ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Poništenje dejstva Zveri


Поништење дејства Звери

Драган Симовић

И гле! србски и руски Посвећеници Светлости, усаображени са Великим Духом Стварања, делају на поништењу дејства Звери, распршујући овоје Таме око Бића Мајке Земље.
Сви Бели Шамани, србско-руски Синови Неба, Богоосвешћени Посвећеници Србства и Словенства, васпостављају, и већ су васпоставили, Поље Божанског Пра Дејства, не само над Србијом и Русијом, него и над Словесним Бићем Свеколиког Света.
Од Божића Сварожића, од Рођења Младога Сунца, сви они који су усаображени са Великим Духом Стварања, осетиће како слаби и малаксава дејство Звери, и како се распршују овоји Таме око Суштаства Мајке Земље, и како су им бистрије мисли и јасније слике у Језгру Душе, и како се поступно чисте и лагано исцељују сва њихова тела изнутра.
Истине ће се од сада објављивати само на Посвећеном Језику Белих Срба, и на Писму које се Србица зове, будући да тај Језик и то Писмо наши заклети праискони непријатељи никада неће моћи да разумеју.
Све оно што није усаображено са Пра Васељеном и са Великим Духом Стварања, никада неће успети да проникне у тајне и тајинство Светога Језика Белих Срба!
Пра Васељенско Божанско Дејство слапи и слива се низ речи и гласове Светог Језика, као и кроз облике писмена Србице
(а Србица је оно што ви ћирилицом зовете!),
и шири се, и простире се, свим пространствима и ступњевима што су усаображена са Душом и Духом Пра Васељене.

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat