ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Злоупотреба имена планете Авалон код Енглеза

Због истине која је везана за планину Авала и њену важност у њеној цивилизацији Енглези су у својој историји извршили веома опсежне манипулације са космолошким истинама о настанку ове цивилизације приписујући их себи и тлу Велике Британије.

Чак се комплетна масонерија удружила да то докаже присиливши Краља Александра Карађорђевића да на врху Авале изврши рушења и поништавања космичких трагова запечаћених на тлу Балкана.





Наиме да би удовољио својој сабраћи масонима извршио је рушење града Жрнов да би изградили масонски споменик незнаном јунаку на Авали. Конструкција тлоцрта комплекса врха Авале подсећа на тзв. затупљени мач о коме је доста говорио Даскалос и мач Краља Артура тако што су то и стварно демонстрирали крајем 98 пред напад на Србију.



Наиме све западне дипломате су посећивале тај Авалски плато ради одржавања својих ритуала те су на крају 1999 год срушили Авалски торањ.

Испод Авале се налази космички компјутер препотопске цивилизације о којој има доста материјала на интернету. Драко цивилизација (рептили са Ориона покушава да га се домогне).

Имамо показе и увиде да се један део тог компјутера налази у тзв механизму римске империје лоцираном на вишњичком платоу са распоредом топонима који подсећају на сазвежђе Арктурус које у ствари од цара Константина покушава да изврши корекцију определења ове цивилизације и од уништења учини нову цивилизацију тзв. хиперборејаца да би се вратили по академику Маслову у људе Богове какви су били пре доласка на планету земљу.


Ова слика приказује означавање места где се налази тзв. Механизам Римске Империје са којим се управља глобалним процесима на планети Земљи и ближем космосу. Погледајте текст на нашем сајту КЛИКНИ ОВДЕ



Вишњички плато у Београду

За шире разматрање корена Земљана из космоса погледати на сајтове о Плејадама, Арктуруса, Лире, Сиријуса итд.





0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat