ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Европа је мртвачка застава на броду лудака

Заједница „европских држава“ је племенита идеја у надлежности монструма. Исти је случај и са идеологијом „новог светског поретка“ у коју не верују, чак, ни они који је прокламују. Њени лобисти, убеђивачи необразованих маса, спин мајстори, псеудоексперти свих фела и остала накарадна каста манипулатора – све што чинe, радe за новац!

… Данас је на сцени, као никада до сада – убијање сваког могућег идентитета! Квазистратези нашег „новог живота“ којег ће нам у будуће прописивати на рецепт увелико су, већ, разрадили норме нашег пожељног понашања. Преостало је, још, само, да својевољно потпишемо своју смртну пресуду и тако, дотичну, булументу зликоваца ослободимо сваке моралне одговорности за њихов планетарни злочин.

… И поред чињенице да је Европа мртвачка застава на броду луђака, за њу се може изрећи још много рационалних дефиниција – и све су, непогрешиво, тачне! Европа је „архитектонско чудо“ којег су подигли људи са својих десет прстију, а сада њоме желе да владају чудовишта у форми монструозног кажипрста који прети, наређује и влада силом.

… Европа је систем управљања људским животима у којем се невине жртве не броје, а тиране кажњавају тако што им се након сваког мандата одузимају функције, уколико своје послодавце не убеде да још увек имају утицаја над превареном рајом.

… Европа је музика од које отпадају уши, „бакин колач“ од којег трну сви зуби! Европа је бајка за будале и сурова репортажа са лица места, колективне несреће, коју разумеју само мислећи људи. То је коцка шеђера под губицом лакомог коња, којем се оглавина не скида ни онда док га тимаре.



… Европа је рај за сваку продану душу и уклети пакао за све оне који су се укрцали на тај брод луђака, заједно са својом накнадном памећу. То је казна на коју пристајемо без икакве личне кривице, уколико се у њу не рачуна и наш цивилизацијски нагон да од себе правимо идиоте.

Ући у „заједницу ове и овакве Европе“ значи одрећи се, сваког, здравог расуђивања и пристати на своје физичко и духовно уништење. Постати „европљанином“ на овако скаредан начин који се нуди нашој свести, значи – својевољно пристати на луђачку кошуљу, коју ћемо оставити у културно наслеђе својој деци и унуцима. Ако нам наша деца и опросте – унуци, сигурно, неће! Ако нас наша деца у бесу и прекоре, унуци ће нас проклети – то је сигурно ко „амин“ на крају сваке молитве!

„… Направи тоталну будалу од себе, обриј лобању, издепилирај се“!

Ових се дана на неким српским телевизијама може видети реклама којом се промовише „Туборг“ пиво. Циљна група је, наравно, млади нараштај којем се сугерише да је глупост највећи „Цоол“!

Према томе, шта чекамо – искулирајмо се! Поцепајмо живот којег, ионако, нисмо достојни! Одрекнимо се разума, сваке мисли и промишљања! Будимо, апсолутни, кретени кад то од нас већ траже наши политички егзекутори и све те медијске наказе које нам кроје психу још у предшколском узрасту!


Реклама за „Туборг пиво“ на интернету „…Буди потпуни идиот – отвори пиво зубима“!

„… Направи тоталну будалу од себе, обриј лобању, издепилирај се“! Баш овим речима нам се обраћају са малог екрана, велики мајстори и „слободни зидари“ нашег ухапшеног духа. Будите странац у сопственом телу! Жртва туђе сугестије, слуга сопственог лудила! Будите варвари у белим рукавицама, улични просјаци у фирмираним оделима! Будите дивљаци по властитом избору!

… И док српским медијским простором одзвањају овако језиве поруке, док наша деца трпе сву ту тортуру и у међувремену исто то пиво отварају својим нејаким зубима – сва та „тијанићевска“ гамад убире свој данак жртвованих генерација, сабирући свој профит.

Што рече она „изгубљена душа“ из „Курира“, Драган Ј. Вучићевић, онај што се кобајаги бори против „српских корумпираних скотова“: „Јесте да сам објавио порно снимке Северине Вучковић, и јесте да сам због тога данима избегавао свог кума који је свештеник, јер ме је било срамота, али – боже мој, то је профит“!

Овде се, наравно, завршава и свака помисао на било какав даљи коментар о Истини чијој смо агонији немоћни сведоци. (Истину, обавезно писати великим словом! Толико је ретка врста моралног идентитета, а мора се констатовати да је и културолошки образац у масовном изумирању. А тако нешто заслужује највиши човеков пијетет и врхунско признање.)

Живимо, дакле, у раљама зла којег својим ћутањем и својом инфериорношћу свесрдно подржавамо и тако помажемо тој утвари да нас лакше прогута. Уместо да им разбијемо све зубе, да им дамо до знања да њихова алава губица не може да вавољи нашу част и честитост – ми уклето и проклето ћутимо, чудећи се шта нам се то дешава!

… Е, па, драги моји Срби из Кикинде и Кањиже, из Шабца и Лознице, Трстеника и Мрсаћа, из Чоке, Вршца и Неготина, из Бачког Јарка и Лаћарка, Мале Крсне и Стапара – дигните свој глас код локалних моћника! Окрените бројеве свих српских телевизија и дајте им до знања да их не гледа марва, већ људи од разума који мисле својом главом! Ако, моја уважена маленкост може да их позива телефоном чак из Франкфурта, можете и ви да им призивате црвенило на лице којем, још, нису објаснили да су се одрекли стида. Један сам не може ништа али, зато, сви можемо – све!

Боже, ко би рекао да је обично пиво у толикој мери прожето са људским идентитетом?! Ко би могао и да помисли како, јебена, флаша „Туборга“ може утицати на наш унакажени систем вредности?! А ко би, тек, рекао да све то има, итекакве, везе са „Европом“ у коју нас гурају будале са својим суицидним убеђењем?!

Брутално убијање људског идентитета и вештачко стварање идентитета будале…


„… А шта је са мојим људским правима у „ЕУ“, докле ћу више да седим у кавезу зоолошког врта у Франкфурту?!

Свако ропство, свака тиранија и сви тоталитарни режими владања заснивају се на уништењу људског идентитета. Живимо у времену у којем је на снази планетарна деидентизација друштва и насилно приморавање људске врсте на ретроградни биолошки процес, којем је суштински циљ истребљење људске популације – тачније, редукција становништва.

Оставимо, на тренутак, „велике планове“ наших поробљивача на планетарном нивоу и позабавимо се, само, својим „двориштем“. Прво што се може приметити, још из „авиона“, то је да су у држави Србији најугроженији мислећи људи. Неовисно од тога да ли сте позната личност или, како се оно каже – обичан човек из народа. Сама чињеница да мислите својом главом и да се не поводите за празном реториком званичних ауторитета, довољан је разлог да живите на потпуној друштвеној маргини – без икаквог утицаја на збивања око себе и основних средстава за голи живот.

Следеће што можемо приметити у том, свом, благословеном, кућерку којег зовемо „Србијом“ – то је истовремени процес уништавања нашег државног идентитета, у међународним оквирима, заједно са нашим појединачним. И колико год се труде да исмеју и понизе Србију као државу и њену мученичку историју, у још већој мери настоје да уклоне са јавне сцене и омаловаже сваког оног ко се не идентификује са њиховим „купопродајним“ мишљењем. Наравно, главни извођачи тих „радова“ су самопрокламовани српски властодршци и њихова, истомишљеничка, идеолошка камарила. Они су без стида и срама, шизофрено, уобразили како је Србија њихова, приватна, септичка јама!


Симбол европске будућности на јарболу брода луђака…

Безброј је варијанти убијања државног идентитета. Један од њих је и вишепартијски, политички, систем. Ако је једнопартиски систем у држави – не ваља! У том случају царује страховлада истог мишљења. Ако је вишепертијски систем – опет, не ваља!

… Зашто?

… Па, зато, што су политички манипулатори старији од сваке државе на овоме свету, па чак и од Србије! Увек се „неко“ усрдно побрине да једно друштво гура из крајности у крајност. Тако, нико не каже – колико то партија треба имати једна држава да би живот у њој нормално функционисао?! Уосталом, знамо шта значи „једнопартијски систем“. То је „страва у улици брестова“! Али, нико не зна шта значи појам – „вишепартијски систем“. Колико то партија треба имати једна Србија да не би скончала у лудници свог безумља.

… Наравно, политички манипулатори из Брисела и Вашингтона ће се својски заложити да у држави Србији буде што више партија, што више различитог мишљења и самим тим – више „политичке слободе“. Дакле, што више партија – већа демократија, виши ниво свести!

… А, да ли је стварно тако?

… Није! У питању је, само – друга крајност политичке форме! А крајности никада нису добре. Између крајности никада није било компромиса. Између два, закрвљена, ока не постоји мисао – она је мртва већ по, самој, природи ствари!

Уосталом, шта, уопште, значи „вишепартијски систем“ у било којој држави? Колико то политичких партија треба имати једна држава да би могла нормално функционисати? Гнусна је лаж да већи број политичких партија доноси већу слободу једном друштву. Ближе је истини да оне у народ уносе само већи раздор, стварају већи хаос и праве већу свињарију. Сви би да владају, златно жезло да носе – јебе се њима за народ и демократију!


… Идентитет српског народа у рукама медијских монструма! Телевизија „Пинк“ на православни Божић приказала филм „Ноћ вештица“ – и „сви“ ћуте, „сви“ сретни и задовољни!

… “Вишепартијски систем“ би требао да значи – носити „одело“ по мери! Прихватити онолико различитих филозофија живљења колико их можеш цивилизовано понети својим богом даним карактером. У супротном – живот стаје!

Толико о посрнулом идентитету државне олигархије. А шта је са нашим, људским идентитетом, идентитетом наших ближњих, рођака и комшија – шта је са идентитетом наших суграђана и оних које никада нисмо срели, а истој држави припадају?!

… Одвратна статистика каже да је у Србији око пола милиона људи у различитим сектама. О, идентитету, Господњи! „Јеховини сведоци“, „Црна ружа“, „сатанисти“ и стотине још других монструозних пошасти. Али, нису само верске и сатанистичке секте присутне у Србији. Србијом харају и политичке секте, тзв. „психо-терапеутске“ и комерцијалне. И као да нема те похаре која нас задесила није, као да нема тог ужаса којег угостили нисмо!

… Узалуд „Саборна црква“ своје грешно српство на покајање позива!

… Узалуд се упокојени патријарх Павле и мртав моли за грешне душе српских искариота!

… Узалуд се смерна братија, Светог Хиландара, по васцелу ноћ моли и дрежди над кивотом оца Светог Саве!

… Узалуд звоне звона свих цркава, српских – и узалуд горе кандила по манастирима њиховим!

… Узалуд све молитве у храму Светог Саве на Врачару – и узалуд сви крстови од сувога злата!

… Питате ме, како знам?!

… Паа, не памтим ко кокош! Добро се сећам како је телевизија „Пинк“ за прошли православни Божић пустила филм „Ноћ вештица“! И нико се због тога није почешао ни по дупету. Срби су српски поднели још једну страшну увреду, отрпели још једно сатанско понижење у светој тишини свог бруталног греха.

… Ако нисте знали, ви Срби, који желите у „ЕУ“ – то су европски нормативи, људске, духовне слободе која мисли само на своје ђавоље послове и штити право сваког олоша који се моли Богу а заклиње у врага. Ако вам ни ово није довољно да схватите куда вас води ваш „европски пут“ – онда слободно идите у ту „своју“ Европу.

… А можете отићи и у вражју матер! Што јој пре одете, пре ће вас ђаво са собом однети!

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat