ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Преображење из Орла у Сокола 19.08

Стекли су се услови да се покрене иницијатива, да Срби за своје најважније знамење на грбовима и заставама преузму симбол Сокола уместо двоглавог белог Орла.

Покојном Миливоју Љиљанићу у једном од излета у духовни свет, јавио се Господ Исус Христос са поруком да Срби напусте симбол двоглавог белог Орла, чија природа изазива бол и патњу кроз векове због похлепе и прождрљивости, чак и мале деце.

Приликом тог духовног излета показана му је мала богата земља која за сибол има Сокола, на коју се треба у живљењу и благостању угледати.

Ових дана се то знаковито наглашава формирањем ЕР СРБИЈА у заједници са ЕТИХАДОМ из Уједињених Арапских Емирата који управо за симбол имају Сокола. На реповима авиона постављени су логотипови две птице на Србском као двоглави бели Орао а на Емиратовом Соко.



Љиљанићу је такође показано да је простор те мале државе у ствари једна секвенца битисања цивилизације која је прекривена песком, а према деда Вукану може бити да је ту битисала цивилизација Сораба која је потапана.

Буђење енергије предака нас води да у Емиратима и са Емиратима започнемо преображење ове цивилизације.

Са променом треба отпочети од дана Преображења Господњег (19.08.2013) како би Србија и Срби били спремни за други долазак Господа Исуса Христа на СРБСКЕ ЗЕМЉЕ 17.06.2024 године, како је Господ Бог сестри Јаворци саопштио.


0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat