ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

BOZIJE UPOZORENJE: Voda crvena kao krv u mnogim zemljama sveta


И други анђео затруби;
и као велика гора огњем запаљена паде у море;
и трећина мора поста крв.
Откр. 8,8.
У Библији се говори о томе да ће реке постати црвене као крв(Откр.8,6-13), а сада видимо да је то време наступило. МладенацВјачеслав је предсказао да ће пред крај света вода постати црвене боје - биће као крв и задах њен ужасан. Његово предсказање се обистињује. Од 2010. године у многим земљама широм света вода се квари, на неким местима нестаје, црвени се као крв. Овај процес је забележен у Тексасу, САД, Антарктику, Аустралији, Ираку, Кини, Ирану, Русији (Црно мореhttp://survincity.ru/2011/08/chernoe-more-pokrasnelo/) итд. 
Топе се глечери и из њих тече вода црвене боје; прелепа шума, а у њој тече страшна - као крв река. На телевизији се о томе ништа не говори и ништа се не приказује како људи не би знали шта се догађа, и како не би разумели да је апокалипса заиста почела и да је остало мало времена које не треба трошити на разне забаве, већ га треба употребити на покајање пред Господом, а такође и на укрепљење вере пред страшним гоњењима свих хришћана од стране антихриста. Многи људи не знају истину о ономе што се управо догађа (Универзалне личне карте, електронски конц-логор, црвена вода, чудни звуци с неба, чиповање, Моргелонсова болест, одступање од истините вере у Црквама, стварање једне антихристове религије, кемтрејлс, пројекат «BLUE BEAM», земљотреси на Атосу, катастрафе на свим странама, HAARP, БАК и још много другог поред наведеног). Многи од ових догађаја су дело људских руку, односно слугу антихристових. И кад би људи знали шта се догађа, могуће је да би се многи замислили, обратили вери и покајали; овако ништа не знају и настављају и даље да живе спокојно и доконо.
Болно је посматрати све то. Срце боли, душа пати и жели да крикне: „Људи, пробудите се!!! Доста је више седања испред телевизора и зомбирања. Не смејте се и не говорите да су све ово глупости и бајке, јер времена већ мало има. Покајте се док још има времена! Покајте се! Идите у храмове, исповедајте се и причешћујте док је још увек могуће!!!“ Из разговора са многима види се, што запањује, да још увек ништа не знају о Универзалним личним картама и мисле да то неће бити скоро, ништа не знају о малолетничком правосуђу и много тога другог не знају и не подозревају. Ето тако је жалосно стање ствари – плача достојно. Како људе уразумити? Потребно је што је могуће више говорити, јер ће се неко можда и замислити, разумети и спасти се. Нека би дао Бог!
Господе, помилуј све нас – православне хришћане!
Црвена вода у Хeнану
 

Црвена вода у Хeнану
 
 Црвена вода у Хeнану
 
 
На црноморској обали, у рејону Севастопоља, вода је постала црвена као крв. Осим тога, у Козачком заливу плута угинула риба.
 
Боја воде у језеру  на западу америчке држава Тексас последњих недеља постала је крваво-црвена.
 
  
 На иранској обали Персијског залива "црвена плима" изазвала је угинуће 32 тоне морских животиња.
 
Житељи села Чемолган,  у Карасајском рејону Алматинске области, пре месец дана су се веома узнемирили: у близини њиховог села налази се језеро које је из непознатих разлога постало црвено и почело да одаје смрад. 
 
   
 
По материјалу са "Новоросија"  и  "Youtube" приредило 
 Уредништво "Борбе за веру" 

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat