ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Srbski svetlopis i evrounijatska tamničina


Србски светлопис
и евроунијатска тамничина

Драган Симовић

Сваки човек, па и сваки народ, долази на овај свет са некаквим светлосним записом, са одређеним божанским и предачким жигом, са духовним ходом и проходом, са светлосном потком, у којој је све записано, и уписано, од почетка без почетка све до свршетка без свршетка.
То је оно што неки називају генетским кодом, мада је светлосни запис илити светлопис много ближе суштини и суштаству самом бићу човековом. Ми смо бића светлости, светлосна бића, а то значи да је светлост и потка и основа нашег тајиственог ткања које се зове живот у Божанској Свести и Свесности.
Оно што један народ разликује од других народа, то је управо тај тајинствени и танани светлопис, ти непоновљиви невидљиви дарови Великог Духа Стварања. Песнички речено, то је душа народа!
Србски светлопис је најближи руском светлопису, и са становишта једне духовне науке, Срби и Руси могу се сматрати једним те истим народом.
Са било којег становишта било које опитне науке о човеку, када бисмо вршили упоређивања Срба и Руса, дошли бисмо до закључка да је то један јединствен и, у стваралачком смислу, непоновљив народ.
Светлосни запис србског народа садржи божанску искру, честицу Великог Духа Стварања, и по томе се Срби разликују од свих иних народа у којих је та божанска стваралачка искра давно утрнула, а можда никада ни постојала није!
И управо је због те божанске искре стварања, уистини, и вековни прогон Срба од свих иних народа.
Једна тајна духовна наука, чији творци и оснивачи нису Срби, управо о томе говори. То је заиста наука Новог доба, будући да обједињује разне области и гране једне свеобухватне духовне науке, једног свеобухватног и свеколиког погледа на живот и постање светова.
По тој тајној духовној науци, синови таме, који су слуге и слугине слуге Великог Брата, имају задатак да истребе Србе и Русе, да се не би та божанска и слободарска искра пренела и на ине народе, односно, да Срби и Руси не би заразили поробљени остатак човечанске расе, илити песнички речено, да се не би догодио свечовечански народни устанак против прикривених и скривених тлачитеља и мучитеља човечанства.
Видите, све вам ово звучи тако бајковито и тајинствено, и вама је тешко да поверујете у то, јер су вас од детета учили да не верујете у бајке и у чудесне приче и у волшебне скаске. А не знате да су у бајкама и митовима највеће истине овога света, односно да је то једина истинита повесница човечанства!
За све то се побринуо Велики Брат давно, па је пре три столећа у први план избацио она учења, оне науке, које ће вас удаљити од Истине, од Светлости Духа, од бајки и митова, од снова и маште, како бисте ви веровали само у видљиви и опипљиви вештаствени свет, и како бисте поверовали у своје мајмунско порекло, одричући се својих божанских предака.
У двадесетом веку вођена су два велика рата за истребљење Словена, превасходно Срба и Руса. Сви су се западни народи удружили око те адске и тартарске идеје, да би побили на десетине милона Срба, Руса и иних Словена. Сви западни народи су задојени праисконом мржњом према Србима и Русима. У њих је та мржња према Србима и Русима толико дубока, толико јака, да ће они пре изумрети неголи се излечити од те мржње.
Само лаковерни Срби и Руси могу да поверују да на Западу имају пријатеља.
Заиста, само лаковерни и слабоумни!
Свако ко заговара улазак Србства и Србије у евроунијатску творевину, тај је лукави и подмукли непријатељ Србства. Срби који желе да уђу у евроунијатску тамницу, подсећају ме на марву која сама иде на кланицу.
Запад је већ давно одсвирана мелодија, и давно прочитана књига.
Има књига које се само једном читају, и никада више.
Запад је та књига којој се никада више не враћамо.
То је цивилизација лажи коју су створили људи лажи.
Људи лажи и људи зла!
То је цивилизација смрада, која је смрадом опоганила нашу Мајку Земљу.
Мајка Земља вапије са спасом, позивајући и призивајући синове и кћери светлости да је одбране и спасу од синова таме.
Ако ми не спасимо Мајку Земљу, ни Мајка Земља неће моћи више да спасава нас!

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat