ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

OZIVEO NOVI SVETSKI POREDAK IZ STAROG DOBA

ОЖИВЕО НОВИ СВЕТСКИ ПОРЕДАК ИЗ СТАРОГ ДОБА


Деда,ко је то био?
СОТОНА ЛИЧНО ДЕТЕ! КОГА ОТКРОВЕЊЕ НАЗИВА И ЗМИЈА. И ПОВЕО ЈЕ МЕЂУ ТАДАШЊИ ЉУДИ ЈЕДНУ СТРАШНУ ПРЕДСЕДНИЧКУ КАМПАЊУ ПРОТИВ ГОСПОДА БОГА. ШТА ЈЕ ДЕТЕ БОГ ЗАБРАНИО ЉУДИМА У РАЈ ДА БИ ИМАЛИ ЖИВОТ ВЕЧНИ? ОДНОСНО НИЈЕ ИМ ЗАБРАНИО,НЕГО ИМ ДАДЕ БЛАГИ САВЕТ.
Вероватно деда да не чине зло.
ТАКО ЈЕ ДЕТЕ. А СОТОНА ОНДАК РЕЧЕ ЉУДИМА У РАЈ : АКО ЧИНИТЕ ЗЛО, НЕЋЕТЕ УМРЕТИ. НЕГО ЋЕ ВИ СЕ У ОНИ ДАН КАДЕ ОКУСИТЕ С ДРВЕТА ОД ЗНАЊЕ ДОБРО И ЗЛО ОЧИ ДА ОТВОРЕ. И ИМА ДА ПОСТАНЕТЕ КАО БОГОВИ,И ДА ЗНАТЕ ШТА ЈЕ ДОБРО А ШТА ЈЕ ЗЛО. ДЕТЕ,ЈЕЛ ТЕБИ САДЕ ЈАСНО ДА СУ ОНИ СА СВОЈА СЛОБОДНА ВОЉА ПОСЛУШАЛИ ВОЉУ ОД СОТОНУ? И САМИМ ТИМ СУ У РАЈСКИ ВРТ ГЛАСАЛИ ЗА СОТОНУ ОДНОСНО ЗМИЈУ. АЛИ ПОШТО ГОСПОД БОГ ЈЕ ПРОТИВНИК ОД ДЕМОКРАТИЈУ И МРЗИТЕЉ ОД ТАЈ ЂАВОЉИ ИЗУМ,У ТАЈ ТРЕН ОН ИЗ РАЈСКИ ВРТ ИСТЕРА И АДАМ И ЕВА И ЗМИЈА. ОНИ СВИ ТРОЈЕ ПАДОШЕ НА ЗЕМЉА. АЛИ СВИ ТРОЈЕ БЕХУ ЈАКО НЕЗАДОВОЉНИ СА СВОЈ ПОЛОЖАЈ. ЗМИЈА НИЈЕ ОСВОЈИЛА БОЖИЈИ ПРЕСТО. АДАМ И ЕВА НИСУ ОСТАЛИ СРЕЋНИ СА ЧИЊЕЊЕМ ЗЛА. Е ТАДЕ ТИ НАСТАДЕ ХАОС НА ЗЕМЉУ! ЈЕР НИКО НЕ БИ ЗАДОВОЉАН СА СВОЈ ПОЛОЖАЈ, НИ НОВОИЗАБРАНИ ДЕМОКРАТСКИ ПРЕДСЕДНИК НА ЗЕМЉИ ЗМИЈА,НИТИ ЊЕГОВИ ГЛАСАЧИ АДАМ И ЕВА. ТЕ СЕ ПОЧЕШЕ ТУЋИ И СВАЂАТИ МЕЂУСОБНО КО ЈЕ КРИВ ЗА НОВОНАСТАЛО СТАЊЕ, ОПТУЖУЈУЋИ ЈЕДНИ ДРУГЕ.
Значи деда,тада је настала прва криза у демократском друштву?
ЈЕСТЕ ДЕТЕ,ЈЕР ТАДЕ ВИШЕ НИСУ ИМАЛИ СРЕДСТВА ЗА ЖИВОТ ИЗ РАЈСКИ ВРТ И РЕСУРСИ ИЗ РАЈ. НЕГО СУ САМИ МОРАЛИ МУКОТРПНО ДА РАДЕ ДА БИ ПРЕЖИВЕЛИ. ТО ИМ СВЕ БОГ РЕЧЕ КАД ИХ ПОТЕРА ИЗ РАЈ. ЕВЕ ТИ ДЕТЕ БИБЛИЈА, ПА ЧИТАЈ НАГЛАС ШТА ИМ БОГ РЕЧЕ КАДЕ ИХ ПРОТЕРА ИЗ РАЈ!
Ево деда,читам:“А жени рече:теби ћу многе муке задати кад затрудниш,с мукама ћеш децу рађати,и воља ће твоја стајати под влашћу мужа твојега,а он ће ти бити господар.Па рече онда Адаму:што си послушао жену и окусио с дрвата с којег сам ти забранио рекавши да не једеш са њега,земља да је проклета с тебе;с муком ћеш се од ње хранити до својега вијека;Трње и коров ће ти рађати,а ти ћеш јести зеље пољско;Са знојем лица својега јешћеш хљеб,докле се не вратиш у земљу од које си узет;јер си прах,и у прах ћеш се вратити.“
ДЕТЕ,СВИЂА ЛИ ТИ СЕ ОВО?
Деда,није баш романтично,али то је реалност.Људи морају да раде да би живели.
ДЕТЕ,СВИ БИ ЉУДИ ДА СЕ ВРАТЕ У РАЈСКИ ВРТ. АЛ НЕ ИДЕ ТО ТАКО КО ШТО ЉУДИ ЗАМИШЉУ. ВИДИШ ДЕТЕ ДА НИЈЕ ЛАКО ДЕМОКРАТИЈУ СПРОВЕСТИ НА ОВОМ СВЕТУ.
Деда,поново ми није јасно,шта има садашњи Нови Светски Поредак заједничко са Адамом,Евом и змијом?Какве то везе има једно са другим?
ПА ДЕТЕ,ТАДЕ ЈЕ НАСТАО НОВИ СВЕТСКИ ПОРЕДАК! КАД ЈЕ ЗМИЈА ПОСТАЛА ПРВИ ДЕМОКРАТСКИ ИЗАБРАН ПРЕДСЕДНИК НА СВЕТ, А АДАМ,ЕВА И ЗМИЈА ЗАЈЕДНО ГРАЂАНИ НА ОВАЈ СВЕТ. ОН ЈЕ У ПОТПУНА СУПРОТНОСТ СА СТАРИ БОЖИЈИ ПОРЕДАК. ЈЕР ТО ТИ ЈЕ ДЕТЕ УДРУЖЕЊЕ ПАКЛЕНЕ НЕСЛОГЕ. КО ШТО ВЕЛИКИ СРБИН ЊЕГОШ ВЕЛИ : СВИЈЕТ ЈЕ ОВАЈ ТИРАН ТИРАНИНУ,А КАМОЛИ ДУШИ БЛАГОРОДНОЈ!
Деда,не може змија да буде први демократски изабран председник света,ја се са тим не могу да сложим.
А ЗАШТО ДЕТЕ?
Зато што је змија преварила Адама и Еву у Рају.
ДЕТЕ,ТУ МЛОГО ГРЕШИШ! И ЧУДИ МЕ ДЕТЕ,САДЕ СИ ТИ ПРОТИВ ДЕМОКРАТИЈУ!
Нисам деда,ја сам за демократију!Али,не подносим преваре!
ДЕТЕ,ГЛАСАЊЕ У РАЈ ЈЕ ИЗВРШЕНО ПО СВИМ ДЕМОКРАТСКИМ ПРИНЦИПИМА! И ТУ НИЈЕ БИО НИЈЕДАН ОРГАНИЗАЦИОНИ ПРОПУСТ У ГЛАСАЊЕ. ДЕТЕ,ТУ НИСУ ГЛАСАЛИ МРТВИ ЉУДИ, КО ШТО КОД ВАС ИМАДЕ ТАЈ ЧУДАН ОБИЧАЈ ДА МРТВАЦИ ГЛАСАЈУ НА ДЕМОКРАТСКИ ИЗБОРИ. КОД ВАС ГЛАСАЈУ И УКОПАНИ ЉУДИ И МОРАЛНИ МРТВАЦИ. А ОВО СУ ДЕТЕ БИЛИ ПРВИ АЛИ И НАЈРЕГУЛАРНИЈИ ДЕМОКРАТСКИ ИЗБОРИ У СВЕТ!
Деда,Света књига каже да је змија преварила Адама и Еву.Како то онда могу бити регуларни избори?
ДЕТЕ,ТО ШТО ЈЕ ЊИХ ЗМИЈА ПРЕВАРИЛА,ТО НИЈЕ УГРОЗИЛО ДЕМОКРАТСКИ ПРОЦЕС ГЛАСАЊА. ИЗБОРИ СУ БИЛИ РЕГУЛАРНИ И ЧАК ШТАВИШЕ УСАГЛАШЕНИ СА ДАНАШЊИ ИЗБОРНИ ПОСТУПАК У ДЕМОКРАТСКИ СВЕТ!
Деда,како можеш тако да говориш?Ти хоћеш да омаловажиш данашњу демократију у свету.
ДЕТЕ,НИКО ВАМИ ДЕМОКРАТИЈУ НЕЋЕ ДА УКРАДЕ! САМИ ЋЕТЕ ВИ ДА СЕ НАСИТИТЕ ОД СВОЈУ ДЕМОКРАТИЈУ! ТИ САДЕ МЕНИ ТВРДИШ ДА ЈЕ ЗМИЈА ЛАЖИРАЛА ИЗБОРИ У РАЈ! ДА ЈЕ ФАЛСИФИКОВАЛА НЕКИ ГЛАСАЧКИ ЛИСТИЋИ! АЛ ОНДА ТА СТВОРЕЊА НИСУ БИЛА ТОЛИКО ПОКВАРЕНА КОЛИКО СУ САДЕ. ЈЕР КАКО ВРЕМЕ ОДЛАЗИ ОД ГОСПОД БОГ,ТАКО СЕ И ЉУДИ И ПРИРОДА И СТВОРЕЊА СВЕ ВИШЕ И ВИШЕ КВАРЕ. ТАКО ТИ ЈЕ САДЕ ДЕТЕ. САДЕ СУ ТИ ОД ПОСТАНАК СВЕТ ДО ДАН ДАНАШЊИ,АМА БАШ САДЕ,ПРИРОДА И ЉУДИ НАЈПОКВАРЕНИЈИ!
Па добро деда,ако су се људи покварили,како се може природа покварити?
ДЕТЕ,ВИ ИСТРЕСАТЕ РАЗНО СМЕЋЕ И ЗАГАЂЕЊЕ ОД ТА ВАША НАЗОВИ ЦИВИЛИЗАЦИЈА У ПРИРОДУ,ТЕ СТЕ СВУ ПРИРОДУ ПОКВАРИЛИ И ОБОЛЕЛИ! СРАМ ДА ВИ БУДЕ! ЦИВИЛИЗОВАНИ ИЗРОДИ ОД ГОСПОД БОГ! НИЈЕ ВИ НИ ПРВА ДЕМОКРАТИЈА ВАЉАЛА ОД ПРЕДСЕДНИК ЗМИЈА,А КАКО ЋЕ ДА ВИ ВАЉА ОВА ПОСЛЕДЊА? ЈЕР СТЕ ПОСТАЛИ МЛОГО МУДРИЈИ У ЗЛО ОД ОНУ ЗМИЈУ ИЗ РАЈСКИ ВРТ.
Деда,дај ми званичне доказе о гласању у рајском врту,да гласање није лажирано и намештено.
ДЕТЕ,АЈДЕМО ПОЛАКО И ПО РЕДУ. ЈЕЛИ ЗМИЈА ИЗНЕЛА СВОЈ СТРАНАЧКИ ПРОГРАМ И ПОНУДИЛА ГА ЉУДИМА НА УВИД?
Деда,а који је то био програм њене странке?
ДЕТЕ,РЕЧЕ ЛИ ЗМИЈА ЉУДИМА : БИЋЕТЕ КАО БОГОВИ.
Јесте деда,то им је рекла.
А ЈЕЛИ ДЕТЕ ПО ТЕБЕ ТО ДОБАР ПРОГРАМ? КАДЕ БИ ЉУДИ У ТО ВЕРОВАЛИ,ДА ЛИ БИ ЗА ТО ГЛАСАЛИ?
Деда,то је најбољи програм који је икада ико могао да смисли и понуди својим гласачима.
А ДЕТЕ,РЕЧЕ ЛИ ЗМИЈА ЕВИ У РАЈСКИ ВРТ : НЕЋЕТЕ ВИ УМРЕТИ.
Тако је деда.То је змија рекла.
А ЧЕГА СЕ ДЕТЕ ЧОВЕК НА СВЕТУ НАЈВИШЕ ПЛАШИ, А НИКАКО ТО НЕ МОЖЕ ДА ИЗБЕГНЕ? ВРДА,ВРДА,АЛ НЕМА НАЧИН ДА ТО ИЗБЕГНЕ.
Деда,то је смрт.Боји се смрти.
КАДА БИ ТИ ДЕТЕ РЕКЛА СВОЈИМ ГЛАСАЧИМА : ВИ СВИ КОЈИ ГЛАСАТЕ ЗА МЕНЕ НЕЋЕТЕ УМРЕТИ! ДАЛ БИ ДЕТЕ ОНДАК НЕКО ЗА ТЕБЕ ГЛАСО?
Деда,ако би ми људи поверовали да је то заиста истина,сви би редом гласали за мене.
Е ДЕТЕ. ТО СУ БИЛА ДВА ДЕЛА ИЗБОРНОГ ПРОГРАМА ОД ЗМИЈУ. А КОЈИ ЈЕ ТРЕЋИ ДЕО ДЕТЕ? ДА ЛИ ЗНАДЕШ?
Не знам деда.Који је?
ДА ЛИ ЈЕ БОГ НЕШТО ЗАБРАНИО АДАМУ И ЕВИ У РАЈСКИ ВРТ?
Јесте деда.Забранио им је да једу са дрвета познања добра и зла.
А ДЕТЕ,ШТА ПОВОДОМ ТЕ ЗАБРАНЕ РЕЧЕ ЕВА ЗМИЈИ?
Деда,Ева рече змији овако:“Ми једемо рода са свакога дрвета у врту;Само рода с онога дрвета усред врта,казао је Бог;не једите и не дирајте у њ,да не умрете.“
А ШТА ЈОЈ ДЕТЕ ЗМИЈА ОДГОВОРИ?
Змија рече жени:“Нећете ви умријети;Него зна Бог да ће вам се у онај дан кад окусите с њега отворити очи па ћете постати као богови и знати што је добро што ли зло:“

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat