ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Kad će nama Srbima biti bolje - Tarabići

Усмено предање које се очувало у србском народу, а тиче се већ свима добро познатог "Креманског пророчанства" које Прота Захарије Захарић (тајно бележио информације које је добијао од прозорљивих Милоша Тарабића и његовог синовца, Митра Тарабића) није унео у рукописне белешке јер му је саветовано да то не чини, да не би турска окупациона власт поводом те незаписане информације предузела додатне мере репресалија према србском народу. Предање ми је испричано у следећем садржају, оно се по први пут објављује и представља ексклузивну информацију за све оне који нису из ужичког краја којима је то, можда, познато:

"Прота Захарије Захарић видевши кроз какве Голготе пролази србски народ, упитао је једног од својих кумова-Милоша или Митра-
када ће нама Србима бити боље?"

Добио је, уобичајено, кратак и прецизан одговор:
"Када уђемо у трећу хиљаду година и када
дознамо ко смо, шта смо и одакле смо!"

Имајући у виду да наше, Србске, Голготе и даље трају, да смо зашли у трећу хиљаду година и да се све масовније долази до резултата о нашој Правој Историји Срба, која се скоро 2000 година прикрива, можемо бити спокојни. Нашим мукама долази крај. Истина о Србима ће изаћи на видело. Они који су измислили лажну историју Срба, више не могу у томе да истрајавају па ће се до 16.9.2011.г. створити услови да се о нашој Историји говори на сасвим други начин, јер ће Истина изаћи на видело.

"Нема ништа тајно, што неће постати јавно!"- citat iz biblijeПуковник Стојменовић је настанак овог доба "Када ће Србима бити лакше" сликовито описао тако што је рекао да су све лажи о нама Србима биле у једном балону који је био зачепљен непријатељем Срба - америчким дипломатом - разбојником, Ричардом Холбруком. На дан 13.12.2010.г. тај разбојник је позван на полагање рачуна, а сва садржина из балона којем је био чеп исцуреће, и истина ће се дознати!

Тако да ће се ускоро остварити и пророчанство Милоша и Митра Тарабића.
 С Вером у Бога и имамо Помоћника који никада не издаје!


*Два пророка из два потпуно различита народа, Мишел Нострадамус и Милош/Митар Тарабић, о истој ствари говоре истоветно, наводећи описно и време које се преклопило у целости. Преклопило се гушење мале Србије и успешно налажење сакривених података о Србима. Као, а и јесте, да је сам Бог извадио чеп из балона са скривеним тајнама о Србима-Хвала Богу, Помоћнику који никада не касни, никада не издаје и никада не заборавља!

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat