ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Poslanstvo Srba u Novom dobu


Посланство Срба у Новом добу

Драган Симовић

Пријатељи драги, родољуби и отачественици србски, сви ви који имате свест о Стриборијском Србству, о Ведском Србству, сви ви који знате ко сте, чији сте, одакле сте пошли и куда и камо, а и зашто идете, вама се, као једнак једнакима, као један од вас, у Духу, у Светлости, обраћам; уистини, обраћам се вама, пријатељи драги, са сврхом и смислом.
Пред нама се, у овом времену, налазе веома важни задаци и послови; они задаци и послови чијему је извршењу требало да приступимо још пре два столећа, а ми смо их што из немара и нехаја, што због лијености духовне и умне, а што, опет, због низа околности произишлих из светских збивања и дешавања, дуго одбијали да сагледамо, те да у том светлу сагледавања, созерцавања и освешћивања приступимо, темељно и одговорно, њиховом остварењу и испуњењу.
Ви добро знате да је велика одговорност бити националиста, бити патриота (мада ја више волим да узимам изворне србске речи: родољуб и отачественик!), зато што националисти и отачаственици преузимају велике задатке, а следствено томе и велике одговорности, на своју кичму, на своја плећа.
Пре свега, морамо да разјаснимо ко јесте националиста, и ко јесте патриота, да бисмо могли доцније да говоримо и о посланствима, илити о задацима и дужностима.
Националиста је човек који следи сунчеву осу, илити сварожницу, односно вертикалу, и он је, као такав, словесно и одговорно биће, биће одговорно како пред живим Богом, тако и пред Родом и Родином, пред Прецима али и пред Потомцима. Значи, националиста (ова реч истовремено покрива и реч патриота!) јесте самосвесно биће, човек који себе развија у личност, угледајући се на свога Створитеља, на Духа Стварања, на своје Божанске Претке.
Заиста, националиста никада не може бити несувисло, несловесно, непросвећено, необразовано биће, већ само човек, и то човек личност, неко ко зна ко је, и чији је, одакле је пошао, и куда и камо иде. То је одговоран човек, а одговоран је зато што је слободан; јер само слободан човек може бити одговоран човек; а слободан је зато што се не продаје ни за каква блага овога света. Слободан је зато што служи Богу Створитељу и Великом Духу Стварања, а кад служи Богу и Духу онда он мора да служи и Роду, Племену, Прецима, Језику, Вери својих Предака, својих Великих Отаца.
Зашто је данас мало истинитих, словесних и освешћених националиста?
Зато што је редак Човек (много је људи, али је редак Човек!), ретка је Личност, ретки су посвећеници; а посвећеници су они који се жртвују, како за племе своје тако и за род свој;
Зато што је мало оних који следе сунчеву осу, мало је оних који се држе божанске вертикале, мало образованих и продуховљених, мало ратника и посвећеника светлости;
Зато што је мало оних који се присећају и сећају да су потомци Синова Неба, да су потомци Великих Предака, да су од рода и племена Белих Ведских Срба, од рода и племена Стриборјана, односно Хиперборејаца, да су унуци Сварогови и синови Велесови, да су расни Аријевски Срби, да су Словени Санскрићани, творци Светих Веда и Светих Књига Србских, да су створени и рођени да буду богови у Богу и са Богом, да су у свет послани за дела најузвишенија и најдивотнија!
Ето, пријатељи драги, зашто је данас мало освешћених и посвећених србских, словенских националиста.
Има још један разлог, можда још значајнији, зашто је данас мало истинитих националиста.
Зато што је сама идеја националисте у двадесетом веку много загађена и затрована. Загађењу и тровању саме идеје националисте највише је допринела германска раса (која не припада Аријевској и Хиперборејској божанској раси, већ је ту свету божанску идеју свесно и са сврхом посве изокренула и изопачила!), да би Ведске Србе и Беле Словене осујетила у свом посланству, односно да би за читаво столеће одгодила правасељенске задатке и послове који стоје пред Србима и Словенима у Новоме добу Духа Великога, Духа Стварања.
Бити националиста, то није мржња, то није злочин, то није прогонство иних племена и иних народа, већ, пре свега, велико посвећење у највишим световима Духа Великога, посвећење за Велику Мајку Земљу и за Велико Духовно Биће Пра Васељене, али посвећење и за Род Свој и за Родину, за Домају, за Матушку, за Родну Груду.
То је стварање Пра Васељенског Белог Братства у Светлости Духа.
Германи, као вековни и заклети непријатељи Срба и Словена, све што имају у својој култури и у свом језику, то су позајмили и присвојили управо од оних које највише мрзе, а мрзе зато што не могу да живе без мржње, зато што морају некога и нешто да мрзе.
Али, о германској раси нећемо сада да беседимо, јер није уопште важна за наше посланство, нити вас више моженити изненадити нити, пак, осујетити, будући да смо ту расу давно прочитали. Њу ће појести мржња коју носи у себи, зато што је мржња најпогубнија за оног ко је носи и живи у својеме бићу.
Националиста, посвећеник, не расипа божанско дејство на ниске страсти и емоције;
њему су страна осећања зависти и пакости, мржње, љутње и беса;
он не кује завере против других, против иних, ни против кога;
он је увек слободан од свега тога;
он је узвишен и посвећен само Божанском Делу;
он је истинити Ратник Светлости који зна свој Пут, који је посвећен Путу и једно са Путем;
он је савладао страх од људи и света;
он зна да је бесмртан и вечан;
он зна да је одувек и заувек једно са Оцем својим, и једно са Духом Великим.
Заиста, у Новоме добу, а то и јесте Ново доба Духа Стварања, Ново доба србског и словенског посланства, као што и слутите, а вероватно и знате, нас очекују велики задаци и значајни послови на васпостављању Свесловенског јединства, али јединства у Божанском Бићу, будући да то од нас очекује како Мајка Земља, тако и Духовна Пра Васељена.
Шовинизам и фашизам, гле, рађа се управо тамо где не постоји свест о националном бићу!
Стога ће американски фашизам бити велико зло у савременом свету, ту ће да се васпостави таква диктатура и таква тиранија каква никада раније није постојала у повесници човечанства!
Европска унија у стопу прати Америку, прати је по мржњи и злу!
Будућност Србства и Србије није на Западу, већ на Истоку, на Словенском Истоку.
Словенска Евроазија
то је будућност свих словенских народа!
Ако то не схватимо и не освестимо у овоме часу, ми ћемо бити изгубљени већ у овоме веку.
Појешће нас американски и евроунијатски фашизам.
Биће као да нас никада и није било.
Али Песник мора да верује, да до тога неће доћи.
Мора тврдо да верује, да ће његов Род да препозна велико зло које се са западних страна ваља, да пороби и сатре свеколико човечанство.
Светлост је вазда долазила са Истока.
Светлост Духа Стварања!

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat