ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

УПОЗОРЕЊЕ – ПРЕ НЕГО ШТО ПОСТАНЕТЕ „НАЦИОНАЛНА ЕЛИТА БЕЗ НАЦИЈЕ“…

Миодраг Новаковић, ФБР оснивач и аутор
16.6.2015.
Британска „Сребреничка резолуција“, предизборне кампање будућих америчких председника, бесконачне уцене Брисела… све заједно указује на једну ствар – да се Запад неће смирити све док Србија као држава не буде распарчана, Република Српска укинута, а Срби као народ не изгубе културни и национални идентитет на својим историјским просторима, са дневног реда евроатлантиста се заувек скине могућност решавање србског националног питања (нарочито у србским државама Србији и Републици Српској), и наравно спрече било каква национална права и аутономија преживелих Срба у хрватским, бошњачким, шиптарским и црногорским „балканским резерватима“.
U9x0DIO4y7A


Како се, ових дана, прозападни и полтронски србски режим све више повија, а један огроман део „другосрбијанског“ народа слепо прати и политички подржава „евроатлантске експоненте“ на власти у данашњој „постпетооктобарској“ Србији, и једе из руку „западних господара“, они све више шибају и њих и целу србску нацију.
Часни немачки посланик и тадашњи председавајући ОЕБС-а, Вили Вимер је све ово предвидео у свом чувеном писму канцелару Шредеру, упозоравајући 2000-те на планове Запада (са „евроатлатнске конференције“ у Братислави) да се Србија трајно маргинализује, изостави из европских токова, територијално распарча и физички стави у „НАТО карантин“. Ти планови се данас остварују у свим детаљима, и много авангардније.
Управо јуче, током кандидационог председничког говора, потенцијални амерички председник Џеб Буш је обећао да ће по доласку на власт наставити са конфронтационом политиком према Русији, јачањем војног обруча НАТО-а према нама братској руској нацији, и успостављањем америчких војних база у граничном појасу према Русији. Према његовим речима, то ће консеквентно довести до „стабилности“ у Украјини. Оно што би требало да буде забрињавајуће за нас Србе, јесте што је у том контексту посебно нагласио да ће он донети „стабилност“ и на Балкан.
jebannounce1_15394714_8col
Ако знамо да на нашим просторима више нема ратова, и да су све балканске нације, осим Срба, осведочени савезници (боље рећи слуге) Америке, и да су Срби данас распарчана нација без права на решавање властитог националног питања, нација која је дубоко огорчена због „евроатлантске неправде“ из сукоба 90-их, онда није тешко закључити да „Буш Најмлађи“ припрема неку врсту „коначног решења“ (по узору на нацистички die endlösung за Јевреје).
Наравно die endlösung за Србе би био више софистициран, и углавном би се свео на облике културног и духовног геноцида, односно потпуног уништења србског националног идентитета и кривотворење историје… Таква форма геноцида је у ствари много опаснија, јер за разлику од физичких геноцида, веома мало нација успева да се регенерише након културних геноцида (погледајмо само примере „бивших Срба“ из нашег окружења који су у веома кратком историјском процесу потпуно огољени од свог србског националног и православног верског идентитета, и потом преточени у новокомповане балканске нације!?)
imagesДруги најозбиљнији кандидат за титулу америчког председника, доказана „србо-атроцијска мадам“ и осведочени албански лобиста, Хилари Клинтон, је такође недавно изјавила, да је на Балкану чека „незавршени бизнис“. Можемо само да претпоставимо о каквом „бизнису“ је реч и ко ће платити највећи цех за тај „незавршени бизнис“ ратно-злочиначког брачног пара Клинтон…
Волео бих да нисам у праву, али сви ови фактори по мени непобитно указују на то да Србији предстоје још тежа времена, још више уцена, што би све на крају требало да резултира тоталном „демонтажом“ наше нације. Наравно од „евроунијске фатаморгане“ на крају неће бити ништа.
Да наша трагедија буде још већа, у овим пресудним историјско-политичким временима за опстанак србске нације на Балкану, на власт „смо довели“ до сада најрадикалнији и најсервилнији прозападни режим, коме се „ништа не гади“, све зарад опстанка на власти и стицања личних „привилегија“.
Једини спас за Србију у овим пресудним историјским временима (по мени) било би безусловно уједињење патриотске опозиције, са једним јединим циљем – уклањање западно инсталираног режима у Србији (и спречавање повратка на власт њихових претходника) и формирање Владе националног спаса…. Потом, безусловно напуштање самоубилачког евроатлантског (читај: „евроинтеграционог и србодезинтеграционог“) курса, и тражење ослонца на истоку, не само код братске Руске федерације, већ и других велесила БРИКС-а.
Да би све то заживело, нашој патриотској опозицији и свим родољубивим грађанима Србије (чак и оним „латентним“) је неопходна подршка србске духовне и интелектуалне елите – ту пре свега мислим на СПЦ, САНУ (или бар оне „национално здраве елементе“ у њиховим редовима), књижевнике, уметнике и све друге угледне интелектуалце и грађане са снажном родољубивом свешћу.
Овај мој коментар је истовремено и апел свима њима да иза себе оставе све личне амбиције и минорне политичке разлике и што пре поведу србску нацију у борбу за национално ослобођење – у супротнотном у блиској будућности (и историји) ће остати упамћени као „национална елита без нације“!!!
Ја рекох, искупих своју душу...
Написао Миодраг Новаковић (ФБР оснивач и аутор), 16 јун 2015.


0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat