ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Непријатељска Европа - НАТО је прогутала Србију и сада је вари


Мирослав ПАРОВИЋ: Пад границе на Криму отворио је могућност да европски народи и државе постигну нови договор и удруже се на новим основама: односно да врате део суверенитета који су изгубили
Александар ПРОХАНОВ: Почео је посткримски приод светске историје. Снага Русије је таква да је могла да изазове  САД. Амерички сан се сукобио са руским сном: реализацијом божанске праведности, које се свет ужелео
Виталиј АВЕРЈАНОВ: Европска унија је склона дезинтеграцији. Свим њеним процесима управљају англосаксонци. То је бомба која се налази испод ЕУ.  Надамо се да ће у Србији јачати покрети који ће изводити исправне закључке из историје своје земље како би се стекло достојанство и избегао лажни страх
Епископ АВГУСТИН: Остварила се моја жеља да удишем ваздух који су удисали Свети Сава, Николај Велимировић и Патријарх Павле. Крим вратио у своју луку, а наш долазак овде је враћање стабилним и чврстим односима српског и руског народа
         РУСКИ Изборски клуб и могућности сарадње Русије и Србије представљени су на јавном скупу који је, у организацији странке Трећа Србија, уприличен у београдском хотелу „Москва”.

         На скупу су у име Изборског клуба говорили његов председник Александар Проханов, Виталиј Аверјанов и епископ Городецки и Ветлужски Августин, поручујући да процеси у ЕУ и НАТО указују на њихово осипање, а да свет заснован на култури греха не може да дуже опстане. Руска империја, са друге стране, своју енергију црпи из Православља, и зато ће њеном експанзијом свет слободно продисати.

 Потом је реч узео Александар Проханов, оцењујући да је Крим био прекретница и да је почео посткримски период светске историје. Он је представио разлоге за припајање Крима:

         1. Смиривање ситуације у Црном мору: преврат у Кијеву је требало да од Украјине направи  НАТО државу, да се протера руска Црноморска флота, да би ту дошла америчка Шеста флота и успоставила доминацију. То би био ужас за Русију: Севастопољ је руска светиња заливена руском крвљу, а њоме би марширали НАТО војници.


 2. Енергија Мајдана је била усмерена на украјинизацију Донбаса, где су већ погинуле десетине хиљада људи, а припајање Крима је спречило да и Крим доживи такву судбину

         3. После распада СССР-а, Руси су били подељени и зато нису могли да учине нешто велико. Припајање Крима је означило спајање Руса.

         4. Крим је митско место за Русију, олтар на коме су се Руси вековима молили. У кримском храму Херсонеса је крштен Кнез Владимир и одатле је кренуо талас православља по Русији. Крим је посут руским костима. Припајање Крима без проливања капи крви се доживљава у нашем народу као верско чудо. Чудо не долази само, за њега морамо да се боримо: и ми смо ушли у сукоб са НАТО и Америком.

         Снага Русије је у таква да је она могла да изазове  САД, оценио је Проханов и објаснио да се амерички сан сукобио са руским сном: реализацијом божанске праведности, које се свет ужелео. Кримски конфликт није само политички, већ и религијски, истакао је Проханов.

 „После пропасти Јељциновог покушаја да Русија буде национална држава, Путин јој враћа статус империје, а границе империје - дишу. Крим је померио руске границе, Евроазијска унија која се формира представља основу будуће руске империје, на западу је ограничава ЕУ и НАТО. Непријатељска Европа је прогутала Србију, и сада је вари. 

Русија је лишена могућности да директно утиче на процесе у Србији. Али, свет је на граници тектонских промена, ЕУ је подложна мутацијама, основано сумњамо да ЕУ и НАТО нису монолитни и приликом њиховог осипања могу да настану канали преко којих Русија може да врши свој утицај”, казао је Проханов. 

КОМЕНТАР ПУК БОГИ: Погледајте лик Проханова и главу Блавора стиче се утисак истоветности а прича у књизи Златна грана од Фрејзера у 52 глави страна 609-628 стоји наслов Убијање Божанске животиње. 
1. Убијање Светог Мишара
2. Убијање Светог Овна
3. Убијање Свете Змије
4. Убијање Светих Корњача
5. Убијање Светог Медведа

Ова пенталема судбински је дефинисана 2001 године у књизи доктора Тодора Јовановића Србији на здравље на стр.369 под насловом Поноћни Пентаграм разговори - Пенталема где стоји следеће: У овом рату, уједињен србски духовни суд састављен је од 5 највећих светских научника који треба да пресуди Пентагону и његовим вођама уз помоћ 5 држава: Грчке, Русије, Кине, Индије и Јапана.

То су разговори са : Николом Теслом, Милевом Марић, Михајло Пупин, Милутин Миланковић и Бранимир Јанковић 

Београд у имену као реплика Блавора представља разарајућу енергију постављену од БОГА да његове освајаче ставља у ГРОБ. 

Гутање Србије може се повезати са Уговором Тадића у Вашингтону као СОФА и ИПАП који је недавно Дачић и Гашић потписали са НАТО у Бриселу уз Бриселски споразум о Косову који су потписали Вучић и Дачић. 

         Он је позвао „све који нису равнодушни према теми” да дођу на сабор Свесловенског савеза овога маја у Москви и објаснио да је циљ савеза да се превлада нејединство словенских народа.

         Говорећи о могућности да се на нашем простору оснује испостава Изборског клуба, Проханов је казао: „У Донбасу смо недавно основали испоставу Изборског клуба и на дан прве седнице, побуњеници су оборили три непријтељска авиона. Украјинци су протестовали називајући нас војном организацијом. Такође смо организовали Изборски клуб у Сирији”.

         Челници Изборског клуба су после Београда посетили и Нови Сад.

         Диана Милошевић

ЗАКЉУЧАК: Формално са изнетим налазима о правном гутању Србије стекли су се Божији знакови да енергија БЛАВОРА ступи у дејство односно да се разори ткиво НАТО-а и ЕУ.
Отац Тадеј у својим казивањима је назначио тренутак када наизглед буде све за србе готово поробљено догодиће се Божији преврат од Марта до Јуна 2015 - до цветње липа како стоји у Књизи Тајне Неба 



0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat