ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Stvaranje mita o Srbima


Стварање мита о Србима

Нови ратници светлости на косовским барикадама

Драган Симовић


Србима се, у последњих стотину година, много штошта догодило. Ниједан ини народ, колико ми је знано, није пролазио кроз такве патње и страдања, кроз такве ужасе и грозоте. Ни против иједног другог народа није вођен тако прљав рат у повесници човечанске расе. Ниједан други народ, у двадесетом веку, није буквално биолошки преполовљен.
Рат против Срба, из двадесетог века, прелио се и у двадесет и први век.
Грозан рат! Страшан рат! Ужасан рат!
Свеколико зло овога света, све оно најмрачније у разним и различним религијама и идеологијама, ујединило се око једног јединог адског и тартарског плана, а план се зове уништење и истребљење Србства, и затирање свега што је Србско!
Заиста, ово је повратак у оно праисконо, митско и митолошко време, кад се вођаху ратови између синова светлости и синова таме. Ово је време стварања новог мита о Србима.
Овај мит о Србима, ратницима светлости, који воде свети рат против хуманоида, остаће записан у Акаши, у Летопису Сварге, за сва будућа поколења у вечности.
И заиста, већ сад круже легенде и митови, каже и саге о Србима диљем и широм Земљиног шара, као о јединим бунтовницима, јединим устаницима у свеколиком поробљеном свету.
Косовски Срби, и несвесно, незнајући, стварају тај мит о србским ратницима светлости.
Све је више пробуђених појединаца и личности у свету, који освешћују и схватају шта, уистини, чине косовски Срби. И све их више долази у Србију, и одлази на Свето Косово, да душом својом, и срцем, дају подршку онима који воде свети рат против адских и тартарских војски.
Свето је Косово, уистини, Нови Армагедон.
Ту се води свети рат између Светлости и Таме.
Косовски ратници светлости на барикадама бране светињу над светињама! Бране Живот од Смрти!
Верујем и знам, да ће се ова прометејска ватра косовских Срба проширити убрзо на васцели свет.
Европа ће бити пуна барикада! И Америка!
Биће барикада свуда на Западу, биће барикада свуда онамо где хуманоиди, синови таме, владају над људима.
Зато је толика повика на косовске Србе! Зато је толика бука и халабука! Све се у мрачном свету Великог Брата удружило да ушутка, да затре, косовске ратнике светлости!
Да се прометејска ватра не би проширила на свет!
Зато и желе да затру Србе.
У србској души још је жива ватра прометејска. Срби су сејачи семена бунта. Срби не пристају на задат живот, на поробљен ум.
Зато сви морамо, макар у мислима својим, да подржимо, да осоколимо, ратнике светлости на косовским барикадама.
Морамо да их подржимо због Прометејеве ватре бунта!
Не бране косовски Срби само себе, они бране све нас, сваког од нас понаособ, све оне будуће и далеке који једном морају доћи.
Словени, пре свега, морају да охрабре и подрже косовске ратнике светлости, а онда и сви ини, у Европи, духа слободарског.
Сви они који желе да растргају ланце Великог Брата, ланце нових варварских хорди, ланце неокапиталистичких фашиста и тартарских човекомрзаца!
Верујем, и знам, да је ово рођење новога мита о новим ратницима светлости!

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat