ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Поруке од Арктуријанаца

ПОРУКА ЗВЈЕЗДАНОГ СИСТЕМА - Арктуријанци
Бy Даwн Абел

Неколико важних козмолошких комуникација су се догодиле у протеклих четврт стољећа, а наставит ће се догађати у наредних седам година и у другој четвртини 21. стољећа. (коментар пук. Богидо 2024 кад долази Господ Исус Христос - представник белог братства Арктуријанаца, друга четвртина до 2050 - по Милојку Креманцу преображење Срба кад ће нас бити 50 милиона и сви ће почети да уче Србски и да долазе на ове просторе - Замениће се сви досадашњи енергетски извори и реализоваће се Теслина идеја о јединственом извору свеопште животне и свакојаке енргије а по чика Жики то је тзв. механизам Римске империје чији је модул лоциран на Вишњици). То укључује кодиране поруке до јавности, а да нису ни свјесни, јер исте су вибрацијског поријекла са бројних стратешких Звјезданих Система.

Ове звјездане капије су међусобно усклађене на начин да подрже ново очитовање раја на Земљи. На крају овог периода одржат ће се манифестација генетске или осјећајне-нове женске енергије познате по својих 13 ДНА ланаца, а која је била угрожена и потиснута у посљедњих 3600 година, али то се више не може задржати . (коментар пук Боги: Распоред 12 антена ДНК - 6 пари распоређених по шестокракој Давидовој звезди од који сада функционише само један пар како је саопштено у књизи Вирџиније Есен "постајете галактичи човек".

Арктуријанци
Прва од тих порука почела је чешће долазити око 4. стољећа из Звјезданог система Арктурус и подигла око земље хармонично усклађивање. Арктурус је како је наведено од Едгар Кејса као:

"Једна од најнапреднијих цивилизација у овој галаксији. Она постоји у пет-димензија те је прототип за будућност Земље. Њихов рад као енергија је емоционалног, менталног и духовног исцјељења за човјечанство. Звијездани систем је такођер енергетска капија кроз коју људи пролазе тијеком смрти и поновног рођења. Она служи као пролазна станица за не-физичку свијест да се навикне на нову природност. Арктурус је Звјездани Систем кроз који душа пролази и бира да ли да се врати на Земљу или ће направити други одабир и развијати се са другима. "

Ј.Ј. Хуртак је написао у својој књизи;

"Арктурус је средишња точка између Земље и других виших разина свијести. То је управно тијело за наш свемир који одређује духовни напредак човјечанства. Арктурус је прва пристајућа станица која нам омогућује да путујемо изван наше свијести. Људи чији је ДНК кодиран, пролазећи кроз Арктурус звјездани Систем, ће прије премјештања на другим разинама стварања доживјети одкодирање"

На Арктурусу се налазе највиша уздигнута бића позната као Биело Братство светлости. Њихов господар Сананда, који је познат на овој планети Земљи као Исус, "син".
Mnogi od vas su čuli za Arkturijance. Oni su visoko razvijena civilizacija koja je dosegla nivo kooperativnog grupnog identiteta; oni više vole da rade u jedinstvu jedni sa drugima nego da budu prepoznati kao jedinstvene individue. Iako oni mogu da se odvoje i da samostalno komuniciraju sa vama, oni više vole da ostanu kao grupni identitet u kojem oni rade komforno i veoma delotvorno. Oni su veoma napredni iscelitelji i uložili su mnogo truda u proučavanje ljudskog roda. Oni su veoma zainteresovani za moćnu kombinaciju misli i osećanja koju vi posedujete, i razvili su veoma delotvorne alate za lečenje bolesti koje proizilaze iz uzajamnog dejstva između vaših psihosomatskih (osećaj/telo) bića.



Реплика Арктуријанаца у бенду С ВРЕМЕНА НА ВРЕМЕ. По визији медијатора Бобана који 35 година свира њихову музику и користи све предности те музике као путоказ за трансформације које следе према шестотонској скали СОЛФЕЂО фреквенције и ка уздизању чеовекове свести ка вишим димензијама. 

Погрешни су портали на којима се Арктуријанци приказују као буљава бића од 20 до 120 цм = Грејси. Доказ да су ови у заблуди је прелепа слика самог Сананде/Исуса представника Белог братства зачетог Таласном генетиком од оца Арктуријанца и Мајке девице Марије (Мери)



Арктуријанци су наводно одговорни и за „знакове у житу“ феномен у Енглеској. Арктуријанци комуницирају путем фреквенција и хармоније, а знакови у житу потписи се тренутно пењу на хармонијској скали. Арктуријанци су ту већ стотинама година. (Коментар пук.Боги: Арктуријанци су послали шестокраку звезду Србину цару Константину са овим побеђуј, а пре тога су дали Србину Моши - Мојсију знакове шестокраке звезде и таблице).

Пиктограм crop circle Арктуријанаца

Ово је Парадигма пук. Богија који је сад потврду да је у контакту са космичком библиотеком - Акашом добио кроз пиктограм у житу погледај детаљније парадигму КЛИК ОВДЕ



Међутим, знакови у житу су постали јавни феномен од средине 1980-их када је велики прилив кругова у житним пољима почело побуђивати интересовање код групе истраживача, који су тада били у почетној фази откривања "на ватри" (чакра активације). Према Фреддy Силви у „Тајне у пољу“, од 1988 стотине кругова било је истражено и документирано. Ово је стварно био и крај о "формативним година" или о ратарским круговима, док је већина људи чак и у то време била свјесна њихове присутности - „популарност“ је кренула са омасовљењем.(Коментар пук.Боги: У последње време се појављују чак и у степама Казахстана и средње Азије, долази до убрзања)

То се некако уједно дешавало у време „ Хармоничне Конвергенције“ (Хармонично усклађивање) и настављало се сваке године од тада.

"Они су експоненцијални у одрастању, увијек у развоју и цијепањем структура, као да сугеришу некакав сложенији језик у годинама напретка које слиједе..."

Према Арктуријанцима, постоје 12 спирала ДНК које су распоређене у 6 парова у облику шестокраке звезде и представљају антене за СКАЛАРНЕ ТАЛАСЕ. Чакре у људском телу су више везане за физиолошке структуре - органе и њихово међусобно функционисање  које одговарају најмоћнијим и најчишћим вибрацијама универзалне љубави и самилости. Наше тијело Седмом чакром (крунска чакра) повезује нас са претходних шест чакри у нашем тијелу и на Земљи. Тада једна, осма чакра, око 12 цм изнад круне, омогућава нам да се спојимо на вишој равнини свијести а предстоји рад са 13 чакри где је од којих је 12-та везана за мушкарца а 13-та за жену.

Прочитај више о овоме у књизи Вирђиније Есен Постајете Галактички човек или на нашем сајту КЛИК ОВДЕ 



А девета чакра, налази се приближно двије ноге од тијела, повезује са светом „координантном“ мрежом на Земљи. Десета чакра нас „сврстава“ са соларним системом, а једанаеста са галактичким центром и дванаеста са нашом физичком универзалношћу. 13-та чакра преспаја нас на супер-галактички центар који је „капија“ за већину узиђлих мајстора са најчишћом енергијом од срца која је повезана с божанском Мајком и универзалном љубави. „Тхе Греат Мотхер“ хиндуистички „Аммацхи“ је тренутно манифестација ове енергије у физичком и то је нова енергија коју треба слиједити – то је енергија „предака“.

Када се активира 8. чакра, стиче се способност за истраживање веће свијести. Када активирате Девету чакру можете успоставити контакт с вишим бићима или водичима који још увијек раде у другим фреквенцијама на Земаљском плану као што су древне Маје, Инке, Египћани и Тибетанци. Према Силви, изрезивање кругова у љето 1999-те показало нам је девети вал фреквенција и у том периоду буђење је отпочело за много више људи на земљи који су стварали, а многи и незнајући, коначне припреме за нову свијест.

"Нови енергетски кодови инплементирали су себе на кристалне структуре Земље чинећи промјену, у, и на њој, (земљи) који су покренули системе у тиелу, јер људска енергија поља настоји одржати своју пупчану везу Мајком Земљом ... Такав учинак се такођер може видети на који начин се структура кристала прегрупипише када се подвргне новој фреквенцији. "

А намотаност, (активира чакре спремне за пуштање једне напрегнуте енергије) је такође примећена у усевима у тој години.

Када активирате десету чакру можете успоставити контакт са субјектима изван планета, али у овом соларном систему који имају неке заједничке људске особине, али су такође део изванземаљског. Када активирате Једанаесту чакру можете успоставити контакт са цивилизацијама Сиријуса, Плејада и Арктуријанцима. Када активирате Дванаесту чакру, можете контактирати Арктуријанце као и виши ниво бића, попут оних који имају задатак за успињање људи и еволуције наше галаксије. Ови уздигнути мајстори укључују Бело Братство. 13-та чакра активира супер галактички центар, дом многих галаксија и свемира где борави галактичка Федерација и где је женска енергија манифестована кроз заједништво и повезана са универзалном љубави.

Поруке које долазе од Арктуријанаца у облику симбола на житним пољима су одашиљане фреквенције и служе активацији нашег ДНК, чиме се добива снажна доза правог-женског мозга стварајући тако енергетски баланс са левом страном мозга где доминира мушка енергија. Арктуријанци нам помажу да активирамо нашу 12-ту чакру са енергијама чије средишње наредбе постоје у свемиру, тако да можемо припремити себе за нову 13-ту чакру женске енергије, за нову Земљу, која ће ускоро бити рођена и коначно постати млађи члан и чланица галактичке Федерације. После 3600 година доминације мушке 12 чакр.

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat