ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

DEMOKRATIJA JE VLAST OD NISKA STRAST NAD ZDRAV RAZUM

ДЕМОКРАТИЈА ЈЕ ВЛАСТ ОД НИСКА СТРАСТ НАД ЗДРАВ РАЗУМ


Деда,ти си изгледа и против културе.
МА ДЕТЕ,ТА РЕЧ КУЛТУРА. СВА ТИ ЈЕ КУЛТУРА ИЗ КУЛТ ОД ЛИЧНОСТ. АКО ЈЕ НЕКО ЈАЧИ,ОНИ СЛАБИЈИ СПРОВОДЕ ЊЕГОВУ КУЛТУРУ. АКО БЕЗОБРАЗЛУК ЗАВЛАДА У ЈЕДАН НАРОД НАД ЗДРАВУ ПАМЕТ,ОНДАК ВИ ПРАВИТЕ ПРЕДСТАВУ РАЗГОВОРИ ОД ЖЕНСКИ ПОЛНИ ОРГАН У ВАША БЕОГРАДСКА ПОЗОРИШТА. БОГ ДА МИ ПРОСТИ ШТА ПРИЧАМ ОВАКИ СТАР.
Деда,да ли ти мислиш на представу „Вагинини монолози“? Па то је култна представа!
ЈЕСТЕ ДЕТЕ. ДОБРО ЈЕ ПИТАГОРА ОНОМАД РЕКО ДА ЈЕ ДЕМОКРАТИЈА ВЛАСТ ОД НИСКА СТРАСТ НАД ЗДРАВ РАЗУМ.
Зашто је деда Питагора био толики противник демократије?Када сам дошла код тебе,почели смо о томе да причамо,али ми никако ниси одговорио.
ЗАТО ДЕТЕ ШТО ЈЕ ЊЕГОВ УЧИТЕЉ БИО ЈЕДАН ВЕЛИКИ СРБИН У СТАРИ ЕГИПАТ. ЗАУЗЕО СЕ СРБИН ЗА ПИТАГОРУ,ТЕ ГА ДВАЈЕСТ ГОДИНЕ УЧИО БОЖИЈУ ИСТИНУ И СТАРА СОРАБСКА СЛОВА.
Деда,молим те,одакле велики Срби у Старом Египту?
ДЕТЕ,СТАРИ СОРАБИ СУ ЈЕДНО ВРЕМЕ ВЛАДАЛИ СА СТАРИ ЕГИПАТ. А ЕГИПАТСКИ ПРВОСВЕШТЕНИЦИ СВИ ДО ЈЕДАН БЕХУ КРВНА ЛОЗА СА СТАРИ СОРАБИ. САДЕ ЋУ ТИ НЕШТО РЕЋИ О ЧЕМУ СЕ ЋУТИ. КАДЕ ЈЕ АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ БИО ПРЕД ОДЛУЧУЈУЋУ БИТКУ С ПЕРСИЈСКУ ВОЈСКУ,ОН ОТИДЕ У ЈЕДАН ХРАМ У СТАРИ ЕГИПАТ КОД ЈЕДАН ЕГИПАТСКИ ПРВОСВЕШТЕНИК. ЗНАДЕШ ЛИ ТИ ДЕТЕ ШТА ЈЕ ОН ТАМО ПИТО ЕГИПАТСКОГ ПРВОСВЕШТЕНИКА?
Знам деда.Питао га је да ли је он,Александар,Божији син,да ли је Александру Бог отац.
ЈЕСТЕ ДЕТЕ. АЛИ ТИ ЈОШ УВЕК НЕ ЗНАШ ШТА ЗНАЧИ ТО ПИТАЊЕ. АЛЕКСАНДАР ЈЕ ЊЕГА ПИТО, ДА ЛИ У ЊЕГОВЕ ЖИЛЕ ТЕЧЕ КРВ ОД СТАРИ СОРАБИ. ТЕ АКО ТЕЧЕ,ДА ИДЕ ДА СЕ ТУЧЕ СА ПЕРСИЈАНЦИ. А АКО НЕ,ДА СЕ ПОВУЧЕ ДА НЕ ИЗГУБИ БИТКУ. ЈЕР ДЕТЕ,АЛЕКСАНДАР ЈЕ ЗАПОЧЕО БИТКУ СА СВОЈИХ ДВАЈЕСПЕТИЉАДЕ ВОЈНИЦИ ПРОТИВ ТРИСТОИЉАДЕ ВОЈНИЦИ ОД ПЕРСИЈСКУ ВОЈСКУ!



Komentar
U ovo vreme takvu energiju ima RATKO MLADIC. Његово одвођење у Хаг представља окидач за страдање Атлантиђана као персонификација НАТО пакта, а Холандија где је утамничен представља шифру коју је искористио Норвешки масовни убица можда опонашајући енергију броја 37-(73), необична сличност је у лику Давид Ајка, Ратка Младића и младог Норвежанина.


Деда,па како их је победио?
ДЕТЕ,ПРВОСВЕШТЕНИК МУ РЕЧЕ : АЛЕКСАНДРЕ,А ТО ТИ ИМЕ АЛЕКСАНДАР,ДЕТЕ,НА СОРАБСКИ ЈЕЗИК ЗНАЧИ : ОНАЈ КОГА ЈЕ ОБАСЈАЛО СУНЦЕ! ТЕ МУ СВЕШТЕНИК РЕЧЕ : АЛЕКСАНДРЕ,КРОЗ ТВОЈЕ ЖИЛЕ ТЕЧЕ ПРАВА КРВ ОД СТАРИ СОРАБИ! СИН СИ ОД СИНОВИ БОЖИЈИ И БРАТ СИ МОЈ,ЈЕР ЈА САМ ПОТОМАК ОД ИСТУ ЛОЗУ ЧИСТЕ БОЖИЈЕ РАСЕ!
Деда,да ли је та спознаја била довољна Александру Великом да победи Персијанце?
НИЈЕ ДЕТЕ! ПРАВИ РАЗЛОГ ПОСЕТЕ БЕШЕ ДА ПРВОСВЕШТЕНИК УТВРДИ ДА ЛИ ЈЕ АЛЕКСАНДАР ГЕНЕТСКИ ЧИСТ СТАРИ СОРАБ. ТЕ АКО ЈЕСТ,ДА МУ ДАДЕ ЈЕДНУ ЧЕСТИЦУ ОД ОНО КОСМИЧКО ДРВО С КОЈЕ ЈЕ СТАРИ СОРАБ СТАРИНА СМРСКО ПОКВАРЕНИ СВЕТ ОД ХАОС.
Деда,значи египатски првосвештеници су имали то Космичко Дрво од Старог Сораба?
ЈЕСУ ДЕТЕ,АЛ ТО ЈЕ ГОЛЕМА ТАЈНА! И О ТОМ НЕ СМЕМ ДА ТИ ГОВОРИМ.
Деда,реци ми, молим те,да Александар Македонски није био потомак Старих Сораба,да ли би тада могао да добије честицу од Космичког Дрвета?
НЕ БИ ДЕТЕ! ЗАТО ШТО БИ ТО БИЛА ДРУГА ГЕНЕТИКА. ТА БИ ГА ЧЕСТИЦА УБИЛА У ТАЈ ТРЕН КАД БИ ЈЕ УЗЕО У РУКЕ. САВ БИ ПРСО У ИЉАДУ КОМАДА!
Деда,да ли то значи,да је једна од тих честица са Космичког Дрвета била и у Заветном Ковчегу,па они који нису били првосвештеници,а пришли би Ковчегу,одмах би изгинули?
ДЕТЕ,ОПРОСТИ МИ АКО МОЖЕШ,АЛИ ЈА НА ТУ СТВАР НЕ СМЕМ ДА ТИ ОДГОВАРАМ.
Деда,не знаш или не смеш?
ДЕТЕ,НЕ СМЕМ! РЕКО САМ ТИ ДА НЕ СМЕМ!
Деда,а да ли је првосвештеник дао Александру честицу од Космичког Дрвета само због Персијанаца,или ту постоји још неки други,непознат разлог?
ДЕТЕ,ТА ЧЕСТИЦА ЈЕ ОД НЕБЕСКА МАТЕРИЈА КОЈУ СУ КАСНИЈИ НАРОДИ НАЗИВАЛИ АСИЦЕТОН. ДЕТЕ,ЧЕСТИЦА ЈЕ И ЧЕЛИК СЕКЛА И ВАТРУ ГАСИЛА, ЧУДО НА ЗЕМЉУ ПРАВИЛА! ИМАШЕ АЛЕКСАНДАР ОПАКИЈИ НЕПРИЈАТЕЉИ ОД САМИ ПЕРСИЈАНЦИ. НАРОДИ ОД ГОГ И МАГОГ, КОЈИ СЕ ОПЕТ НА КАВКАЗ НАМНОЖИШЕ ДА ЗУЛУМ ПО СВЕТУ ЧИНЕ. КАДЕ ЈЕ АЛЕКСАНДАР ПОБЕДИО ПЕРСИЈСКА ВОЈСКА,ОДМА ОДЕ НА КАВКАЗ СА СВОЈИ ВОЈНИЦИ,ТЕ СЕ ПОТУЧЕ СА НАРОДИ ГОГА И МАГОГА. ТЕ ИМ ВОЈСКУ ПОРАЗИ И НЕКЕ НЕСРЕТНЕ НАРОДЕ ОД ЊИОВ ЗУЛУМ СПАСИ, ТЕ ЗАУСТАВИ ШИРЕЊЕ ЗЛА НА СВЕТУ НА НЕКО ВРЕМЕ.
Деда,зар народи Гога и Магога шире зло на свету?
ДЕТЕ,ОНИ СУ У СВЕ ПОРЕ УШЛИ У ЉУДСКО ДРУШТВО САДЕ. АЛИ ИХ ЈЕ САДЕ МЛОГО ТЕШКО ПРЕПОЗНАТИ, ЈЕР СУ ИЗНУТРИ ЖИВОТИЊЕ,ИЗВАНИ ЉУДИ. ПОГЛЕДАЈ ОПЕТ НА ОВА РУСКА ИКОНА. БИЋЕ ТИ МЛОГО ЈАСНИЈЕ.
Деда,немој да ме препадаш са овом иконом,ја се овога бојим!Ово су неке наказе.
ДЕТЕ,НЕМОЈ ДА СЕ БОЈИШ ОД НАКАЗЕ. НЕГ УЗМИ ДРЕНОВУ ТОЉАГУ ТЕ ЗАМАНИ СА СВУ СНАГУ,ТЕ УДРИ НАКАЗУ ПОСРЕД ГЛАВЕ!
Деда,ја нисам милитаристички настројена.Ипак,инересује ме да сазнам,ко су потомци тих народа Гога и Магога?
ПА ДЕТЕ,ЈА САМ МИСЛЕО ДА САМ ТЕ ИЗ ОВИ РАЗГОВОРИ ВЕЋ НЕШТО И НАУЧИО. ЊИХ ЈЕ ЛАКО ПРЕПОЗНАТИ ,ЈЕР ОНИ ГАЈЕ ГОЛЕМА МРЖЊА ПРЕМА ПОТОМЦИ ОД СТАРИ СОРАБИ,ПРЕМА СРБИМА И РУСИМА. ТЕ КО ГОД СЕ ОДВАЈА ОД СРПСКИ НАРОД И ОД РУСКИ НАРОД И ЗЛО ЧИНИ СРБИМА И РУСИМА,ТО СУ ТИ ПОТОМЦИ ОД ГОГ И МАГОГ!
Деда,ти говориш уопштене ствари.Да ли можеш да ми кажеш нешто прецизније,конкретно?
ДЕТЕ,ДОЋИ ЋЕ ВРЕМЕ,РЕЋИЋЕ ТИ СЕ САМО. ДЕДА ЈЕ СТАР И УМОРАН. НИЈЕ ДЕДИ СТАЛО ДА СЕ С НИКИМ УБЕЂУЈЕ И ПРЕГОВАРА.
Деда,ниси ми завршио око Питагоре.Чему га је тај велики Србин подучавао у Старом Египту двадесет година?
ДЕТЕ,ОН МУ ОТКРИ СВЕ ТАЈНЕ ОД НОВИ СВЕТСКИ ПОРЕДАК. И КАКО ДА СЕ ПРОТИВ ТАЈ ПОРЕДАК БОРИ СА СТАРА СОРАБСКА СЛОВА,СА ПЕЧАТИ ОД ВЕЧНОСТ.
Деда,немој молим те да ми кажеш сада, да је у то време постојао Нови Светски Поредак!
ДЕТЕ,РЕКОХ ЛИ ТИ МАЛОЧАС ДА СУ ТАЈ ПОРЕДАК УСПОСТАВИЛИ АДАМ,ЕВА И ЗМИЈА НА ЗЕМЉУ, КАДА ХАОС НАПРАВИШЕ.
Па немој деда тако да причаш.Ми тек сада успостављамо Нови Светски Поредак.Он још није завладао читавим светом,али треба да завлада у будућности.
ЈЕЛ ТО ОНО ВРЕМЕ ДЕТЕ ШТО БИБЛИЈА КАЖЕ ДА ЋЕ ЂАВО ДА ЗАВЛАДА СА СВЕТ ХИЉАДУ ГОДИНА?
Деда,не ђаво.Него људски разум ће да завлада светом хиљаду година.
ДЕТЕ,БОГ ЈЕ ДАО РАЗУМ ЧОВЕКУ ДА СА СВОЈ РАЗУМ СЛУЖИ БОГ И БОЖИЈА ТВОРЕВИНА,А НЕ ДА ВЛАДА НАД ТВОРЕВИНУ И ДРУГИ ЉУДИ СА СВОЈ РАЗУМ. ТАДЕ ЧОВЕК ПОСТАЈЕ БОЖИЈИ ПРОТИВНИК И ДОЛАЗИ У СУКОБ С ГОСПОД БОГ.
Деда,зар нису сви људи од Бога?
ЈЕСУ ДЕТЕ. АЛИ ИХ ЈЕ КАСНИЈЕ ПРЕВАСПИТО ЂАВО. И ТУ НАСТАЈУ ГОЛЕМИ ПРОБЛЕМИ. ЗАВОЛЕШЕ ЉУДИ ВАСПИТАЧА ВЕЋМА НЕГО ЛИ ОЦА.
Добро деда,шта је Питагора учио у Египту?Када је настао Нови Светски Поредак?Шта су му говорили сорабски првосвештеници?
ДЕТЕ,АЈДЕМО ДА СЕ ВРНЕМО ОНДЕ КУДЕ СМО СТАЛИ, ПА ДА НЕ ПРОМАШИМО ПУТ. ДА НАСТАВИМО ПРАВИМ ПУТЕМ.
Деда,Србија иде правим путем.
А ДЕТЕ,ИДЕ ЛИ СРБИЈА ТИМ ПУТЕМ УЗБРДО ИЛ НИЗБРДО?
Деда,одговори ми око Питагоре.Стално избегаваш.
ЕВО ДЕТЕ ДА ТИ РЕЧЕМ. ЈЕЛИ ПРВИ ПОРЕДАК НА СВЕТ БИО САВРШЕН БОЖИЈИ ПОРЕДАК У РАЈСКИ ВРТ? БЕШЕ ЛИ ТО ДЕТЕ САВРШЕНА ХАРМОНИЈА ЉУБАВИ,ЛЕПОТА И ДОБРОТА?
Беше деда.
ЗНАДЕШ ЛИ ТИ ДЕТЕ КОЈА ЈЕ ДЕФИНИЦИЈА ОД ЛЕПОТУ И УМЕТНОСТ У КОЈЕ СЕ ВИ САДЕ КУНЕТЕ? ДЕТЕ,НАЈВЕЋА ДОБРОТА ЈЕ НАЈВЕЋА ЛЕПОТА, ШТО ДАНАШЊИ СТИЛИСТИ НЕ МОГУ ДА ПОСТИГНУ. ОНА БЕШЕ У РАЈСКИ ВРТ. ОД ТУ СВОЈУ НАЈВЕЋУ ДОБРОТУ КОЈУ ПОСЕДУЈЕ САМО ЈЕДИНО ГОСПОД БОГ,ОН ДАДЕ ЉУДИМА КОЈИ ЖИВЉАШЕ У РАЈ СЛОБОДНА ВОЉА. И ТО ЈЕ БИО НАЈСТАРИЈИ ПОРЕДАК НА СВЕТ И КОСМОС. ТО ЈЕ ПРВИ ПОРЕДАК НА СВЕТ И ЗОВЕ СЕ СТАРИ БОЖИЈИ ПОРЕДАК.
Деда,како је настао Нови Светски Поредак?
ДЕТЕ,У РАЈ СУ ЉУДИ ИМАЛИ НАЈВИШИ СТЕПЕН СЛОБОДЕ КОЈИ ЈЕ ИКАД ПОСТОЈАО. А ТИ МИ САДЕ РЕЦИ. ШТО ЈЕ ВИШИ СТЕПЕН СЛОБОДУ У ЈЕДНУ ДРЖАВУ,ТО ЈЕ ВИША ДЕМОКРАТИЈА У ТУ ИСТУ ДРЖАВУ?
Јесте деда,то је дефиниција демократије и слободе.
СЛАЖЕШ ЛИ СЕ ТИ ДЕТЕ САМНОМ ДА СУ ПРВИ ЉУДИ У РАЈ ИМАЛИ СЛОБОДНА ВОЉА ДА ОДЛУЧУЈУ О СВОЈ ЖИВОТ ШТА ГОД ОЋЕ?
Слажем се потпуно деда.
ДЕТЕ,ПРВИ ДЕМОКРАТСКИ ИЗБОРИ НА СВЕТ СУ ОДРЖАНИ У РАЈСКИ ВРТ!
Деда,да ли је то могуће?
ДАБОМЕ ДЕТЕ! ТО ЈЕ ПРАВА ИСТИНА. У РАЈ СЕ ПОЈАВИО НОВИ ЛИДЕР КОЈИ ЈЕ ЖЕЛЕО ДА ПОСТАНЕ НОВИ ГОСПОДАР ИЛИ ПРЕДСЕДНИК СВЕТА.

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat