ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Нас Хрвате могло би се успоредити са курветином

Vedrana-Rudan- 34324Piše: Vedrana Rudan
Нас Хрвате могло би се успоредити са курветином која не зна рећи не ма како јој муштерија била смрдљива. Али то није све. Ми не да ћемо свакоме тко налети раширити хрватске ноге ми ћемо му нашу услугу још и платити. Не треба ићи далеко у прошлост. Пушили смо Хитлеру, Мусолинију, Титу и Комунистичкој партији, данас смо лабрњу развалили папи и Католичкој партији. О гутању америчке сперме да се не говори. Давимо се од ужитка.


Наши учестали оргазми које доживљавамо марширајући са именом Меркел, Обама и Фрањо на устима и усминама не би нас толико опуштали да нам повремено новинарски коментатори не објасне колики је наш ужитак. Тако једно од првих пера “Зорњака”, паче уредник, свршава данас у свом “дневном коментару”. Зашто се Перо надркало? Дечко је згрожен јер је чешки предсједник Милош Земан одлучио отићи у Москву на прославу краја Другог свјетског рата.?!
“Зорњак” је чешкој пијандури, они знају да је чешки предсједник пијандура, још кад би нам јавили што је наша предсједница, посветио неколико плахти. Све би се ипак могло свести на неколико реченица. Милош Земан лети у Москву иако је на челу државе која је чланица ЕУ и НАТО-а и неће послушати америчког амбасадора који му је то забранио.
Чешки предсједник, цугер невиђени, поручио је Амеру да иде у Москву јер на тај начин жели показати захвалност Русима. Да није било њих Чеси би данас говорили њемачки. И не само Чеси, то сам ја хтјела рећи али нећу јер ми Хрвати у многим фирмама данас говоримо њемачки па немамо на чему захвалити Русима.
Оно Перо које се бесрамно обрушило на Пијандуру за нас Хрвате има само ријечи хвале. “Загреб се чврсто и бескомпромисно придржава основних начела на којима свијет мора бити утемељен: поштивање међународног права и суверености…”
Јеботе! Кад смо ми Хрвати задњи пут били суверени? Кад? Никад. Мали смо, небитни и генетски ректални улошци. Како тко наиђе у наше крајеве тако нам га стави. Тренутно су то Амери. Изабрали су нам предсједницу. Постали смо чланица НАТО-а што не значи да можемо у Америку без визе. Наша министрица вањских послова, кад жели скочити пословно до Америке, мора у њиховој амбасади у Загребу дати писмену изјаву да се преко Баре не намјерава бавити проституцијом.
Дакле, ми не идемо у Москву на прославу Дана побједе над фашизмом зато јер је Путин диктатор који је анектирао Крим. Ми смо ишли на прославу Дана Д зато јер Обама и његови претходници нису у посљедњих седамдесет година откако се слави побједа над фашизмом ништа анектирали. Јебеш чињеницу што откако постоје жаре и пале како им се дигне и гдје им се дигне.
Сретна сам. На овоме свијету постоји човјек, име му је Земан, Милош Земан, предсједник мале земље који велику Америку шаље у красни курац.
(Блог Ведране Рудан)

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat