ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Šta je Srbima činiti - Perunović

Српски народ мора да се у души одвоји од расрбљеног дијела. То издвајање мора да се уради у људима. Сам човјек мора да научи да препозна тај страни садржај и изопаченост која је ушла у њега. Кад се издвоји здрави дио и остане болесни, онда ће здрави дио духовну енергију коју има и коју прима моћи несметано да усмјерава и помаже опоравак оног дијела народа који може да издрави; тај брод је велики. Расрбљени дио друштва, ма колико велику власт и новац имао, осјетиће немоћ кад престане сарадња оних који примају добри дух и енергију.

При стварању здравог српског језгра треба строго водити рачуна да у њега не уђу они који могу да мисле и осјећају и као Срби и као њихова супротност - по потреби. У српско језгро треба да уђу само људи и жене светачки чисти. Само они могу да приме и пренесу чисту енергију која је потребна за обнову српског народа. То би у пренесеном смислу био српски нојев ковчег.

Да би Срби избјегли даљу катастрофу морају да заобиђу досадашњи политички живот као што се заобилази мочвара, зато морају да раде на стварању новог политичког тијела из кога би израсла нова власт, која би била тијесно везана са Српском православном црквом. Њен благослов и њена помоћ при одабирању челних личности би била од великог значаја.

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat