ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Kosovski Srbi na braniku Srbstva i Slovenstva


Косовски Срби
на бранику Србства и Словенства

Драган Симовић


Поробљена Господо Србска, Успавана Господо Словенска, ако вам још нико није јавио, ево јавља вам Србски Песник, да су Косовски Срби, у овом часу, на бранику Србства и Словенства.
Они су осветлали Образ Свеколиког Србства и Словенства, они спашавају ово мало Србске и Словенске Душе, они усправљају и подижу ка Светлости Србски и Словенски Дух и све оно што је Србско и Словенско, све оно што мора бити Србско и Словенско, све оно што се Србским и Словенским одувек звало и што ће се заувек звати.
Косовски Срби, голоруки, својим телима и својим Великим Срцем, бране Свеколико Србство и Словенство од нових варварских хорди, од белосветских фашистичких банди, од свеколиког зла и мрака дивљег западног света.
Србска Господа је поробљена а Словенска Господа успавана.
Не чуди ме поробљена Господа Србска, већ ме брине успавана Словенска Господа која још не схвата, да је рат против Косовских Срба, уистини, рат против Свих Словена, против Свеколиког Словенства.
Зар то, заиста, не видите, Господо Словенска, или не желите да видите, или, пак, не смете да видите!
Да ли знате, Господо и Једна и Друга, да су Косовски Срби најжилавији, не само Србски, већ Словенски ентитет, да су они најчвршћи и најхрабрији Народ европски!
Косовски Срби, ако ћемо рећи Истину, а морамо је рећи, спашавају и зачамалу Европску Душу!
Европа ће се горко кајати што води овај прљави, овај подмукли рат против Косовских Срба, уистини против јединих оних што спашавају не још посве поробљену и не још сасма згаснулу Европску Душу!
Кад се разићу ови тмасти облаци над Србијом и Европом, кад буде грануло Ново Сунце и обасјало Свет у долазећем Новом добу, тада ћете сви ви схватити да су Косовски Срби били једини чувари Прометејеве Ватре, да су они једини пружили отпор Синовима Мрака у овом светом часу! Да су осветлали образ Човечанској Раси.
Вама све ово сада патетично звучи, зато што вам је Велики Брат поробио и душу и срце и ум и снове, али кад се будете ослободили ропства Великог Брата, кад будете изишли из Тамнице, тада ћете, тек тада, разумети и схватити да ово нису биле патетичне, већ суште и суштаствене речи Песника Србског!
Господо, Господо моја, чините како хоћете, чините што год хоћете, али све што чините, и све оно што не чините а требало би да чините, то се у Душу и вашу и нашу уписује. То се уписује и у Човечанску Душу, као и у Душу Мајке Земље.
Они који данас спашавају Свето Косово спашавају и Мајку Земљу!
Песников задатак је био да вам напише ово писмо, и Песник је свој задатак обавио.
Косовски Срби сада чекају одговор од вас, на ово писмо, вама упућено, Господо Словенска и Европска!
Издајство је, само да знате, страшније од смрти!

На крају, једна Песникова филолошка илити језичка опаска. Постоји тзв. песничка слобода, а то значи, да је Песник посве слободан, да пише велико или мало слово онако како му налаже његово песничко биће!

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat