ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

NAJSVETLIJA FORMULA OD SRBSKI RATNICI- JURIS

НАЈСВЕТЛИЈА ФОРМУЛА ОД СРБСКИ РАТНИЦИ - ЈУРИШ

Деда,како су се Срби у Првом светском рату тако силно борили?
ДЕТЕ,ОНИ СУ БИЛИ ЈУНАЦИ! ИМАЛИ СУ БОЖИЈУ ДУШУ У СЕБЕ,ТЕ ИМ ЈЕ ОНА ДАВАЛА ЖЕСТИНУ У БОРБУ. ЈЕР СУ БИЛИ ПОТОМЦИ ОД СТАРИ СОРАБИ! А ВИ ДАНАСКЕ УНИШТИСТЕ ВОЈСКА У СРБИЈА! ПРЕТОПИСТЕ ТОПОВИ У СТАРО ГВОЖЂЕ! ЧИМЕ БРЕ ДА СЕ БРАНИМО?
Деда,ми модернизујемо војску.
ДЕТЕ,ТО ТИ ПРИЧАЈ НЕКОМ ДРУГОМ! НЕКОМ ДРОГИРАНОМ НАРКОМАНУ НА УЛИЦА! НЕМОЈ ТО ДА ПРИЧАШ СТАРОМ ДЕДИ! СРПСКА ВОЈСКА ЈЕ РАЗОРУЖАНА И ПОНИЖЕНА. И САДЕ АКО НАС НЕКО НАПАДНЕ, И ПОБЕДИЋЕ НАС.
Деда,како то да су Срби освојили Атлантиду?
ДЕТЕ,СТАРИНА СЕ НИЈЕ ШАЛИО. ОН НИЈЕ ГЛУМИО НИ ПОЛИТИЧАР НИ ВОЈСКОВОЂА. ОН ЈЕ БИО ЗАПОВЕДНИК НА БОЖИЈА ВОЈСКА НА ЗЕМАЉСКА КУГЛА! ТУКУ ИЗ АТЛАНТИДУ СОРАБЕ СА СВА РАСПОЛОЖИВА СРЕДСТВА. ТРЕСЕ СЕ МОРЕ И ЕВРОПА,И СЕВЕРНА И ЈУЖНА АМЕРИКА! АЛ СТАРИНА ЗАПОВЕДИ СВОЈИМ ВОЈНИЦИМА СТАРИ СРПСКИ ПОЗИВ НА ЈУРИШ!


Komentar pukovnika Bogosava:
U NAJNOVIJE DOBA TU ENERGIJU ISPOLJIO JE RATKO MLADIC KOME SAD NEKE KILONJE SUDE U HAGU
Па деда,који је то стари српски позив на јуриш?
ДЕТЕ,ТО ЈЕ ОНИ ПОЗИВ КОЈИ СУ ИЗГОВАРАЛИ СВЕТИ ПЕТАР ЦЕТИЊСКИ И ВЛАДИКА ЊЕГОШ КАДЕ СУ ПРВИ ИСПРЕД СВОЈУ ВОЈСКУ ЈУРИШАЛИ НА НАПОЛЕОН И НА ТУРЦИ!
Деда,који је то позив?Да ли је то нека света формула?
ДЕТЕ,ТО ЈЕ НАЈСВЕТИЈА ФОРМУЛА ОД СРПСКИ РАТНИЦИ!
А деда,зашто је најсветија?
ЗАТО ДЕТЕ ШТО ЈЕ НАЈМОРАЛНИЈА! ТО ЈЕ БИО ЈЕДИНИ ПРИНЦИП ОД СРПСКУ ВОЈСКУ. И ДОКЛЕН СЕ СРБИ ЊЕГА ДРЖАШЕ,ДОТЛЕ ПОБЕЂИВАШЕ У РАТОВИ.
Па деда,каква је то реченица да је тако моћна,да Срби с њом побеђују?Постоји ратна тактика,постоје војне школе,а ти си све то занемарио,и хоћеш да је та твоја реченица јача од свих војних школа света!
ДЕТЕ И ЈЕСТЕ БИЛА ЈАЧА ДОКЛЕН СУ ЈЕ СЕ СРБИ ДРЖАЛИ.
Па деда,што си загонетан?Реци ми,ако то опет није нека тајна коју ми не смеш рећи.
ДЕТЕ,ТУ НЕМА НИКАКА ТАЈНА. У ПИТАЊЕ ЈЕ НАЈВЕЋА ХРАБРОСТ И ЈУНАШТВО КОЈУ ЈЕДАН ЧОВЕК МОЖЕ ДА ИСКАЖЕ ЗА СВОЈ НАРОД И СВОЈА ОТАЏБИНА. ДЕТЕ,ТА РЕЧЕНИЦА ТАЧНО ГЛАСИ : ЗАМНОМ ЈУНАЦИ!
Деда,није ваљда да је Старина први јуришао испред своје војске?
ЈУРИШО ДЕТЕ! НЕГО ШТА!
Деда,зар није нормално да је Старина остао у Врховном штабу и оданде координирао кретање своје војске и издавао команде?
ДЕТЕ,ТАКО СЕ ГУБЕ РАТОВИ. КАД СЕ БИЈЕШ СА ЂАВОЛИ И ЊЕГОВУ СИЛУ, ОНДАК ИДЕШ ПРВИ! ГАЗИШ ВАТРА ЖИВА! ТУ НЕМА ДА ИЗДАВАШ КОМАНДА! ТИ СИ КОМАНДА! ДРУГИ САМО СЛЕДЕ ТВОЈ ПРИМЕР КАКО СЕ ТРЕБА ТУЋИ СА ЂАВОЛИ!
А деда,кога је Старина оставио у Врховном штабу на Старој планини?
ДЕТЕ,СТАРИНА ТАМО ОСТАВИ ОНО ЧОБАНЧЕ ШТО ГА ЈЕ СПАСИО ОД ГРАНАТИРАЊЕ ИЗ БУГАРСКУ.
Деда,шта ће чобанче које не зна ништа о ратовању у Врховном штабу?Како оно може да чува Врховни штаб?
ДЕТЕ,СТАРИНА ГА ОСТАВИО ДА МУ СПАСЕ ЖИВУ ГЛАВУ,А НЕ ДА ЧОБАНЧЕ ЧУВА ВРХОВНИ ШТАБ. ЈЕР АКО СОРАБИ ИЗГУБЕ РАТ,ЗАДЊЕ ШТО ЋЕ ПАСТИ ТО ЈЕ ВРХОВНИ ШТАБ. А ДОТЛЕ ЧОБАНЧЕ ИМА ВРЕМЕ ДА ПОБЕГНЕ У ПЛАНИНА ДА СЕ СКРИЈЕ.
Деда,како један тако велики јунак и војсковођа у тако страшном рату има времена да размишља о једном чобанчету?
ДЕТЕ,ЧОБАНЧЕ ЈЕ ПРИШЛО СОРАБСКОЈ ВОЈСКИ. ОНО ЈЕ ЗА СТАРИНУ ИМАЛО ВЕЋУ ВРЕДНОСТ НЕГОЛИ МИЛИОНИ ЂАВОЉИХ ЛЕГИЈА ОД АТЛАНТИДУ И ЊИОВИХ СЛУГУ!

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat