ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Ако Србије буде, онда ће и нас бити


У својим дневничким белешкама Херман Хесе има један диван оглед о патриотизму и родољубљу, где он нагласак ставља управо на оне лажне патриоте, које назива ура-патриотима и буђелар-патриотима, а којих би истински патриоти и посвећени родољуби морали највише да се клоне и чувају.
Време које долази, а које је већ дошло, управо ће то разоткрити и обелоданити у нас, у Србији. Ових неколико недеља пред председничке и парламентарне изборе у трену ће показати ко је ко на политичкој сцени Србије.
Како ћемо разлучити истинске патриоте од лажних патриота?
Веома лако!
Истински ће патриота, истински родољуб, превазићи сваку личну сујету и таштину, и тражиће да се удружи са свим другим патриотима у стварању јединственог патриотског блока, јер је одговоран, и свестан, да се само заједничким наступом, заједничким патриотким снагама, може савладати противник, будући да је овде, не само песнички, већ и буквално, реч о противнику и непријатељу, у оном изворном значњу речи, србског народа!
Лажни патриоти, илити хесеовски речено, ура-патриоти и буђелар-патриоти правиће своје рачунице и интелектуалне комбинације и спекулације. Они ће вазда да се снебивају, да се нећкају, да се позивају на ова или она философска и интелектуална начела, на своје ставове, на свој философски поглед на свет, на друштво, на државу, на нацију, на демократију. Они ће измислити стотину и један разлог да се не удруже и не уједине са другима, који су њима сродни и блиски.
Такви су најопаснији! Највише нам се ваља чувати лажних родољуба и орук-патриота! Зато што управо они највише збуњују и слуђују овај напаћени и толико пута преварени србски народ!
По мени, а то је, уистини, моје виђење, као и виђење неколицине пријатеља ми, требало би да се створи снажан патриотски савез, у који би ушли ови покрети: Двери српскеСлободна СрбијаНашиЕколошки покрет  Србије – Никола Алексић, као и ина патриотска, родољубива и србска евроазијска друштва, и, наравно, неке од већ давно основаних патриотских странака, уколико то заистински желе.
Надаље, ми морамо бити свени тога, да је она друга страна, која презире све србско и словенско, посве сложна и јединствена, да има јаку и свеколику подршку непријатељског нам Запада, да она надзире све електронске и писане медије у Србији, те би, с тим у вези, требало обавезно да позовемо, превасходно, и посматраче из Русије, Бразила, Индије и Кине, будући да ће западни посматрачи, у то сам уверен, радити и навијати за противничку страну, односно, да ће западни посматрачи заједно са влашћу учествовати у крађи гласова.
Ово је веома важно да освестимо, и да знамо!
И још нешто.
Ако већ ову евроунијатску коалицију подржавају све западне амбасаде, ако им све западне земље дају новац ипишу програме за изборе, зашто ми онда не бисмо тражили помоћ од, рецимо, руске, кинеске, бразилске, индијске и сваке друге источне земље и амбасаде!
У противном, онда ту нема поштених и равноправних демократских избора! Онда је све ово фарса и опсена! Ово је само мој предлог за размишљање.
И, нека ми опросте они патриоти и родољуби, који се не слажу са овим мојим виђењем!Сваки истински патриота, верујем да већ зна ово што ћу, на концу, рећи:

Ако Србије буде, онда ће и нас бити!

1 коментара:

Анониман,  8. август 2012. 13:40  

Srbije će možda da bude, eto zvali su je Jugoslavija, ko zna kako će se u budućnost zvati. Ali, Srba nema, niti će ih pod ovim okolnostima biti. Ako se Gospod bude pojavio 2024, do tada će srbi, sa pravim srbskim genom izumreti, jer deca ne rađaju decu. Požurite malo. Bog je milosrdan, valjda to neće dozvoliti

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat