ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Тајна праве истине

Право знање даје одуховљена наука која враћа сећање које је ишчезло прихватањем имитације или копије онога што смо знали а то је контрола чула на прави начин где лаж и превара нема шта да тражи. Ако чула користиш на прави начин онда те дух води а дух човека су чула човечија.

Он познаје Истину и никад не греши а то значи чути себе или чути унутрашњи глас и препустити се њему да те води. Имитација и копија онога што смо заборавили воде нас у превару и лаж зато живимо лажан живот у овој цивилизацији која је заснована на тој осnoви, где истина и љубав није могла бити ни дефинисана ни објашњена. Истина и љубав су откривење а само их чула спознајом сазнају.

Никола Тесла је прави пример како се стиче право знање на духовној основи. Ова цивилизацијска филозофија је дошла до краја тако што сама себе суочава с тим, јер је извршена универзална одбрана истине и лаж, превара и доминација изгубиле су моћ коју су пре имале. Дошло је до промене ко је узвишен сад је понижен, ко је био понижен сад је узвишен јер дизањем из понижења стичеш јачину у слабости, која такође није могла бити ни дефинисана ни објашњена. Такође сад добијаш одговор на питање шта је спона између добра и зла? То је љубав која без претње, уцене и казне онемогућава бесу да делује. Суочавањем човека да је обмањен да је дао највеће вредности за лаж и превару доводи га у дијалог самог са собом и постаје свестан тога. То се одвија универзално на свим нивоима човечанства. Када противникове грешке постану оружје твоје ти се браниш на најсавршенији начин, тако што одбраниш себе а њега не нападнеш. То ће бити језик којим ће говорити цео свет једино тим путем зло ће ишцезнути.

Добријевић Љиљана
Стојана Новаковића 44/19
15000 Шабац
015/353-424
063/7594-715

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat