ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

STARINA NOVAK KOSMICKIM DRVETOM TAMANI ATLANTIDJANE

СТАРИНА НОВАК КОСМИЧКИМ ДРВЕТОМ МЛАТИ АТЛАНТИЂАНЕ


И деда,шта се десило када је Старина први почео да јуриша на Атлантиду?
ДЕТЕ,СТАРИНА ПРВИ ПОТРЧА ИСПРЕД СРПСКА ВОЈСКА КО ШТО ВОЈСКОВОЂИ И ДОЛИКУЈЕ. ТЕ ЗАМАНУ СА ОНО КОСМИЧКО ДРВО,ТЕ УДРИ ПО АТЛАНТИДУ! А СРБИ СА СВЕТИ МАЧЕВИ ЗА ЊИМ УДАРАЈУ И РУШЕ СВЕ ПРЕД СЕБЕ! АТЛАНТИДА СЕ СВА У КОМАДИ КРШИ А ОНИ ЂАВОЛИ У ЊУ ЈЕЧУ! АЛ ТИ ИСКОЧИ НОЈЕ ИЗ АТЛАНТИДУ КОЈА ЈЕ ТОНУЛА У МОРЕ С НЕКО МАЛО ВОЗИЛО СЛИЧНО НА ДАНШЊИ МОТОКУЛТИВАТОР,ТЕ БЕЖ У ЈУЖНА АМЕРИКА! ДЕТЕ,ГОНИ ГА СТАРИНА ПРЕКО МОРЕ,АЛ ОН УТЕЧЕ У ЏУНГЛА У АМАЗОНИЈА! НЕСРЕТНА МУ СУДБИНА БИ ДЕТЕ. ДОК СТАРИНА СТИЖЕ ДО ЈУЖНУ АМЕРИКУ,НОЈА УВАТИШЕ НЕКИ ИНДИЈАНЦИ ЉУДОЖДЕРИ,ТЕ ГА СКУВАШЕ И У СЛАСТ ИЗЕДОШЕ. А СТРИНА ТИ ПРОДУЖИ ЗА ПЕРУ СА СТАРИ СОРАБИ. ТАМО СУ ТИ БИЛА ПОСТРОЈЕЊА ОД НОЈЕ. ПА ТО СТАРИНА СВЕ СКРШИ И ПОРУШИ И БАЦИ У ТИХИ ОКЕАН! ТЕ ТИ РЕЧЕ НА ОНИ ИНДИЈАНЦИ КОЈЕ ТУ ЗАТЕЧЕ : ДАНАСКЕ САМ ВАС ОСЛОБОДИО ОД ЗЛИ НОЈЕ И ЊЕГОВА ВОЈСКА! ДАНАСКЕ ЋУ У КАМЕН УЦРТАМ ПЕЧАТ ОД БОЖИЈУ ЗЕМЉУ И БОЖИЈУ ВОЈСКУ! ТЕ УЗЕ МАЧ ПА У КАМЕН УЦРТА ПЕЧАТ ШТО ГА ВИ САДЕ ЗОВЕТЕ ВИЗАНТИЈСКИ КРСТ. МОРЕ,ТО ЈЕ ПЕЧАТ ОД БОГА ЖИВОГ! И НАРЕДИ ОНИ ИНДИЈАНЦИ : ДОКЛЕН СТЕ ВИ ЖИВИ И ДОКЛЕН СУ ЖИВИ СВИ ПОТОМЦИ ОД ВАШИ ПОТОМЦИ,ИМАДЕ ДА ЧУВАТЕ И ПОШТУЈЕТЕ ОВИ ПЕЧАТ! ЈЕР АКО ТО НЕ БУДЕТЕ ЧИНИЛИ А ЈА СЕ ВРАТИМ,ТЕШКО ТИ ЈЕ ВАМА! ДЕТЕ,ДА ТИ КАЖЕМ. ПЕРУ ЈЕ СТАРА СРПСКА ЗЕМЉА. ТАКО ТИ СЕ ЗАВРШИ ВЕЛИКИ ВОЈНИ ПОХОД СОРАБА НА АТЛАНТИДА И ЈУЖНА АМЕРИКА.
Деда,сада си стварно претерао!Сада тврдиш да је и Перу стара српска земља.Знаш ли ти уопште где је Перу деда,где се он налази?
ДЕТЕ,ЈА ИМАМ НАЈТАЧНИЈЕ ГЕОГРАФСКЕ КАРТЕ У ОВЕ КЊИГЕ ОД СТАРИ СОРАБИ! ЗНАДЕМ ТАЧНО И ГДЕ СЕ ПЕРУ НАЛАЗИ И ЗНАДЕМ ТАЧНО МЕСТО У ПЕРУ ГДЕ ЈЕ СОРАБСКИ ПЕЧАТ УЦРТАН!
Деда,може ли се тај печат данас видети?
ДАБОМЕ ДЕТЕ ДА МОЖЕ! ЈЕР У СВЕТ ЈОШ НИКО НЕ НАЂЕ ХРАБРОСТ ДА ГА ИЗБРИШЕ!
Ко је видео тај печат деда?
ДЕТЕ,ЗНАДЕШ ЛИ ТИ ОНО КАД УДАРИ ВЕЛИКА КРИЗА И ИНФЛАЦИЈА У ДРЖАВУ?
Знам деда.То никада нећу моћи да заборавим.
И ОНДАК СЕ У БЕОГРАД ПОЈАВИШЕ ДЕТЕ НЕКАКЕ ПРЕВАРАНТСКЕ АГЕНЦИЈЕ ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ НАШИ ЉУДИ У ИНОСТАРАНСТВО. А У СУСЕДНО СЕЛО ОД МОГ,МАЛО НИЖЕ ДОЛЕ ЗАГРАЂЕ ШТО СЕ ЗОВЕ,ИМАДУ ДОБРИ МАЈСТОРИ ЗИДАРИ. АЛ ЉУДИ НАИВНИ БЕЗ ШКОЛУ. ТЕ ОДОШЕ У ОНА АГЕНЦИЈА ДА ИХ ЗАПОСЛИ. А ОНИ ИМ КАЖУ : ИМА ПОСО ЗА ВАС У ПЕРУ. ИЗВАДИЋЕМО ВИ ПАСОШИ И ВИЗЕ,АВИОНСКЕ КАРТЕ. ИМАЋЕТЕ ТАМО ВЕЛИКА ПЛАТА,А НАМА ЋЕ ДА ДАТЕ УНАПРЕД ПО ШЕСТ ИЉАДУ АМЕРИЧКИ ДОЛАРИ ШТО ВАС ЗАПОШЉАВАМО. А ОВИ НЕСРЕТНИЦИ ПИТАЈУ : ШТА ДА РАДИМО У ПЕРУ? ШТА СЕ ТАМО ЗИДА? А ОНИ У АГЕНЦИЈУ ИМ КАЖУ : ИМА У ПЕРУ ЗИДОВИ ОД НЕКИ СТАРИ ИНДИЈАНЦИ. ТЕ ОЋЕ ДРЖАВА ДА ИХ ЛЕПО ОМАЛТЕРИШЕ И УГЛАЧА ДА БИДНУ РАВНИ. ИМАЋЕТЕ ТАМО ПОСО ЗА ТРИ ПУНЕ ГОДИНЕ. А ДЕТЕ ОВИ ТИ НЕСРЕТНИЦИ ПОВЕРОВАШЕ. ПРОДАШЕ СВУ СТОКУ ШТО ДРЖАШЕ,ТЕ ИСПЛАТИШЕ ПАРЕ У АГЕНЦИЈА. А ОВИ ТИ ЊИ У АВИОН, ПА ЗА ПЕРУ!
Деда,ако је већ превара у питању,зашто су их слали чак у Перу?Могли су негде ближе,у Мађарску на пример.
ПА ДЕТЕ,ЛОПОВИ КАД ТИ ОТИМЉУ ПАРЕ,ШАЉУ ТЕ НЕГДИ ДАЛЕКО,ДА НЕ МОРЕШ ДА СЕ ВРНЕШ ДА ИХ НЕ ПРОГОНИШ. ГОВОРИО ЈЕ ДЕДА ЊИМА : НЕ ИДИТЕ ДЕЦО! ТО ЈЕ ГРДНА И ГОЛЕМА ПРЕВАРА! АЛ МИ НЕ ВЕРОВАШЕ.
Зашто ти деда нису веровали?
ДЕТЕ,ДАНАШЊИ СРБИ ВЕРУЈУ САМО У ОНО ШТО ВИДЕ. А ДАНАШЊИ СРБИ ВИДЕ ЈЕДИНО СТАТУС И АУТОРИТЕТИ. А ДЕДА НЕМА НИ ВИЛА НА ДЕДИЊЕ НИ ВИЛА НА МОРЕ,НИ ДВОРЦИ НА ЖЕНАВСКА ЈЕЗЕРА ДА БИ БИО ВАЖАН ЗА ОВИ ЗИДАРИ ИЗ ДРУГО СЕЛО. НИТИ ЈЕ ДЕДА МЕЂУНАРОДАН ЕКСПЕРТ ЗА ПРАВА И ЕКОНОМИЈЕ ДА ПРЕДАЈЕ ПО СВЕТСКИ УНИВЕРЗИТЕТИ, ПА ДА БИ ДЕДУ ПРИЗНАВАЛИ. НЕГО ЈЕ ДЕДА ПУКИ СИРОМАХ. НЕМА НИ СТРУЈУ У КУЋА.
Деда,зашто ти једини немаш струју у овим селима у околини?
ЗАТО ДЕТЕ ШТО САМ БИО КОД ЧИЧУ ДРАЖУ У ЧЕТНИЦИ! КОМУНИСТИ НИСУ НИКАДЕ ХТЕЛИ ДА УВЕДУ СТРУЈА У МОЈЕ СЕЛО. А УЗДО САМ СЕ КАДЕ ЈЕ ДОШО ПРИНЦ ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК ДА ЖИВИ У СРБИЈА,ДА ЋЕ ОН ДА МИ ДОВЕДЕ СТРУЈА. ДЕТЕ,ЈА САМ СЕ У ДРУГИ СВЕТСКИ РАТ БОРИО ЗА СРПСКИ КРАЉ! НАЈВЕЋЕГ СТЕ СРБИНА СТРЕЉАЛИ УСРЕД БЕОГРАД,ЧИЧУ ДРАЖУ МИХАЈЛОВИЋА! ПА ЗАР НИЈЕ РЕД ДА МУ САДЕ ПОДИГНЕТЕ СПОМЕНИК У БЕОГРАД? И ДА ПОДИГНЕТЕ ЦРКВУ ПОКАЈНИЦУ! У КОГ ВИ БОГА ВЕРУЈЕТЕ? УБИСТЕ МИ ДРАЖУ!
Деда,немој тако.То је историја.Ми на то не можемо да утичемо.
ДЕТЕ,ДАЛ ТИ МОЖДА ПОЗНАВАШ НАШ ПРИНЦ ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК, КОЈИ САДЕ ЖИВИ НА ДЕДИЊЕ?
Деда,добро га познајем.
ДЕТЕ,МЕНЕ ЈЕ ЂЕНЕРАЛ ДРАЖА МИХАЈЛОВИЋ ЗАДУЖИО СА ЧЕТНИЧКА ЗАСТАВА ОД ЂЕНЕРАЛШТАБ. БЕШЕ ТО ЧЕТРЕСШЕСТЕ У БОСНИ. ЈА САМ МУ БИО КУРИР ДЕТЕ. ВЕЛИ МИ ДРАЖА : СИНКО,ТИ БЕГАЈ И СПАСАВАЈ ЖИВУ ГЛАВУ И НОСИ ОВА ЗАСТАВА У СРБИЈА. ЈЕР СМО МИ ОПКОЉЕНИ И СВИ ЋЕМО ДА ИЗГИНЕМО. АКО БОЖИЈА СРЕЋА ДА ТЕ ОСТАНЕШ ЖИВ, И АКО СЕ ИКАДЕ НАШ КРАЉ ВРАТИ У СРБИЈА,ПРЕДАЈ МУ ОВА РАТНА ЗАСТАВА! ПА САМ ДЕТЕ НЕШТО МИСЛЕО, ДА ЈА И ЈОШ ТРОЈИЦА СТАРИХ ЧЕТНИКА ПОЈАШИМО КОЊИ И ЗАПУТИМО СЕ ЗА БЕОГРАД. ТЕ ДА ПРЕДАМО ЗАСТАВУ КРАЉУ НА ДЕДИЊЕ,И ДА НАС РАСПОРЕДИ КО СТАРЕ ЧЕТНИКЕ НА ВОЈНА ДУЖНОСТ. ДА ИДЕМО НА ЈУЖНА ГРАНИЦА ОД СРБИЈУ,ДА СЕ БИЈЕМО С АРБАНАСИ!
Деда,не бих ти саветовала да то радиш.
ЗАШТО ДЕТЕ?
Деда,принц је само фигура на Дедињу.Он нема никакву моћ у држави.
А ДЕТЕ,ДАЛ ЋЕ ЈЕ НЕКАДЕ ИМАТИ? ОЋЕ ЛИ ГА СРПСКИ ПАТРИЈАРХ КРУНИСАТИ ЗА СРПСКИ КРАЉ?
Деда,добро познајем политичке прилике у Београду,и немој у то да се превише надаш.
ДОБРО ДЕТЕ. БИ ЛИ МУ ТИ ПОШТО САМ ПРЕВИШЕ СТАР ПОНЕЛА ОВА ЗАСТАВА ОД ДРАЖУ МИХАЈЛОВИЋ, И ПРЕДАЛА У ДЕДИНО ИМЕ,Е ДА ИСПУНИМ АМАНЕТ КОЈИ МИ ЧИЧА ДАДЕ!

Најновија открића на ову тему прочитајте на овом линку КЛИКНИ ОВДЕ

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat