ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Dragan Simovic: Polje Bele Svrage

Драган Симовић : Поље Беле Свраге

Наше мисли имају чудесно божанско дејство, поготову када смо преко Ума прикључени на Правасељенску Свест. Песнички речено, када смо мислима изравно повезани са Пољем Беле Сварге, илити са Пољем Космичке Прасвести, тада наше мисли уобличавају Стварност на Свих Дванаест Ступњева Великог Стварања.

Поље Беле Сварге могу да васпоставе и три Човека, ако су саобразна са Великим Духом Стварања, и ако су васаображена са Правасељенским Бићем Свести. Из Поља Беле Сварге може се дејствовати на Стварност, како у Највишим, тако и у Најнижим световима.

Велики Посвећеници тако дејствују у Свету, на дух времена, као и на Велики Дух Времена (а то је Дух Доба, Дух Ере, Дух Епохе!), чинећи дела Љубави и Доброте, како за свој Род, тако и за Човечанску Расу, па и за Мајку Земљу.

У времену долазећем, у времену што је већ дошло, и јесте, Велики Србски Посвећеници морају, већ у овом трену, да васпоставе Поље Беле Сварге (а то је оно што се у тајним братствима зове Егрегор!), јер ће једино тако моћи да се сачува и спасе преостало Бело Србство од Синова Таме, који су у овом времену жешћи него икад!

Шта је Поље Беле Сварге? Песнички речено, Поље Беле Сварге јесте енергетско-ментално-духовни штит, од којега се одбијају све енергетске и менталне стреле Синова Таме. Надаље, то је мрежа неуништивих енергетских влакана која стварају наше божанске мисли, а та енергетска влакна некада и вековима остају неразграђена, чувајући Биће и Суштаство једног народа. У овом времену, Срби су, заиста, једини народ који нема васпостављено Поље Беле Сварге, и, ако то не учинимо у овом часу, бићемо, напросто, већ колико сутра, заувек поништени од Синова Таме.

Шта нам је чинити?


Пре свега, Србски би Посвећеници требало, преко електронске мреже на Интернету, да васпоставе и ону још тананију, још суптилнију, енергетску и менталну мрежу! Искуство Великих Посвећеника казује да су и компјутер и Интернет веома осетљиви на наше мисли. Опити Великих Посвећеника казују да усредсређене мисли, уз јаку имагинацију и визуализацију, могу и на даљину да утичу на рад компјутера и Интернета. Један Србски Посвећеник сведочи, да је ментално издавао наређена компјутеру да дејствује искључиво преко ћириличног писма, и каже, да већ после кратког времена компјутер није хтео да прихвати ниједно друго писмо, све док га Посвећеник није рашчинио од тих чини!

Ово чудно звучи уму заробљеном у тродимензионалном свету, али уму који је прешао пети ступањ креативне имагинације, ушавши у поље Петог Пространства Стварања, то је посве разумљиво и остварљиво.

Србски Егрегор могу да васпостављају по тројица, по деветорица, по тридесет и тројица посвећеника, у заједници или понаособ, али свесно и самосвесно, а то значи, при пуној и чистој Правасељенској Свести, преко Дванаестог Ступња Стварања. То ће бити енергетска и ментална србска мрежа која ће се прожимати са електронском информационом мрежом. Шта ће то у стварности да значи? Опет, песнички речено, то ће да значи, да нико преко те србске мреже неће ни моћи ни смети да шири неистине о Србима. Свака лажна информација, у трену, биће самопоништена!

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat