ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Tesline poruke


Недеља, 14. 06. 92.г. у 22 сата

Тесла


Како је свет огрезо у сраму и нечовечности моја Србадијо. Исписа се име Историја и лик твојu за вечност.

Исписа Господ а ја беседим да се у тами нађосте докле се пут мој не отвори да вам дарујем светлост да се разлучи свет од таме. Ја вама светлост ви Србљу моме таму. Силници који не знају за срам и човечност узеше моје радове као своје.

Али нека има Бога за оне који верују у човека и Бога. Они који нису кадри да своје ближње љубе како ће спознати пут Господњи и додворити се Богу.
Истина засветли најјаче онда кад се човек најмање нада. Зли желе да тамом се ките али остаје вечност која се ниже као бисери. Има моћи за оне што правду љубе и дело своје носе Господу на увид.


Закони мудрости не ниште лепоту но је множе.

Дужина пута лењивцу чини се за вечност не пређена.

Сунце излази и залази. Кружи вазда око Земље а опет неуморно служи човечанству.

Оно што ваља никада се не баца у отпад. Радни постижу много а тешки и немарни за све криве друге. Око чисто за све има аршина. Бити човек највећа је и најсветлија дужност. Кад испуни свој задатак што ти Господ свевишњи дарива приликом рођења небеса су ти загарантована.

Кад на небесима човек закорачи тад види колико је заиста био човек и шта се нуди на увид небеску.
Сунца има довољно за свакога земљани. Зато се радујте док имате сунца. Кад се оно скрије иза облака ми осетимо његову радост коју нам дарује. Јер тад нам бива хладно. Замислите земљани да можете до Сунца Господњег како би онда ви себичњаци делили његову снагу. Оном ко није ваше вере и расе онда нека пропада и нестаје. Кад се ваша срца откраве онда и схватите колико сте зла нанели једни другима биће касно.

Моја дела говоре колико је човек у знању мудроме користан за цео свет. Шта би било мудро да сам ја све оставио само моме роду Српском моја остварења и наредио им да се другима забрани сваки приступ испорука моја.
Има још мудраца на овоме свету. Од злих и превараната теже долазе честити до успеха. Има ли на овом белу свету још мудрих који знају да једино истина и доброта користе свима.
Знате ли да опстанак ваш на земљи зависи од нас самих.
Колико часности толико лепота. Свима треба да је јасно да опстати могу умни чистунци. Истрајавају они које воља води напред. Ко жели да уништи друге не заборавите да ће и они бити уништени. Долази вам Христос у лику човечноме да вас уједини. Ко оде устрану од мудрости ове нема радости. Дуго је Бог водио вас водама бистрим а ви идете путевима прашњавим не желећи за Господом да спознате истину и жељу његову. Болна је свака стаза растанка. Ако је човек у снази не мислите да је и у памети.
Занати су многи али је мало мајстора Богом одабрани треба да укажу пут части. Али такве људи не слушају но их исмеје руглу. После нестанка одабраних човек схвати колико је подлости остављено због малодушности духа а мало је требало да човек схвати истину за којом треба да ходи.
Човечанство је било увек близу спознаје Господње али увек одбијаше истину о настанку света и Бога. Видиоци истине Господње чине дела часна али зли одбијају истину јер не желе да буде неко изнад њих.
Бити одабран од небеса Господњих да предочим истину човечанству значи много.
Људи бивају поносни јер су одређени за нешто посебно. Но срећа одабране не узвишује но унизује. Могу много а окружени су неразумним и неписменим светом који желе да остану на том степену мудрости јер мисле да су они најмудрији.
Не мислите да сте и сада најмудрији земљани Мудрост и истина небеска највећа су на свету Њу не добија свако но одабрани. Зато земљо послушај одабране јер то су водиоци вашег напретка. Кроз мој живот земља много научити. Овас књига је ваш водич данашњице. Из ње ћете научити много шта. не живите у заблуди земљани да вам је моћ у оружју богатство у добру које имате. Заборависте једно да се једино душа може благом китити. А то је добротворна страна вашег земаљског живота.
То душевно благо топи вам се пред добрима материјалним. Заборављате на човека на Бога. А без човек и Бога не може се опстати. Ако човеку помогнете да упозна своју душу онда сте упознали Бога. Бог вам дарује добра која поседујете.
Мало се окренете истини и трудити се да вам добра остану. Ја уман човек којих би обраћам вам се неколико пута с небеса да вас подучим у добру јер га заборависте.
Пред очима мојим нижу вам се судбине ваше земаљске. Ако послушате од Бога послатог онда ћете упознати себе и пут честит Господњи. Америко коју моћ видиш у снази оружја позивам те окрени се делу Господњем да се ове речи послате земљи не истопе као снег на Сунцу јер од њих зависи твоја моћ а не у оружју. У теби Америко доста времена проведох и у теби душу оставих те те заволех као моју Отаxбину јер ти даривах многе изуме као ни један пре мене и после мене. Моји радови су за многе шифра не одгонетнута. За мудраца то је проста математика. Зато вас позивам мудри и разумни да се отрезните и престанете са изучавањем смртног разарања. Изучавајте лепоте које ће радовати човечанство а не да га плаши и ништи. Кад се дух мој у радости и правди разви ондах човечанству даривах радост. Радости вам још дарујем јер без мојих изума човечанство би живело у тами. Зар се тако одаје захвалност мени Тесли и Србљу моме дичном Америко те га блатиш Сраму големом. Али заборављаш дична царице која све више цветаш у сраму а мање у лепоти да та Срамна Србија по вашем схватању рађа велике умнике.
Поносан сам Америко што сам чедо Сербије дичне јер још једну награду посмртно доби јер Господ Бог и Исус Христос који заиста постоје одабраше Србље моје дично да вас води кроз свет душевни јер га Господ одабра за народ свети да вам најави долазак Христов истину Господњу и долазак царства Христовог 2024. год. Нисам могао ни сањати да Господу и Христу толико омиле Србље моје и да смо ми народ љубави правде и истине. Кад се душе ваше окупају чистином схватићете колико срама сте довукли у домовима вашим. Исповест Господу чините за срам лажну према Србљу мојему да вас Господ не почне кажњавати. Јер у Библији стоји ко исмеје Дух Свети погинуће.
Жао ми те Америко што прецени себе те зло довуче големо на себе. Оно што те очекује због срама што учини Србљу моме душа се боји моја. Јецај мој до тебе Америко досеже али га ти не чујеш јер не желиш. Не чини заблуде Америко јер ниси царица ни господарица ни земаљска ни небеска већ је то моја Сербија Америко коју ти желиш унизити.
Заборављаш Америко да се Србље моје зла не боји јер је толико зла њему учињено да се навикао на њега више него на добро. Та његова зла судбина очеличи и очовечи код Господа лик и име његово те омиле Господу и узе га к себи да вас Србље моје научи јунаштву мудрости човечности и истини. Ниси дична Америко унизила Србље моје дично но себе. Хвала ти Србље моје што неуништи и испљува постојање својих предака но сачува њихов и свој лик и име. Бога и Србље мога се бој Америко.
Што ти се са тла Сербског рече то ће ти се обистинити.
Позивате моје Србље на извињење пред целим светом да кажеш срам свој што њиме закити своју душу. Ти се спремаш за поход на Сербију моју али тајно. Тајно си учинила раздор у земљи мојој Пред светом желиш себе да прикажеш као мајку брижну за све и свакога.
Али се ја Никола Тесла смејем Америко јер нисте дорасли тајнама Божјим и мојим. Има силе веће од ваше а то је Божја. Устукнуло Србље моје није пред никим једино пред Богом.
Устукнути неће ни пред претњама твојим јер је Господ уз њега. Кога Господ чува он је вечан. Открићу ускоро истину дела мога коју Србље моје треба на увид човечанству да дарује. А и ово дело је на увид, јер још један бисер Србљу моме дато да у делима овим Господњим засветли Сунце Господње на тлу Сербије моје.
Србље моје поносим се именом ликом и истином вашом и мојом. не бојте се Србље јер ко мисли да је Господар земаљски знајте да је Господар таме. Господари земаљски сте ви Србље моје јер знате истину Господњу за цео свет. Америко заборављаш да дух мога Србља нико није убио јер га оно чува као светињу. Али ако му убијате душу физичког тела онда се варате. Душа мога Србља злати на небесима Господњим.
Ево доказа за дело овосветовног. Зато чуј шта ћу ти рећи Америко. Ја Никола Тесла поносим се делом ликом и родом својим. Даривах ти младост и ум Америко што и тебе просветли и подигох. Али не заборави Америко да си у рукама Божјим. Уколико се Србљу приближиш нестаће дела мога и светла Господњег над тобом. Не дозволи да се пред очима твојим све руши а ти немоћна царице да зло зауставиш.

Али ти си зла призвала јер изгуби дух свој у трку за богатством и оружјем.
Једно не смеш заборавити да Бог и Христос јесу истина и да вашу судбину одлучује Крст часни Господњи и Србље моје а не да ти Србљу капу кројиш. Шајкача има своју снагу мудрост и истину. У Србији за годину дана слиће се цео свет за испомоћ да душу своју излечите. Србље моје Америка је на прекретници својој. Темељи су јој начети и од њих самих Американаца зависи колико ће се темељи одржати.
Упозорена си да затражиш опроштај и опереш душу и руке од прљавштине Америко.
Плакаћеш дуго и горко ако се светиш Србљу у злу. Не заборави да зло твоје заустави разум Србља мога. Тајна је твоја откривена. Срамом се огрну под руку са сестрицом ти Немачком. Али варате се царице силне. Зло је на вашој земљи и вашим душама.
Сигнал Господ чеду својем посла да вас упозори и одврати од намере.
Овај говор небески није подвала но истина.
Кад Америко прочиташ овај запис небески душу ће ти страх закитити. Мислићеш лаж је све ово. Али нисте кадри да до Господа дођете као моје Србље дично. Путеви су твоји Господњи Србље моје. Царство небеско је на твоме тлу Мач Божји је у рукама вашим јер се правдом зачесте правдом се задоисте и правдом челичисте. Зли нећете имати мира док од Србља не заиштете опроштај.
Тло под ногама вам дрхти страшно. Ускоро ћеш се суочити са својим злом Америко. Видећеш да Бога има и да он је Бог правде и љубави.
Господарима таме зло и срам припада. Дрхтаће те пред Господом и делом ових Амери јер царство се ваше пред Господом руши. Умни глас свој дижите за спас. Даривах вам светлост а ви роду моме срам и таму. Удостојите се лика човечјег па служите Богу за оно што сте створени а то је љубав правда вера и истина. Бог је правда љубав вера и истина. Исус је мач праведни. Ви се Богом китите али лажно. Ко лаж сеје муку добија. До грла си огрезла у сраму Америко. Срам можеш ти одагнати да ти Господ одагна зло са прагова тројих.
Вода ветар и ватра ти до врата твојих стигоше.
Жалиш ли сама себи зла Америко нека ти буде. Многи синови Србски у теби што живе осветлаше ти образ. Како то да дивљи Срби и необразовани донеше ти добра. Србље моје ко је тебе убијао грдно се вара ако је код Бога благослов добио. Тиме је дух твој још више уздиго до Господа.
Нема твога католичког Бога Америко. Бог је један за цео свет. Исус Христос и Крст Господњи дарују Србљу славу и победу. Залуд сте страх Србљу понудили оно је још више очврсло у човечности.
Кукавне издајице посрнуше јер им семе ниче из кукоља.
Хвалим се и дичим тобом Господе Боже Исусе Христе и Србље моје. Не плашите се Србље моје јер имате Немањиће Душана Лазара умне главе многе и ово чедо звезду вам небеску која води свет до пута Христовог Ви сте Србље моје одабрано да кажете свету истину Господњу и да га поведете путем ка циљу Господњем. Не бој се Србље моје јер си ти царство божје. Слушај речи Господње и Христове и не бој се.
Никола Тесла није био коров рода свога но семе Господње које је одлучио роду мене да дарује. Светлост твоја тек долази Србље моје мило. Нека нас Господ Бог чува и благосиља а Христос нека ти отвара врата Господња да се дела твоја остварују.
Америко Богу и истини се поклони док не буде вам касно. Ниси господарица ни царица но упали погрешан фитиљ да ти се душа засрами и угаси.
Оплакиваћу несрећу твоју Америко јер у теби оставих најлепше године живота. Опрости земљо коју волех као своју отаџбину јер дух свој изгуби и срамом се закити. Бог ће све у наручје своје призвати оне који се њега не боје и владају се по делу Господњем.
Америко ово је последњи позив да одагнаш срам из својих душа јер вође преставише народу своме Србље моје као најгори изданак расе људске а та раса људска Србље моје дично дарива и теби многе мудре умове да те прославе по свету.
Грех ти голем роде Амерички на души стоји.
Није богатство у новцима на души. Душа дарује сва блага чиста. У име Господа Бога хвала ти Србље што си чист образ изнела Господу на Уздарје.
Тесла
рад 3 сата, 15. 06. 92. г. у 1,00 сат - ноћу.

1 коментара:

Unknown 6. новембар 2013. 10:00  

Одавно сам почела да верујем да Тесла није дошао на овај свет као ми, обични смртници,већ као Божије чедо, дар са Неба. Поносна што сам Српкиња и са вером у Бога, уз дивљење и љубав према Тесли, иако делују нестварно, ја верујем у горе написане речи. Не желим ничију пропаст, али тешко је избећи несрећу ако је систематски и упорно призиваш. Жалим све зле људе, па и Американце, иако су нам они највише јада задали.
Драгана, Косово и Метохија

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat