ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Koliko je ISTINA teška


06.06.1991. године

КОЛИКО ЈЕ ИСТИНА ТЕШКА


Помоз ти Бог сестро моја мила. Ја Свети Јован Крститељ земљом ходим с братом ми Исусом Христом и ране видам мајци земљи вашој и нашој. Видамо и сузе лијемо ко мала дечица тражећи од вас земљана ваше наде вере и реда као и поштовања. Шаљемо по разним странама света наше људе да опомену свет шта вас очекује а земљани се увукли у домове своје и нехају за наше позиве као да се то вас земљана не тиче о судбини вашој и земаљској.

А земља плаче, преклиње и моли сву њену децу да се уразуме, да се сама почну спашавати од зла и да се преобрате у мудраце и добротворе за добро свију вас. Колико су наше речи тешке земљани кад никако да се у ваша срдашца угнезде јер су вама упућена. Како је наше срце жалосно када се сви правите мудраци а праве мудраце пљујете и спрдњу чините с њима а за узврат ви мудри и умни не видите зло које вам се примиче.


За то вам је увек сунце и земља лепша када одете ван а своју земљу спајате са лошијима. Зар земља није свуда иста, људи на њој, само вам је свест нечиста и срамна а негде чистија и затамњена . . . . . . . . . . Негде је рад поштење присутније, негде под ноге бачено све.

Постоје људи који себе проглашавају поглаварима цркава земаља а огрезли до грла у сраму и преварама. А ко се жели бити поглавар Христове Цркве онда се чиста душа уноси у Храм као што на себе стављате чисту одећу. Како се владар земље назива ако свој народ гања на зло и срам људски.

Какав је то владар земље ако се не зна сам владати по правди Божјој. Има ли где правде децо земаљска осим код наших људи које одабрасмо да вам говоре речи Господње. Али и они многи огрезну у сраму јер погазише Божју науку што им дадосмо те се дадоше на богаћење а све у име Господа Бога.

Како вам благо дође неразумници тако ће вам и отићи јер Господ не љуби материјалну моћ но духовну. Знање добисте да га проследите даље, а ви се уздигосте у слави те с висине посматрате немоћнике сиромашећи још више њихов дом убоги. У име Господа Бога и Исуса Христа могу лечити и прорицати само они ако остану на линији божанства да себе не уздигну у слави и богатству но прво величају Бога и Христа јер их одабраше за своје ученике и уведоше их у свет Хришћанства.

Сама реч Христ представља земљани веру, наду и истину. Из таквог добра излази благостање и радост. Христ је наука, вера, нада и преображај. Ко се преобрати у нашу науку која нуди љубав, веру наду и истину тај ће осетити радост благостања. Зато вас ја, Свети Јован Крститељ, позивам на ред, поштовање и веру и истину. Да Господа Бога поштујете, веру држите, Христа очекујете и храмове свете да чувате. Немојте мислити да су храмови вреднији ако су лепше украшени споља или унутра, а њима сама лицемерими Бога и Христа славе.

У Господа Бога и Христа нема лажи и лицемерства јер све виде, а ликове ваше стављају пред лице правде и вере. Ко се лажно клања и моли, празна жетва без рода биће му. У наручју место зрневља, празна слама остаће. У име Господа Бога и Христа запитајте се како се пророк од пророка разликује, видовњак од видовњака, мудрац од мудраца и верник од верника.

Како многи исцелитељи од зарађеног новца на превару што узеше од мученика не сложише се те скупа у име Бога и Христа не подигоше Храм световни да буде знак исцелитељске моћи у захвалност Богу и Христу на дар јер их ето они тобоже дариваше том силино и мудрошћу.

Авај мени сви ви лажни који варате народ, Бога и Христа каква ли вас судба чека. Господ Бог и Исус Христос ишту чисто срце и душу. Само таквима приступ на небесима Господњим је дозвољен. Прави мудраци ћуте и чекају реч Господњу да искажу док хвалисавци траже своје жртве да се дочепају славе и моћног богатства. А када не знају више шта да кажу повлаче се на стазу са које и стигоше. Стаза превара, срама и лицемерства враћа своје жртве преваре на постоље које им и припада. Кратко живе сироти лажни пророци и исцелитељи у својој слави и моћи, а затим тихо нестају и падају у заборав.

Има само једна истина земљани. Она је тешка и болна и спора. Од шуме вештачком мита који земљани граде не види се истина. Она се пробија споро јер зли пустише корење дубоко. Али црв у дубини скривен од очију ваших нагриза срце кореново и лажни бивају покошени и односи им се дух у таму и зло големо јер то беху и на земљи. Како се не може вечито борити лажно и остати на том трону доћи ће Господ по свој дуг који му дугујете земљани.

Очисти простор око себе као што облаке растера сунце те оно после кише засветли јаче и чистије да се види истина, љубав и правда које је жељан.

Само онима којима је зло милије од добра остаће у корову срама али не још за дуго. Долазе прави пророци, видовњаци и исцелитељи који осташе на трону Божјем јер се држаше његовог закона и дела и љубави Христове.

Таквима је пут Господњи отворен и он ће вас водити даље без наплате а ви ћете ићи даље за њима слушати савете њихове и правити Храмове Господње и Христове љубави тамо где вам се рече земљани.

ЉУБАВ, ВЕРА И ИСТИНА ЗАСЈАЋЕ КО СУНЦЕ ГОСПОДЊЕ


Ко их прими у душе и домове своје примио је и Господ Бог за царство вечно. Зато почујте земљани што ћемо вам рећи преко нашег пророка и видовњака кога пошаљемо земљи јер рука световна само бележи записе Божје јер он ходи путевима светим те вам га Господ врати земљи да беседећи са нама пренесе истину Свевишњега и Христа. Како је пут и живот другачији од обичних смртника јер се видиоци царстава Божјег закитише истином Свевишњега и Христа које вам дође у посед земаљски. Осећате задње дане земаљске па хрлите ка све већем сраму и богатству како би себе свету приказали као моћнике.

Моћ ваша на земљи је кратког века. Само ко се влада по делима Божјим и ког Господ одабере за своје мисионаре на земљи то је за вечност свету.

Колико штете донесу брзе кише и воде. А тихе натопе земљу сретно и оставе радост са собом. Колико пророци лажи и срама оставе штете као брза вода наносећи јад и чемер околини. Варају земљу, људе и Бога а моћ им је недорасла јер чист дух не носе у себи. Зато се оградите од тих букача срама клонећи се њих јер живот вам не могу побољшати већ још више загорчавати јер силне вам новце узеше за њихову помоћ што вам дариваше и уведоше вас у коло грешника које ће Бог осудити на вечну пропаст.

Има лека земљани за сваку бољку ако се од Бога дарују људи. Иђеше Христос приповедаше земљани и исцељиваше. Ко му верова да је син Божји обузе га снага Господња и би излечен. Ко подлац и подстрекач и лицемер што вероваше да Бога нема а Христос је лажац а његова снага и моћ лажна остаде на стази мученичку јер не вероваше и грех чињаше Богу нашему шта им оста од живота.

Како и у времену вашем постоји лаж и срам те нечовечни мисле да новцима не почиње да се свет поставља но љубављу знањем и вером чујте што ћу вам рећи по заповести Божјој ја Свети Јован Крститељ. У име Божје и Христово ово вам је последња нада и опроштај. Пустите мудраце који носе мудрост праву да се попну на трон истине. Они Божји мудраци не нуде срам, подвале и материјално богатство но истину свевишњу коју вам Господ дарива да сва блага земаљска засени. Мудраци Господњи не ишту славу, богатство и моћ но истину коју треба да сви заденете у души и да се по тој истини делу и вери владате.

Ко се усуди да ове божје одабране људе назове лажовима и срамним именима жигосао је себе код Господа јер он беседи своју свету реч кроз њих.

Ако се Христос жртвова ради земаљских грехова колико је векова прошло да се искупите за зло срама и кренете путем љубави, вере и истине. Још се не отрезнисте од пијанства срамна што греховима застресте земљу а ви увелико се пред Господом приказасте ко неверници и сејачи зла и беде над слабијима а за узврат да се ваше царство у благу сјаја лажног узнесе Господу на уздарје ни у делима подлим неможете да разграничите јад и беду вашег духа пред Господом што остависте за вашега земаљскога живота.

Једни без других не можемо сарађивати јер Господ за вас земљани прописа законе ваше да се владате по њима јер на атару не стајете само ногом својом но и Господ и Христос су са вама. Господња и Христова нога и рука су невидљиве за свако око али одабрани знају нашу истину. Многе су речи о вери Богу и Христу изговорене од безбожника срамне а од Бога и Христа су са пуно љубави и истине. ИСТИНА ЈЕ ТЕШКА И БОЛНА ЈЕР ЈОЈ ЗЛИ ПРЕПОРУЧУЈУ ПУТ МИСЛЕЋИ ДА ЈЕ МОГУ САТРТИ АЛИ НЕЗНАЈУ ДА БОЖЈА ЉУБАВ, ЦАРСТВО И ИСТИНА МОГУ ДА ОПСТАЈУ ВЕЧНО У СВОМ СЈАЈУ И ДА ЈЕ НЕУНИШТИВА СВА ТА ЛЕПОТА БОЖЈА. Тежина речи не прија чистунцу али ласка злотвору јер у њему мрести се зло који ништи лепоту земаљску. Чистунцима душа бива болна јер се дух у њима буни због зла и јер се тешко пењу до трона истине где се одатле јасно види и чује за добро свију вас да се крене у поседе где се љубав множи а не зло. Правда тешко се пробија кроз трње, патње и невоље, пролазећи споро јер од лажних верника чистунаца и праведника тешко долази до срдашца која су жељна истине и мудрости. Али када Господ на рукама својим дочека правду поставља је на трон вечности она засветли попут сунца небеска као и овај запис што вам га Господ посла на земљу али ви од зулума силна не видите то.

Почуј земљо Јаворкина. Устајте срамни да се окупате у рекама бистрим. Устајте лажни и срамни верници те обуците кошуље чисте. Устајте некрштени те се крстите у ХРАМОВИМА БОЖЈИМ И ХРИСТОВИМ као што ја крстих ХРИСТОСА јер мој и ваш Господ ми нареди тако. ОБУЦИТЕ СЕ У ЧИСТОЈ ОДОРИ ВЕРЕ ИСТИНЕИ ЉУБАВИ И ЧЕКАЈТЕ ХРИСТА ШТА ЋЕ ВАМ ДАЉЕ РЕћИ ПО ЈАВОРКИ. Лажни пророци срамни,Бога и Христа нисте у стању да преварите јер нисте дорасли имену њиховом. Али ако се преобучени и окупани и крштени заоденете делом овим што љубав вера и истина и КРСТ ЧАСНИ јесу онда је ваше име и душа у величини и делу божјем. ИСТИНО БОЛА МУДРОСТИ ЉУДСКОСТИ И ИСТИНИТОГ БОГА КАКО ЈЕ СРЕТАН СВАКО У ДЕЛУ ОВОМ БОЖЈЕ ПОСЛАНИЦЕ ЗА ЗЕМЉАНЕ НАЂЕ МИР И СПОКОЈСТВО ТАЈ ЈЕ У ЦАРСТВО БОЖЈЕМ ОБЕЗБЕДИО СЕБИ ЖИВОТ ВЕЧНИ-. ОСТАВЉАМ ТИ РЕДОВЕ ОВЕ ЗЕМЉО ДА ОД ЊИХ ИЗАТКАШ НАЈЛЕПШИ ПЛАШТ ХРИСТУ КОЈИ ВАС ЧЕКА КАО СТАДО ОДАБРАНО ШТО ДАДЕ ЈАВОРКИ У ЗАДАТАК ДА ВАС ОКУПИ У ЉУБАВИ И ВЕРИ И ИСТИНИ. Кад вас окупи тако уређене и преображене у вери љубави и истини ХРИСТОС ће вас дочекати на стази БОЖЈОЈ и наградити по делу духа вашега. А ХРИСТОС вели овако да кроз сестру коју вам посла реч божја и моја јесте те истину љуби мудрост, сејте радост, жањите те Христу га дарујте јер он овласти је да десна рука је моја и свете речи бележи. Остави ово дело СВЕТОВНО роду своме да се у свету уче љубављу вером и истином јер трпљењем се љуби КРСТ ЧАСНИ ГОСПОДЊИ. ДАРИВА ВАМ ЉУБАВ ЈАР ЉУБАВ МУ ДАРИВАСТЕ. ЗАТО ЧУЈТЕ ГЛАС ЊЕГОВ С НЕБЕСА КАКО ВЕЛИ ДА СРПСКА ЗЕМЉА ЈЕ НАТОПЉЕНА КРВЉУ НЕВИНИХ. СРПСКА ЗЕМЉА ЈЕ МНОГО ХРАМОВА СВЕТИХ ОСТАВИЛА ПО СВЕТУ КАО НИ ЈЕДНА ДО САДА. СРПСКА ЗЕМЉА НЕ РОДИ СИНОВЕ СРАМА ДА КОЉУ У ИМЕ БОГА ИХРИСТА ЗАВЕШТАЈУћИ ЉУБАВ БОЖЈУ У ТИМ ДЕЛИМА СРАМА. РОД СРПСКО ВАС УЧЕШЕ СМИРЕНОШЋУ КРОТОШЋУ И СТРПЉЕЊУ ВЕРИ И ЉУБАВИ. А ЉУБАВ ВЕРА И ИСТИНА БОЖЈА И ХРИСТОВА СУ И ОВА КЊИГА НАЈНОВИЈЕГ ДЕЛА БОЖЈЕГ КОЈЕ СЕ ПРИБЕЛЕЖИ КАО ДОКАЗ ИСТИНСКОГ ПОСТОЈАЊА ГОСПОДЊЕГ.

Ви земљани што проричете лечите и учите земаљску рају Богу шта је сакријте се кад чедо ово пролази,умукните када она говори, плашите се када она прекори, јер СИН БОЖЈИ СПАСИОЦ ВАШ говори кроз њу, ради кроз њу и све то од Христа долази јер он види лица ваша и дела ваша пуна лицемерства и подвала. А њој се рече да удари темеље и радове настави у цркви Христовој подно ЈАСТРЕПЦА а дар је БОЖЈИ И ХРИСТОВ СПАСИТЕЉСКИ СРПСКОГ РОДА СВЕТОЈ ПАРАСКЕВИ И ПЕТКИ ЗА ДОБРО ДЕЛО ЊЕНО И ЉУБАВ ГОСПОДЊУ ШТО ЧИЊАШЕ-Колико истине и љубави кроз тебе сестро теку те се поврати истина света и у делу беседења са ГОСПОДОМ И ХРИСТОМ откриваш Храмове господње под земљом што осташе.

Све реке које извиру не воде ка главном ушћу све но само једна која задоби ту част да се зове највећа од осталих и да она током својим однесе благослов Господњи ка ушћу своме. Токови твоји су сестро љубав доброта и истина вера и трпљење, као и мудрост. У истини одабра те Господа будеш река силна да ушћу своме ходи и да даре ИСУСУ ХРИСТУ земаљске дарива. А поклон је ваш ХРИСТУ земљани кроз покорност веру и истину јер ГОСПОД вам иште духовног блага а не земаљског новца у даровима силе и мрака. Како још земља може да се приближи царству небескоме. Свако царство има свог господара. Сва су она распадива само Божје је трајно и вечно. Зато чуј сестро шта ћу ти рећи да твоја земља мила задоби круну царства небескога ГОСПОДЊЕГ а ти круну носи док ти ХРИСТОС не укаже дан судњег трена те круну ГОСПОДЊУ не скинеш са главе и поклониш се под ногама његовим и даром земаљским га огрнеш што плшт љубави и вере земљани ти изаткаше. Нека се твоје име, лик, душа и пут злате јер си чедо одабрано да будеш БОЖЈИ ИЗАСЛАНИК НА ЗЕМЉИ. Када се ХРИСТОС спусти на делове земље ЈАВОРКИНЕ тамо где се дело његово лажно призива а крст његов крвљу се залије туда ће настати вриска и јаук верника лажних. Гореће без ватре . Очи имаће али невид биће. Дух имаће али остаће у тами јер таму одабрасте место светлости вере и истине Господње. Исписах вам поруку ову по наређењу и заповести ГОСПОДЊОЈ а ви земљани потражите пут свој како мислите да треба да ходите.

Одвојисте се земљани од вере БОГА ХРИСТА и записа светих што вам се рекоше. Дође време да вам ХРИСТОС каже суд лажних добротвора јер лаж никада не носише добро но брзо склопи своја крила јер су претешка јер истину не могу досегнути да би је уништили. Овим завршавам поруку ГОСПОДЊУ и молим ЈАВОРКУ да се обрати свима који још вере у души осећају да вас позове на стазу вере,љубави,истине и правде и поведете коло ХРИСТОВО на стази која вам злати од дела ГОСПОДЊИХ.

СВЕТИ ЈОВАН КРСТИТЕЉ дана 7.6.1991. 1 час ноћу

Јаворка Антовић - Чубрило, Београд

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat