ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Uspon Slovena u Novom dobu


Успон Словена у Новом добу
Песничке просневалице и промислице

Драган Симовић

Удружиће се све мрачне силе овога света, под водством Господара Таме, да осујете Посланство Словена у Новом добу, али Наум и Намеру, Духовних Твораца Пра Васељене, нико неће моћи да преиначи.
Тако је записано у Летопису Сварге, у Књизи Живота Белих Стриборјана, који и данас тајинствено обитавају у просторвремену и у вечности, у Пурпурном Прстену Звезде Вечерњаче.
Успон Словена (превасходно Руса и Срба), у духовним световима, гле, већ је започео!
Сврха и смисао Посланства Словена јесте исцељење и одуховљење Човечанске Душе, која је последњих векова, преко везивања за Вешстаство, сасма потонула у Таму.
Никада, у повесници Човечанства, како лична тако и општа, заједничка душа, дакле, Човечанска Душа, није била на тако ниском ступњу правасељенског и божанског духовног развоја!
Величајући и славећи само Ум и Разум, Човечанство је, испавши из Поља Божанске Свести и Свесности, окренуло путем наниже ка метафизичкој тами и студени. Успут је губило један по један порив илити подстрек Животворне Душе, напуштајући Царство Будног Стваралачког Сневања и Сновања, да би се, на концу свега, посве удаљило од Светлости и Милости, односно од самог Праизвора Живота.
Уколико би се догодило да Тама Света, уистини, осујети Посланство Словена, односно оживотворење и обожење Човечанске Душе, онда би Човечанство, као правасељенска и божанска Раса, посве ишчилело из Поља Божјег Стварања.
Онда би и само поновно стварање Човека као таквог (као таквог Бића По Себи!), било доведено под знак питања!
Ништа више, али, уистини, ништа више, не би било као некад у Пољу Божјег Стварања! 

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat