ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Шта то Папа Фрања зна када је поручио: Окајте грехе, Земљу ће прогутати паклена ватра с неба


Током мисе на тргу Светог Петра у недељу, папа Фрања је говорио о „догађају приликом ког ће Земљу прогутати паклена ватра с неба“, замоливши хришћане широм света да окају своје грехе у данима који долазе.

Папа Фрања, који треба да стигне у САД 22. септембра, рекао је да су га три пута посетила небеска бића, која су га упозорила на „кризу која следи“, а која ће имати озбиљне последице по живот на Земљи.

Папа ће присуствовати заседању Генералне скупштине УН 25. септембра у згради Уједињених нација у Њујорку, где ће разменити мишљења са светским лидерима, укључујући америчког председника Барака Обаму и руског председника Владимира Путина.

Генерални секретар НАТО-а, Јенс Столтенберг, такође је потврдио да ће присуствовати заседању.

Детаља о ванземаљским посетиоцима у Ватикану је врло мало, али анонимни британски војни обавештајни званичник је рекао да су ентитети „мирне природе“. Ипак, он је додао да је њихов став о читавој причи пасиван и да се они залажу за „неутралност“.

Очекује се приватни састанак папе Фрање и председника Обаме у Белој кући 23. септембра ујутру. Папа ће посетити три града, укључујући Вашингтон, за време своје шестодневне посете САД. Верује се да ће се позабавити бројним темама, укључујући и истополне бракове и имиграцију.

Wебтрибуне.рс

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat