ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Zalazak

Понедељак 0ч и 30 мин. 18.04.1994.год.

Света Богородица

ЗАЛАЗАК 

Помоз ти Бог чедо моје мило. Ја Богородица мати Христова поздрављам сав људски род и питам се децо мила куд сте се упутили шта то чините. Зашто зло међ вас па се одродили и отуђили. Како је залудна свака душа која себи путеве гради и никоме неда да њима ходе. Како вас светлост Сунца Господњег греје и даје светлост и живот тако и ви децо мила све што чините чините у корист свих душа а не само властитих. Како Господ Свевишњи не створи небеса и земљу само ради себе но и ради бас учите се тој стваралачкој љубави за све дане вашег живота земаљског. Незнате децо мила шта се дешава с вама кад завршите земаљски живот већ испредате свакојаке приче а да оне не личе на светлост коју вам Господ додели. Како се радујете сваком изласку и заласку Сунца тако учините и са сваком поруком коју вам Господ дарује на спознају. Ако сте се закитили добрим знајте да свет небески очекује бас с радошћу да му приступите. Не бојте се пута Господњег кад му приступите јер тада ћете спознати истину Небеског царства и пута вашег земаљског којим ходите. Какви сејачи бесте земаљски такви ће те бити жетеоци Небески. Амбари ваши биће онакви какви домаћини бесте јер бесте господари вашег гувна. 


Бавите се разним тумачењима људског живота како би открили пут небеских сфера. Залутали сте много децо моја јер не спознасте своју душу како вам је Господ додели у посед но је растачете у залудна учења која многима нису јасна. Зашто ходите путевима неразумља и таме кад Господ дарива пут вам јасан и светлост просу по путу том? Ево децо моја књиге коју земљи Бог посла на дар. Има ли ко од ваших учених људи о животу земаљском да је надмудри и прикаже у јаснијем светлу. У овој књизи саткана је мудрост и реч Божја љубав вера постојање и истина. Не може се жито жети децо моја док се њива не спреми за жетву издраво жито баци по њој. Ако је жито мушица појела чему сетва кад нема душу. Такво семе остаће без рода па и ви децо моја који не уздигнусте главе ка Господу свевишњем не можете да добијете милост његову и живу реч свету. Питање свако има снагу казивања да остави трага истинитог. Мало је мудрих приповедача све свете књиге јер одступише од значаја њеног не могавши да се носе са њеном истином и снагом. Прејаке су ове речи за неверне и себичне јер се њихова душа топи са незнањем које поседују.

Остављају свете речи и крећу путем који су изградили тражећи себе у њима градећи око себе дворове њихове вечности. Знајте децо мила да је ово казивање од Бога речено и да је веома тешко вама земљанима да се носите са тежином задатка који вам се даде. Не можете одмаћи далеко јер не желите сами себи да признате своју немоћ и површинско знање. Како је света и вечна ова истина Божјег казивања. Сви би ви желели амбаре пуне жита без рада и славу царства вечног без љубави

Знајте децо моја да су љубав и чврстина душе највећи путкокази Божји. Без тог циља немате кључеве Христове науке. Многи су одустали од Христовог пута јер су прво ставили себе у рпви план а не човека као личност равну себи. 

Нерече ли Христос да први буде последњи и да буде пример свима. Ви наопаку науку узели те се свуд хвалите делом себичњака. Ваш задатак на земљи је децо мила да заједно будете господари ваше планете земље. Да се научите међусобно да је поштујете и да вам служи за корист какву Бог створи. Вама колективна свест руши моћ јер не умете да се заједно уздигнете у слави како би били јачи но сте у невери срушили кулу мудрости. Где лежи корење ваше човечности још дуго нећете схватити јер сте заслепљени себичношћу. Виши светови су вам недостижни па и тамо где стоје неке спознаје ви наопако стигли до врха. Како вам је за свако пењање до врха потребна опрема тако се и душа ваша мора спремити да дође до врата Господњих по заслузи и човечности. Сваки нагли улазак људи који не заслужише да уђу у ваш дом оставиће нејасноћу у души затамњеној јер није светла образа и душе те да спозна све како је по вољи и правди Божјој. Тако и свако ваше земаљско насртање на тајне Царства небеског мора бити заустављено. Ка Богу и Христу на престо њихов не може нико од земљана сести ако није душа светла му као Сунце Господње. У добру зидајте своја царства а не у слави. Свака слава ма од ког она била кратког је века до Божје и Христове које су вечне. Закон јачег над слабијим за вас земљане има другачије значење. Ви сте окренули веру и науку контра од вас а то је да окрене све у корист, ви сте се отуђили од душе и тако зидате себи лажне циљеве. 

Почујте како вам беседи чедо послато међ вас и погледајте пут којим ходи и биће вам јасно како је све у љубави саткано од вере и чистоте. Неможете насилно никуда а да зло не остане свама. Злато је највредније од метала земаљских а Богу душа чиста која се узнесе у висине свете. Она траје и трајаће вечно јер Господ ће тек да вам покаже своје лице и намере. Долазак Христов на Свету Српску земљу узбуркаће свет. Смртници сви ви који се ругасте чеду послатоме да вам беседи живу реч Божју и Христову знајте да сте у крилу сотонском. Писано вам је за веру а не неверу. Све што је створено на земљи није створено узалудно. Све има своју намену и циљ. Створено је да служи земљанима јер сте на Земљи да служите Богу и Христу а не ради срама и престижа. 

Многе травке су изникле по вољи Божјој да вам служе и да радост вам донесу а ви никако да нађете пут којим треба да ходите.

Бежите од истине тражећи пут заблуда да скријете своје намере. Морате да схватите и разумете децо моја ваш земаљски живот. Тело и ум су вам припремани за свет земаљски а не на неким другим планетама. Земља је у задњем трену спашена. Не играјте се Богом јер задатак је његов да вас уједини а не да ствара пријатеље међ вама. Богородица мати Христова моли вас у ове дане Христове да љубав међу вама сејете а не зло. Син мој Христос са оцем свевишњим љубав вам дарује да оставите се размирица и свађа но да помажете једни другиме. Испосници моји свети знате ли како вам душа светли. На себе сте преузели мисију свевишњу а и земаљску. Долази време када ће бити силно награђени за свој рад од мене Господа свевишња. Почујте децо моја како вас преклиње мати Божја да се земљом вашом окупљате у љубави и слози а не сраму. Оставите се Србља рода одабрана јер Господ даде да изнесе истину свету на својим плећима. Оканите се осуда његових јер ће свуд у свету да се чује јаук силни. 

Господ моли род земље Италске да заустави срам и зло према комшији своме јер ће пре времена покренути лавине вулканске земљом Италском да се мука слије на плећима њиховим. Не шаљите товаре смртне на мој свети народ јер њега неће нико уништити јер су одабрани за веру и истину. Нисте ли зли силници вазда ништили мој род Сербски ради крста мога. 

Оставите се силници таме ви Амери срамни што свуд у свету таму и смрт сејете мојег народа одабрана јер је вама на вратима зло стигло. Зар не видите да је Господ Бог дигох на вас воду ватру и ветар. Зар земља ваша не рида од лажи и бола што сејете од срама понижена и постиђена. Зло је у вама летњим данима у нереду и буни када ће те бежати главом без обзира. Дићи ће се на вас Амери свет цели да незнате куда да сакријете своје срамно лице. Србље моје не обори главу ни пред Богом ни светом но је остало у чистоти својој Богу да служи за правду и љубав. 

Французи камо се упутила ваша машина смртна. Зар вам није доста зла месецима на тлу вашему но још да дижем народ на буну кад ми род мој Сербски не остављате на миру. И у земљи вашој зли су дани запосели душе ваше и слава се руши лажног сјаја. Вода ће вам још већа ускоро под грло доћи да се свака царска палата сруши као кула од карата. Оставите злу тајну намеру што спремасте против Срба те не шаљите смртну награду јер ћу вам темеље уздрмати силно Французи безбожни лажни верници сјаја нечовечног. Посте ми причешћују и славе Србље моје по апостолској слави и беседи те се Србље моје закитило заштитом Божјом. Како сте увек спремни у дане Христа мога срам и љагу на род мој одабрани. За многе нема рода одабрана али ја велим Господ Свевишњи с небеса да ово чедо посла међу вас да вас уразуми и подучи вас слози и љубави беседећи вам моју истину свету

Луди Аријевци зар вам је мало смрти но још иштете зло на земљи. Ви сте покретачи и носиоци основног зла међ земљом Југом. Надајте се и ви злу које сте призвали на вратима вашим. Нереди силни ускоро ће вам уздрмати тло под ногама. Ватра силна шириће се у гнездо сотонско. Слуге мрака докле да се лажно Богу и Христу молите. Посули сте трње под ногама место среће и цвећа. Знаци моји с небеса земљом вам стижу. Исус син мој запосео је земљом крајеве које ће обележити где ће Крст Свети да се нађе. 

Земљо Ватиканска шта у теби има честито. Лаж је на земљи у душама вашим. Како се са тла вашег смрад и невера увек ширио а све зарад Бога Христа и цркве знајте да вам је распад под ногама. Уз крст Ватикане зло си одобрио по свему да се дене а ти скривен у сјају лажном правдајући себе као чисте вернике и моћнике силне а трулеж се разлаже од вас свуда. Почуј суд мој Божји Ватикане да ти и такав дан и сване. Јад и чемер ускоро ће зидине твоје да снађе. Имаћеш зла големог међу побожнике твоје. Изумреће многи твоји поглавари али неће моћи да нађу смирај своје душе док не дођу на моју свету Сербску земљу да клекну и од ње затраже опроштај за све јаде које им лично лицемерством задасте. Гореће Ватикан до темеља јер се са сотоном стопило. Нигде нећете наћи мира на земљи ни на небу. Поглавар цркве зла тражи опроштај и од Србља и Бога да Христос услиши молитву њихову. Ево и поруке и за поглавара који наследи срам јер сотонске су намере на престолу том. Ближи ти се ускоро крај земаљског живота. Дани су ти тешки и паклени. Задњи одсјаји мога Сунца Господњег у јаду и болу гледаћеш. Душа ће тражити да јој што пре крај дође али мораћеш да гледаш смрти у очи и да чујеш јауке и крике свих недужних Срба Јевреја и Цигана што умористе. Мучиће те умором тешким сви. А кад помислиш крај је мукама твојим тад ћу гонитеље правде послати на тебе о Ватикане да се ни зидина ваша не препозна. Како је молитва ваша бивала мени Богу и сину ми Христу тако ће и суд ваш бити. Похарано благо Сербско врати Ватикане и свуда у свету даје благо Сербско на окупу јер се завршава пљачка и раздор који чинисте роду Сербском. 

Ко још може остати миран и равнодушан после свих порука које вам изрекох преко чеда мојих. 

У име љубави правде вере и истине поздрав с небеса уручујемо.

Земља је у овом кругу добила опомену. Све је ту за спознају. Долази Христос да вас уједини. 2024 је вама дата да саберете плодове вашег земаљског пута. 

рад до 4ч 18.04.1994
Света Богородица

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat