ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

SRBSKA SLOVA OD KOJIH PUCA KOMPJUTER

СРБСКА СЛОВА ОД КОЈИХ ПУЦА КОМПЈУТЕР


Деда,та твоја сорабска слова,ти печати из твоје књиге.Да ли је ико то проверавао и анализирао?
ДЕТЕ МОЈЕ,ДОЛАЗИШЕ НЕКИ ИНЖИЊЕРИ ИЗ НЕКАКИ ВОЈНИ ИНСТИТУТ У БЕОГРАД. НЕ ЗНАМ ДА ТИ ТАЧНО РЕЧЕМ ШТА СЕ РАДИ У ТАЈ ВОЈНИ ИНСТИТУТ. ИНЖИЊЕРИ МИ РЕКОШЕ : ДЕДА ДАЈ НАМ НЕКОЛИКА ТВОЈА СЛОВА ДА ИГ ТУРИМО У ВОЈНИ КОМПИЈУТЕРИ ДА ИХ ПРОВЕРИМО. ТЕ ТИ ЈА ЊИМА ДАДНЕМ НЕКОЛИКЕ СЛОВА. АЛ СА ТАЧНЕ МЕРЕ. ЈЕР ТО НИЈЕ СЛОВО, НЕГО ЈЕДНА ФРЕКВЕНЦИЈА ОД СВЕМИР,И МОРАДЕ ДА ИМА ТАЧНУ МЕРУ. ДЕТЕ,КАДЕ СЕ ПОТРЕФИ ТАЧНА МЕРА,ОНДАК СВЕМИРСКА СИЛА КРОЗ ТО СЛОВО БИЈЕ И РУШИ СВЕ ОКО СЕБЕ ШТО НИЈЕ У СКЛАДУ СА ПРИРОДУ БОЖИЈУ. А ОНИ ТИ ОД МЕНЕ ОНА СЛОВА УЗЕШЕ И МЕТНУШЕ У КОМПИЈУТЕРИ. А КОМПИЈУТЕР ДЕТЕ НЕ РЕАГУЈЕ. НЕ ЧИНИ НИШТА СА ОНА СЛОВА. А ОНИ ТИ МЕНИ ВЕЛЕ : СЛОВА ТИ ДЕДА НЕ ВАЉАЈУ!СВЕ СИ САМ ПИСО И ИЗМИШЉО! А ЈА ЊИМА РЕЧЕМ : ДЕЦО,ДАЛ ВИ СТАВИСТЕ СВАКО СЛОВО У ЊЕГОВА ПРАВА МЕРА, ШТО ВАМ ЈА РЕКО? А ОНИ КАЖУ : НИСМО! КАКВА ЈЕ РАЗЛИКА? СЛОВО ЈЕ СЛОВО ! АМА ДЕЦО,КАЖЕМ ЈА ЊИМА,ТУРИТЕ ВИ ЊИ У ПРАВУ МЕРУ! ПА ДА ВИДИМО ШТА ЋЕ ОНДАК ДА БИДНЕ! ДЕТЕ,ДА ТИ СКРАТИМ ПРИЧА. ОНИ ИНЖИЊЕРИ ТУРИШЕ СЛОВА У ПРАВА МЕРА, ПА ТО УТИСНУШЕ У СВОЈИ КОМПИЈУТЕРИ.
И шта беше онда деда?
ДЕТЕ МОЈЕ,ЧУДО СЕ ЗБИ! ОДМА ИМ ПОЦРКАШЕ КОМПИЈУТЕРИ! АЛ ИМ ИЗГОРИ И ИНСТАЛАЦИЈА ОД СТРУЈУ У ИНСТИТУТ! ЗАМЕТНУ СЕ ПОЖАР! ЈЕДВА ГА САВЛАДАШЕ! ДЕТЕ,ТО ЈЕ НЕКИ ПОЗНАТ ВОЈНИ ИНСТИТУТ У БЕОГРАД. ЗАМАЛ ИХ НЕ ИСТЕРАШЕ С ПОСО! ГОЛЕМУ ШТЕТУ УЧИНИШЕ!
Деда,да ли су они долазили поново код тебе?
ДЕТЕ,САДЕ НЕ ДОЛАЗЕ. НЕГО МЕ ОПТУЖУЈУ ДА САМ ХТЕО БЕЗ ПОСО ДА ИГ ОСТАВИМ. ДА САМ ЈА КРИВ ЗА ПРОПАСТ ОД ЊИОВИ КОМПИЈУТЕРИ. ДА САМ ЈА У СЕЛО НАПРАВИО НЕКАКУ СТОЧНУ БОЛЕСТ ЗА КОМПИЈУТЕРИ,НЕКАКИ ВИРУСИ! ЈА ТИ ДЕТЕ ЈОШТЕ НИСАМ НИ ВИДЕО ТАЈ КОМПИЈУТЕРИ УЖИВО. ЧУО САМ ДА ПОСТОЈУ. АЛ ОНИ СУ МЕНЕ ГОВОРИЛИ ДА СУ ЊИОВИ КОМПИЈУТЕРИ ЈАЧИ ОД СВАКО СОРАБСКО СЛОВО. ТЕ ОНИ ОЋЕ ДА ПОТУКУ СВОЈИ КОМПИЈУТЕРИ СА МОЈА СОРАБСКА СЛОВА КО ШТО СЕ БОДУ БИКОВИ ПО КОРИДУ. ДЕТЕ,ЈА ТИ О ТОМ НИШТА НЕ ЗНАМ, О ТА ТЕХНИКА. У ТО СЕ ДЕДА НЕ РАЗУМЕ.
Деда,то су ужасне ствари што ти причаш.Шта су уствари та твоја слова?Каква она имају зрачења и функцију?
ДЕТЕ,СВЕ САМ ТИ РАНИЈЕ ИСПОВЕДИО. ШТО НИСИ ПАМТИЛА?
Деда,не могу све да запамтим.Пуца ми глава од свих тих глупости заједно.Али,ево,цео наш разговор снимам на магнетофонску траку,па ћу цео наш разговор да преслушам када се будем вратила у Београд.
ДОБРО ДЕТЕ,ТАКО ЈЕ БОЉЕ ЈЕР САМ СЕ И ЈА МАЛО УМОРИО. ДА ТИ НЕ ПОНАВЉАМ СТАЛНО. АЈД ДА ПРЕДАХНЕМО. ДА ПОПИЈЕМ ЈЕДНА РАКИЈА. ГРЛО МИ СЕ ОСУШИ. ОЋЕШ И ТИ ДЕТЕ ЈЕДНУ?
Може деда,ако је права.
ПРАВА ЈЕ ДЕТЕ. ЛОЗОВАЧА. ПРЕСАДИО САМ ОВУ ЛОЗУ ИЗ МАНСТИР ХИЛАНДАР,ПА ОД ЊУ ПЕЧЕМ РАКИЈУ.
Деда,стварно ти је јака ова ракија! Наспи ми још једну!
АКО ДЕТЕ,ВАЉА СЕ!

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat