ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Шта је то Србски вирус

Пошто смо доживели и разбијање етничког и државног простора, постављена је комплетна сцена за потпуну пропаст. У нашем случају савршени злочин извршили су наши изроди и отпадници од српског народа. Као такви они су постали оруђе у рукама туђина, страних освајача и окупатора. Они сами су остали и биће нико и ништа у својим протекторат-творевинама. Међутим, сада то и од нас праве. Ми са етничким Хрватима нисмо имали већих историјских проблема све док није кренуо пројекат ”хрватске нације”. Зато је и термин усташа у народу остао као симбол крволока, изрода и отпадника. Прво се на удару нађу делови народа који су у граничним областима, тако је и у нашем случају кренуло унијаћење и католичење. Временом смо после хрватских и муслиманских усташа, добили и црногорске, војвођанерске, па и тзв. ”другу Србију” усред Београда. Данас имамо случај са припадницима проевропске ”елите” која је решила да се за распадајућу ЕУ бори до последњег Србина. Тек када уништи ”српски вирус”, запад ће сматрати да је обавио свој посао овде.


А шта је тај тзв. ”српски вирус” који нам приписују наши непријатељи? То је СЛОБОДА. Она је у нашем случају дефинисана као доминанта српског карактера, како је то рекао Свети Сава да не признајемо ничију туђу земаљску власт, а изнад себе признајемо само небески Јерусалим. Српска Истина је Христос а српска Идеја је светосавско Православље и Косовски завет. Наша химна не пева о некој националној гордости, већ о Божијој Правди као највишој вредности. Управо то опредељење за вечност, слободу, истину, правду, за Царство Небеско, та храброст да се супротстави свакој неправди и тиранији је доминанта нашег карактера и одређује нашу различитост у односу на остале народе. То је вертикала наше историје, то је тајна српског народа и његов метафизички призвук. Свака прича о српском становишту мора ово да уважи, јер ова вертикала обједињује и повезује све светитеље, владаре, великане, уметнике, државнике, војсковође, научнике, који су сведочили ову истину кроз векове и разне епохе и представљају узоре и оријентире у нашем народу.
Само ништарије и изроди данас могу да заговарају ”промену свести”. Она води директно у пропаст и културу смрти која нас води у духовну и физичку погибељ. А што је најгоре и за наше европејце, они мисле да ће бити лукавији од својих западних газда. Знају они да ће бити бачени на ђубриште историје када обаве свој посао и да ће њихови западни господари брзо да им нађу замену, али они мисле да ће попут бедних шибицара да се наметну као најбољи ”питомци” у региону. Међутим, ту превиђају једну чињеницу коју је изговорио Наполеон: ”Рука која даје је увек изнад руке која прима”.
Зато су у великој заблуди ове данашње европотурице које мисле да ће уништавањем сопственог народа купити карту за чланство у клубу глобалне елите данашњих припадника ”царске вјере”. Могу једино да купе радно место на неодређено време у дубоким јамским коповима рудника нечастивог. А на нама је да се доведемо у памет и поново посведочимо главну особину српског народа. Она нас и чини племенитим и узвишеним, јер шта би без те узвишене слободе и правде уопште и били и кога би памтили? Они који су историјски гледано бежали од те обавезе и тежили трулим компромисима и ”царској вјери” сведочили су само своја зверства, злочине и нељудскост. Проћи ће једном и ова окупација САД-а, НАТО-а и ЕУ, поново ће нас огрејати сунце слободе. Зато већ сада морамо да мислимо на ”дан после”, да не поновимо неке раније грешке у виду промашених државних и идеолошких пројеката са разбраћом, која ће опет, када пригусти, променити страну.
06.04. 2015. Српски културни круг, за ФБР приредила Биљана Диковић

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat