трагове месопотамске културе. Ко стоји иза тога?
– Док је у априлу 2013. пљачкан Национални музеј у Багдаду, америчке трупе су чувале стражу. Поход је настављен са циљем да се цео Ирак покраде, а оно што се понети не може претвори у прах и пепео. Вавилон је преоран булдожерима и претворен у америчку војну базу, као и Ур (основан 3800 година пре нове ере). Предворје Каравансараја из 10. века коришћено је за уништавање отетог оружја, а „неконтролисане“ банде такозваних фундаменталиста 9. марта су булдожерима разорили Нимруд, престоницу Асирске империје. И ваше цркве на Косову су рушили – верујете ли да иза тога стоје „примитивни џихадисти“? Па они су у Ираку уништили 113.000 књига непроцењиве вредности, међу којима је био велики број исламских астролошких књига коришћених у златно доба Ислама. А за то време САД, Велика Британија и Канада тамо имају војне саветнике.


* Уништавање се одиграва на физичком, културном и економском плану. У каквом стању је украјинска привреда?

– Валентин Красов је у марту изнео податак да Украјина располаже резервама злата за покривање увоза само за месец дана… Међународна невладина организација Gold Anti-Trust Action Committee, открива механизме тајних трансакција „gold cartel“ или „gold trust“, који бацају око на златне резерве свих земаља, вребајући тренутак да их се докопају.
Украјинско злато као и златни уметнички предмети из Кијевског музеја, иначе национално благо Русије, однешени су ван земље одмах након устоличења Јацењукове марионетске владе. Очевици сведоче о појави необележеног транспортног возила на аеродрому Бориспол у Кијеву, 7. Марта 2014. Петнаест у црно обучених маскираних људи пратило је утовар 40 кутија непознатог садржаја. Један украјински званичник је изјавио да су “све златне резерве однешене у Пиндостан“ (подсмешљив назив за земљу Грингоа), да би наставиле пут из руке у руку, до сабирног центра за сво покрадено светско богатство.
* У Београду је 21. фебруара 2014. одржан први састанак координационе групе Градске управе града Београда са представницима пројекта „Адапатација на климатске промене на подручју западног Балкана“. У образложењу стоји застрашујуће предвиђање да ће до 2100. године температура у региону порасти за 5,6 степени. Да ли ова предвиђања имају научну подлогу?
– Подсетила бих вас као геолог на чињеницу да је западна наука веома млада и често се манипулисало појмовима као што је “промена климе”, због непознавања научних принципа али и због потребе да се угоди елити и господарима новца. Да би се разумели ови природни циклуси потребно је познавати промене настале током “deep time” (мултимилионски број година од постојања света, са траговима доступним научницима, првенствено геолозима) а томе су највише допринеле две научне дисциплине: геологија и астрофизика. Оне нуде другачији поглед на климатске промене од “политички коректних” следбеника Ал Горове теорије о утицају CO2 на “загревање Планете” за шта би кривицу требало свалити на сиротињу. Њима је намењен пропагандни филм “Непријатна истина”, који је изазвао хистеричне реакције забринутих маса због подизања нивоа мора и поларних медведа који умиру, иако су они преживели најмање десет глациалних периода, сваких 100.000 година. Срећом, званична наука не подржава ове црне слутње.
* Ал Гор је 2007. поделио Нобелову награду с IPCC (међудржавни панел за климатске промене). Зар им се не може веровати?
- Већина овог панела (2.500 људи) нису научници већ бирократе, без увида у научне студије. Они слепо верују да је глобално отопљење стварност, и да је проузроковано људским активностима. Недавно је ТВ Нешвила изнела податак да “забринути Гор” живи на два имања – једно је у Нешвилу са 20 соба и осам купатила, а друго у Арлингтону. Његови енормни рачуни за гас и струју говоре о висини његовог “carbon footprint” (стопи CO2). “Карбон барон” Гор је познат као први климатски билионер, спреман да координира амерички енергетски пројекат вредан 6 трилиона долара. При том најављује социјалну трансформацију “бржу и ефектнију од индустријске револуције“.
Горов филм “Незгодна истина” послат је средњим школама у Великој Британији. Случај је стигао на суд, који је досудио обавезу да школе морају, пре приказивања фима, упозорити децу на политичку обојеност филма, као и да им дају на увид и другачије погледе, како не би априори усвајала гледиште из филма. Десет година након приказивања његовог филма, научници већ увелико говоре о “великој превари хокејашког штапа” којим је изазвана паника око наводног глобалног отопљавања. Геолози су открили да од 9. до 13. века уопште није било леда на Исланду (тада је дошло до колонизације Исланда и Гренланда), као и да је концентрација CO2 у Еоцену била је слична данашњој или мало повећана.

* Какву улогу игра војни сектор у овој операцији под лажном заставом?
– Као некадашњи научни сарадник из Livermore Nuclear Weapons лабораторије о којој сам изнела у јавност многе непријатне истине, знам добро о чему се ради: Горов климатски модел не садржи бројне факторе од утицаја на климу, а у њему је избегнуто спомињање војног сектора – највећег произвођача CO2, као што нису поменути крстарећи туристички бродови, нуклеарне централе (оне производе три пута више топлоте него електрицитета). Војни сектор од Вијетнамског рата улаже огроман новац да климатски систем претвори у оружје.
Количина енергије у левку торнада може се упоредити са педесет килотона експлозива. Обична олуја или ураган настао на Атлантику, може донети с мора преко 1000 мегатона енергије. Очигледно је да се модификација времена спроводи уз помоћ дестабилизације атмосфере.
* Шта се још крије иза приче о фаталном CO2?
- Брига због CO2 је само маска за прикривање приче о HAARP-у и контроли климе. Банке и Ротшилди стоје иза тога, а Ротшилд поседује 80% рудника уранијума, што им омогућава монопол на овом тржишту. Пропагандна кампања против CO2 је између осталог осмишљена како би се изградило што више нуклеарки. Британски научник за атомску енергију др Кити Литл је такође потврдила ове оптужбе, а јапански истраживач Тахаши Хироше у књизи “Црвени штит” доказује да су Ротшилди власници тајне мреже за контролу нуклеарног бизниса.
* Наши званичници већ увелико сарађују са Међународним комитетом за модификацију климе, најављујући склапање уговора са компанијом специјализованом за авионско засипање облака. Председник ове међународне институције Џорџ Фаразулис рекао (за Танјуг) да би Србија могла да буде центар за модификацију климе. О каквим се технологијама ради?
– На врхунцу “хладног рата” шеснаест еминентних научника из шест земаља изнели су своје виђење будућих ратова, из угла њихових дисциплина. Др Гордон Мекдоналд, дизајнер и руководилац програма HAARP, изнео је предлог “Како развалити природно окружење”, развојем својеврсног хардвери софтвер пројекта за вођење “тектонског рата”, тврдећи да су у овај програм укључени CIA, MI6 и MOSAD. Од кад је патент продат Рејтону 1995, CIA и HAARP започињу експерименте изазивањем серије земљотреса , међу којима је онај у Јапану (Кобе). Ураган Катрин 2005, као и земљотреси у Кини, на Хаитију, Чилеу и коначно 2011. велики Тохоку земљотрес и цунами који је погодио Фукушиму.

Ове операције се могу изводити прикривено: незапамћене поплаве, олује, суше, земљотреси, цунами. Овакви ратови неће никада бити објављени, а могу се водити годинама, све док економски толико не исцрпe земљу да се војна окупација обави без отпора.
Научници упозоравају да је наше познавање основа Теслине науке и технологије крајње примитивно, а још су примитивније политичке форме и процедуре за бављење последицама модификације климе. Искуство говори да су последице непредвидиве, а претпоставке од којих полазимо најчешће погрешне.
2015. ПЕЧАТ, за ФБР приредила Биљана Диковић

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat