ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Kazivanja Svete Petke

среда 08.06.1994.год.


КАЗИВАЊА СВЕТЕ ПЕТКЕ

Помоз ти Бог чедо моје мило. Задоцнило стасало жито мање ће хлеба дати. Зато почујте децо моја шта вам је у задатку вашему. Зашто се отуђили од рода, од истине. Кривња је свуда наружила ваше лице. Али мало ко од вас је спреман да призна кривицу своју.
Заостало се много са правом истином спознаје. Журите и чезнете да спознате стазе вашег живота, а кад се заподене прича о Богу ви се отуђите од беседе. Како се свет заснива на нивоу божанства, пут и живот уз љубав Божју је много лакши и јаснији.


Сутра је Спасовдан. Многи ће отићи на рад, а други ће празновати. Свако ће имати свој циљ. Славље је у душама оних који верују у Бога. Људи остају по страни гледајући туђе зло мислећи да њих неће стићи таква стаза живота. Сваки рад доведе се неком циљу па и твој чедо мило. Ко је пошао стазом благослова о којем говориш увидео је промену животну. Долази неко друго време када ће многима пред очима стати јаснија слика. Мало ће бити тумача који ће моћи да објасне правац истине. До сада што смо говорили отуђује се јер мисле да беседа коју нудим човечанству за спас изгледа нестварна


Нагађања су многа али Бог одабере људе да са њима то испоручи човечанству. Зато децо мила приђите с љубављу таквим људима јер њихова беседа се разликује од земаљског схватања. Такви људи међ обичан свет бивају редак цветак који сви желе да виде. Али нажалост остају неприхваћени, а беседе су му тако јасне и поучне. 


Зашто су неприхваћени од људи кад кроз њих Господ говори? Јер не могу да се одрекну свога ега који су изградили у своме уму. Њихов свет се окреће по њиховом схватању, а не по стварности природног закона. Златне нити спознаје Господ вам шаље да се тајне његове откривају њему за славу, а вама за наук. Царство његово је на земљи одавно, али ви не желите да сте ви моћни господари. Слава је светлост која се даје сваком дому где се Господ призива.......треба обићи ћери и оставићеш једну нову наду Србљу дичном.


Света Параскева - Петка 08.06.1994.год.

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat