ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Duh Slovenstva


Дух Словенства

Свјато Доба Стриборије

Драган Симовић

Само једна једина реч Истине,
Исцелиће Живот
У свим световима!
(Песник Брезових Шума)


Из Језгра Прасуштаства већ нас запљускује тајинствена милост, која ће ускоро обујмити Мајку Земљу, и низвести се у све словесне душе усаображене са Великим Духом Стварања. Све старо, везано за вештаство и таму, полако се преиначује у духовно и светлосно. Отуда страх, и трепет и дрхат, у свих оних душа које се, до сада, још нису определиле за Унутарњу Светлост.
Све нам, у нама и око нас, када смо у стању тиховања и тишине, тајносано сведочи о Великим Променама.
Напросто, најпре осећамо, а онда почињемо и да запажамо, да ништа више није као некад. Ни вода ни ваздух, ни биљке ни животиње, ни дрвета ни тице. И као да је све то већ уписано, негда и негде, како у времену тако и у простору!
Већ се у прах осипа све оно што су Сенке и Утваре, слуге Великог Мрца којега још и Великим Братом зову,
стварале и градиле у последњих седамдесет и седам векова Велике Опсене.
Почиње Свјатодоба Пробуђених Словена. Свјатодоба Словенске Душе, Свјатодоба Словенског Духа Стварања.
Словенски Дух Стварања преузима водство Мајке Земље. То је већ почело, иако још многе душе нису свесне тога, будући да су вековима обитавале у сеновитим долинама незнања. Душе које још нису словесне и освешћене, бивају узнемирене и збуњене променама, што су изазване појачаним дејствима божанских зрачења која крећу из Језгра Прасуштаства.
Отуда ројеви отровних стрела, одапетих са Тамне Куле Запада, лете према Словенима, изравно према Србима и Русима, будући да су само Срби и Руси сачували прасећање на Свјато Доба Стриборије.
Овде следи песничка разјасница.
Свјато Доба Стриборије (а што је свето предање о Хипербореји, како су неупућени преиначили и изокренули изворно име Стриборије!), јесте, уистини, Доба Богова. Стриборјани су били чувари и носиоци веда илити светог знања Сварога Сваруне.
Срби и Руси, као изравни потомци Стриборјана, снова преузимају водство мед иним расама, зарад спасавања Мајке Земље.
Тако се, истовремено, један круг затвара, и нови круг отвара, око Пупка Пра Васељене.

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat