ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Trista Srbskih Posvećenika


Триста Србских Посвећеника

Песничке просневалице
и јасновиделице

Драган Симовић


Нама је, уистини, у овом времену, као и у Вечности, у Вечноме Сада, најважније да дејствујемо из Поља Беле Сварге, а то је Поље Божанске Свести, те да, саобразно с тим Начелом, васпоставимо Србско Духовно Језгро, које би се простирало на свих Дванаест Ступњева Великог Духа Стварања. Тиме бисмо ојачали, и Одозго, из Највиших Духовних Светова, заштитили Биће и Битије Божанског Србства, које има Пра Васељенско посланство у Словенском Новом добу.
Наши нам Велики Преци поручују из Духовних Светова, да би Триста Посвећених Срба, који би се сабрали у једно Духовно Језгро, могли да створе духовни и дејствени штит над Ведским Белим Србством за сва времена.
Тај би духовни и енергетски штит, песнички речено, штитио Србство од свих магијских, парапсилошких и иних енергетских утицаја, од свих дејстава Синова Таме, који преко својих видиљивих и невидљивих војски воде све видове специјалног рата, и то, превасходно, из астралних и менталних поља човечанске свести и свесности, а са сврхом и намером да посве поробе човечански ум и дух.
Уистини, то Братство од Триста Срба Посвећених требало би да распростре духовну, енергетску и информативну мрежу над Свеколиким Србством, како у вишим тако и у нижим сферама Божанског Стварања.
Триста Србских Посвећеника дејствовали би, истовремено, и понаособ и у заједници, и индивидуално и колективно, али усаображено, синхронизовано, свако спрам талената својих.
Они би покривали сва поља, све области, људског дејственог и стваралачког битисања, од духовности и образовања, до војске и привреде.
Свако би од њих био најбољи у својој области, свако би од њих био експерт у свом позвању.
Свако би од њих Тристаорице деловао, у исти мах, како по Сварожници тако и по Обзорници, распростирући позитивно дејство о Белом Србству, једнако у простор-времену као и у Вечности.
На три јака стуба, на три снажне касте, почивало би ово здање Белих Срба каста духовника, каста ратника, и каста уметника и иних стваралаца.
Тристаорица би вазда дејствовала скривено, тајно и тајинствено, и нико изван Прстена Тристаорице не би ништа знао о њима.
Они би се, по потреби, смењивали и замењивали кружно; и кад би неко од њих напустио овај свет, онда би задатак (а и то је веома значајно!), двестадеведесетидеветорице био да што пре про пронађу новог (Тристотог!) посвећеника у Пољу Белог Србства изван тог Прстена Посвећених.
Ово је један од начина, да се Бело Србство заштити и сачува у времену садањем, пред најездом дивљих хорди хуманоида и западних фашистичких легија које, напросто, кидишу да урнишу и сатру и затру Бело Србство.

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat